Algemene voorwaarden

Algemeen

Volg Mijn Reis is een dienst bedoeld voor backpackers of andere reizigers. Op deze website kan men vrijblijvend een reisblog aanmaken waarmee hun belevenissen en verhalen gedeeld kunnen worden met vrienden, kennissen en familie. Lees de algemene voorwaarden aandachtig door en zorg dat u deze begrijpt voordat u zich op Volg Mijn Reis registreert.

Aanmelden bij Volg Mijn Reis betekent dat u de onderstaande voorwaarden accepteert. Maak geen gebruik van Volg Mijn Reis als u deze voorwaarden niet accepteert. Deze algemene voorwaarden kunnen regelmatig worden aangepast aan de actualiteit. Voor de toegang tot en het gebruik van de website en diensten van Volg Mijn Reis gelden de volgende voorwaarden.

Definities

Volg Mijn Reis: Een product van Tayou Media. Alle intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan Tayou Media. Gebruiker: Iedereen die gebruik maakt van de Volg Mijn Reis. Dit kan door aanmelden voor een eigen pagina, door het lezen en achterlaten van berichten, of alleen het bezoeken/bezichtigen van de website.

Artikel 1: Inhoud site

Alle informatie op de site met betrekking tot de berichten, reacties en geuploade foto's is echter afkomstig van derden. Deze derden zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie. Volg Mijn Reis draagt derhalve voor de inhoud van de geplaatste berichten, reacties en foto's geen enkele verantwoordelijkheid.

Je plaatst geen inhoud van illegale of ongepaste aard op Volg Mijn Reis. Dit omvat onder meer auteursrechtelijk beschermd materiaal, pornografie, raciale uitlatingen, geweld, en overmatig vloeken.

Het is niet toegestaan om Spam te plaatsen op Volg Mijn Reis. Het gericht doorsturen van bezoekers naar andere websites is verboden.

Artikel 2: Privacy

Wij vragen alleen gegevens die wij echt denken nodig te hebben om je goed van dienst te kunnen zijn. De gegevens worden veilig opgeslagen in onze database en worden met niemand gedeeld.

Indien u inzage wilt in de persoonsgegevens die wij van u vastleggen dan kan u een verzoek sturen naar info@volgmijnreis.nl.

Artikel 3: Advertenties

Volg Mijn Reis plaatst advertenties op je reisblog. Je hebt als gebruiker ten alle tijden het recht om de advertenties te verwijderen door te upgrade naar een betaald account van Volg Mijn reis.

Artikel 4: Upgrades

Als gebruiker van Volg Mijn Reis is het mogelijk ten alle tijden te upgrade naar een betaald pakket.

De basisfunctionaliteiten van Volg Mijn Reis zijn gratis beschikbaar, het terug claimen van vergoedingen na een upgrade van je account is dan ook niet mogelijk

Artikel 5 met garantiebepalingen is volledig van toepassing op de gratis en betaalde accounts

Artikel 5: Garantie

Volg Mijn Reis kan geen garantie bieden met betrekking tot de uptime en werking van de service. Volg Mijn Reis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van data ten gevolge van technische fouten of storingen. Het advies is daarom ook om verhalen en foto's ook op uw eigen computer of clouddienst te bewaren.

Volg Mijn Reis is niet aansprakelijk voor het niet volledig functioneren of kunnen gebruiken van de service. En geeft geen recht op een eventuele terugbetaling van een doorgevoerde upgrade.

Volg Mijn Reis heeft het recht op veranderingen, aanpassingen, verwijdering, verbetering of beƫindiging van ieder aspect van de website en de service, tijdelijk of permanent, op ieder tijdstip en zonder jou daarvan op de hoogte te stellen. Volg Mijn Reis is in geen geval aansprakelijk voor een dergelijke verandering, aanpassing, verwijdering, verbetering of beƫindiging.

Artikel 6: Recht op vergetelheid

Het is mogelijk om uw account te verwijderen. U doet dit door in te loggen, naar uw instelingen te gaan en te klikken op 'Account ongedaan maken'.

Artikel 7: Recht op dataportabiliteit, inzage en rectificatie

Indien u een verzoek heeft voor dataportabiliteit, inzage van uw persoonsgegevens of rectificatie dan kun u mailen naar info@volgmijnreis.nl

Artikel 8: Uw persoonsgegevens

U kunt in uw profielinstellingen uw adresgegevens invoeren. Dit is om administratieve redenen verplicht indien u een aankoop heeft gedaan bij VolgMijnReis.nl. In alle andere gevallen is dit optioneel. Deze gegevens worden nergens anders dan voor administratieve doeleinden gebruikt, en worden niet gedeeld met iemand anders behalve met de eigenaar van VolgMijnReis.nl.