Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

Momenteel is furukuilder bezig met de reis Exchange year! . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van furukuilder

Blijf op de hoogte van de reisblog van furukuilder door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Derde week!

Bericht - 21 september 2020 om 03:42 uur

maandag 14 september
heb ik overdag schoolwerk gemaakt, ik heb elke maandagdinsdag en woensdag independent learning dagen. dus dan moeten we zelf online schoolwerk maken. 
voor de rest niet super veel gedaan, maar we zijn in de avond naar Scarborough geweest voor de zonsondergang, en we wilden foto's maken. maar het was al later dus we hadden niet een hele mooie zonsondergang. 
dinsdag 15 september 
weer overdag schoolwerk gemaakt, en voor de rest nog een beetje chillen en zelf voorbereiden voor m'n eerste schooldag op Bonny Eagle Highschool. ik heb toen ook al een beetje de school tijden gezien dus dat was top
woensdag 16 september 
m'n (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De tweede week.

Bericht - 13 september 2020 om 20:42 uur

maandag 7 september 
overdag heb ik toen samen met Lysie naar de vakken gekeken die ik zou kunnen volgen, en alvast een lijstje maken voor wat ik eventueel zou willen volgen. voor de rest niet super veel omdat ik nog een weekje in quarantaine moet. in de avond hebben we wel nog een film gekeken weer met z'n drieën. 
dinsdag 8 september
nog steeds niet veel gedaan, beetje met de honden knuffelen zoals normaal. 
fruit eten met speciale dip met Cocos die mijn hostmoeder zelf maakt. 
mijn hostmoeder voelde zich in de avond niet zo lekker dus die moest helaas naar het ziekenhuis.. 
woensdag 9 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De eerste week

Bericht - 09 september 2020 om 17:54 uur

maandag 31 augustus 2020 
ben ik vertrokken naar Amerika. 
na een lange dag reizen zijn we eindelijk aangekomen in Boston, op het vliegveld werd ik opgewacht door mijn hostmoeder samen met mijn hostzusjes (Kalie en Lysie). 
daarna zijn we naar huis gereden dat ligt in Buxton Main dat was twee uurtjes rijden, toen we daar aankwamen was t rond zeven uur dus heb ik het huis een beetje bekeken en hebben we gegeten toen is mijn local cördinator nog langs geweest om te kijken of ik goed was aangekomen, daarna Ben ik al gauw naar bed gegaan want er is best veel tijdsverschil (+6uur). 
dinsdag 1 (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie