Avatar Iris & Iris

Iris & Iris

Momenteel is iriskisumu bezig met de reis Iris' goes to Kenya!. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van iriskisumu

Blijf op de hoogte van de reisblog van iriskisumu door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 2

Bericht - 19 februari 2019 om 10:00 uur

Lieve allemaal,

Inmiddels zijn er alweer 2 weken verstreken, maar wij hebben zeker niet stil gezeten! Maandag was de eerste dag dat we met de stichting op pad gingen. In een klein fabriekje werd ons uitgelegd hoe de handgemaakte kaarten gemaakt worden. Erg interessant, wat een gepriegel zeg! Ook wij mochten het uitproberen, maar bakte er niet veel van. 's Middags een gesprek gehad met de projectleider van KUAP om een stageplek in het ziekenhuis hier te regelen. Het is nog even afwachten wanneer we precies mogen beginnen. Richard neemt ons 's middags mee over de lokale markt. Een stuk (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Mzungu!

Bericht - 10 februari 2019 om 21:52 uur

Lieve allemaal,

Hier ons eerste blog vanuit het zonnige Kenia. Afgelopen woensdag begon het grote avontuur dan. Met een volle koffer en rugzak op schiphol afscheid nemen van vrienden en familie. Nog wat traantjes wegpinken richting de gate, maar wat hebben we er zin in! Na een lange vliegreis, waarvan we de laatste vlucht bijna hadden gemist toch goed aangekomen in Kisumu. Hier stonden Jessica en Richard ons al op te wachten. Met onze lange broeken en vesten die we nog aanhadden van de vliegreis was het erg wennen aan de hitte en de Keniaanse cultuur. Gelukkig nam Richard ons (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie