Avatar Iris & Iris

Iris & Iris

Week 3

Bericht - 25 februari 2019 om 20:03 uur

Lieve allemaal,

Wat vliegt de tijd. Week 3 zit er al weer op voor ons! 

Op maandag naar Kakamega regenwoud gegaan. Oksana had nog 2 plekjes over in de auto en gevraagd of wij mee wilden gaan. Daar hoefde wij niet lang over na te denken. Deze plek stond nog op ons lijstje en de auto was een stuk comfortabeler als met de matatu. Na een rit van zo'n 2uur kwamen we aan in Ronda Retreat. Een prachtige tuin aan de voet van het regenwoud. Hier even rondgelopen en gerelaxt in het huisje. Na een Keniaanse lunch begonnen we aan de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 19 februari 2019 om 10:00 uur

Lieve allemaal,

Inmiddels zijn er alweer 2 weken verstreken, maar wij hebben zeker niet stil gezeten! Maandag was de eerste dag dat we met de stichting op pad gingen. In een klein fabriekje werd ons uitgelegd hoe de handgemaakte kaarten gemaakt worden. Erg interessant, wat een gepriegel zeg! Ook wij mochten het uitproberen, maar bakte er niet veel van. 's Middags een gesprek gehad met de projectleider van KUAP om een stageplek in het ziekenhuis hier te regelen. Het is nog even afwachten wanneer we precies mogen beginnen. Richard neemt ons 's middags mee over de lokale markt. Een stuk (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Mzungu!

Bericht - 10 februari 2019 om 21:52 uur

Lieve allemaal,

Hier ons eerste blog vanuit het zonnige Kenia. Afgelopen woensdag begon het grote avontuur dan. Met een volle koffer en rugzak op schiphol afscheid nemen van vrienden en familie. Nog wat traantjes wegpinken richting de gate, maar wat hebben we er zin in! Na een lange vliegreis, waarvan we de laatste vlucht bijna hadden gemist toch goed aangekomen in Kisumu. Hier stonden Jessica en Richard ons al op te wachten. Met onze lange broeken en vesten die we nog aanhadden van de vliegreis was het erg wennen aan de hitte en de Keniaanse cultuur. Gelukkig nam Richard ons (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2