Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

Momenteel is furukuilder bezig met de reis Exchange year! . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van furukuilder

Blijf op de hoogte van de reisblog van furukuilder door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

twaalfde week!

Bericht - 23 november 2020 om 20:22 uur

maandag 16 november
rustig dagje weer want we hadden niet echt huiswerk enzo. dus dat is wel fijn. ik heb deze dag wel veel aan mijn werk gedaan en daarna gewoon weer chill. we hebben toch bijna niks te doen dus soms is dat best saai maar dat maakt niet uit soms doen we wel weer leuke dingen. ik heb vandaag ook weer mijn blog geschreven altijd iets te laat maar ja beter nu dan niet haha. in de middag later hadden we een zwem meeting van hoe het gaat en alles terwijl ik e lysie niet eens zoveel doen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

elfde week!

Bericht - 16 november 2020 om 21:22 uur

maandag 9 november
weer n dagje thuiswerken en alles. word langzaam wel saaier ook omdat we niet kunnen sporten enzo. maar voor de rest ia t wel prima met huiswerk enzo dus opzicht valt alles wel mee. niet veel gedaan gewoon wat we moesten maken voor school en meer niet echt. dus dat gaat wel snel, lekker chill in de middag. beetje gamen haha ooopssss. dat doe ik nu ook gamen hahahahaha nouja tenminste iets te doen. dus weer n rustig dagje en gewoon zoals de anderen dagen. in de avond had Jennifer een taart gemaakt nog voor haar verjaardag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

tiende week!

Bericht - 09 november 2020 om 18:46 uur

maandag 2 november
weer een dagje thuis les enzo, beetje saaie dag weer maarja school werk moet he. voor de rest gewoon chill en alles niet super veel gedaan enzo. ik moest voor gym een filmpje maken over een warkout als een summative inplaats van een toets. dus dat had ik gedaan een voor de rest weer training in de avond dus dat was wel weer even lekker. 
dinsdag 3 november
ook weer een dagje thuis ik had al mn werk al af dus was weer een chill dagje gewoon beetje serie kijken en gezellig met Saar gebeld ff bijkletsen enzo dats (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

negende week!

Bericht - 02 november 2020 om 22:42 uur

maandag 26 October 
weer online huiswerk gemaakt en gewoon weer een rustig dagje. ik heb gewerkt aan mijn Engels en bio. voor de rest niet veel want heb soms geen motivatie. ook wee training gehad in de avond en wel wat last van mijn schouders maar dat komt wel goed. ik had wat oefeningen gekregen om vanaf nu gewoon elke dag te toen voor mijn schouder enzo. dus dat is wel beter nu. 
dinsdag 27 October 
ook weer thuis een dag pff soms echt saai. Maar ja het moet maar he. voor biologie heb ik nog tekeningen gemaakt van cellen daarover hebben we het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Achtste week!

Bericht - 02 november 2020 om 01:15 uur

maandag 19 October 
hele dag weer thuis zelfstandig huiswerk maken, was best saai maar opzicht went het wel maar toch. voor de rest beetje chill zoals elke zelfstandige dag/dagen hahaha. dus gewoon weer rustig aan. voor biologie moest ik cellen tekenen dat was wel leuk ik vind tekenen sowieso leuk. en in de middag gewoon beetje chill heb mijn zwem trui binnen gekregen! en hij zit echt lekker haha. donker blauwe trui met mijn achternaam erop hihi. in de avond weer training gehad dat was ook weer leuk opzicht soms echt zwaar maar wel oké. 
dinsdag 20 October 
 vandaag ook weer thuis huiswerk maken (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

zevende week!

Bericht - 21 oktober 2020 om 21:47 uur

maandag 12 October 
vroeg op want we gingen weer naar huis van het kamperen. dus rond 11 waren we weer thuis bij de familie Fahie, en gingen we met de 4wieler door t bos crossen. dat was super leuk! en rond 5 was ik weer thuis van een lang weekend, was een leuk weekend wat ik niet vaak doe Glamping/camping whatever haha. maar het was wel leuk. 
dinsdag 13 October 
vroegjes op weer want om 10uur hadden lysie en ik een afspraak bij de kapper! eerste keer in Amerika.. natuurlijk niet veel korter gedaan alleen de puntjes hahahaha en Lysie heeft wel veel afgeknipt. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zesde week!

Bericht - 12 oktober 2020 om 22:45 uur

maandag 5 October 
zoals elke maandag weer n dagje zelf huiswerk maken enzo, en guess what we mogen weer n presentatie maken. want daar houden we zoveel van! haha ach weer voor biologie. voor de rest weer gewoon chill en in de avond weer traininggg dus dat was weer oké nog steeds wel last van mijn schouder maar dat komt wel.. en gelukkig is vandaag mijn host moeder weer thuis gekomen! alles weer oké en nu anderen antibiotica en spullen. eindelijk ook weer met Benthe gebeld ;)))) gezellig weer! 
dinsdag 6 October 
ook weer n dagje thuis huiswerk maken en beetje chillen zoals altijd (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vijfde week!

Bericht - 05 oktober 2020 om 03:04 uur

maandag 28 september 
vandaag weer zoals elke maandag een independent learning day, weer veel huiswerk gemaakt. ook weer aan mijn engelse samenvatting van wetboek gewerkt. na mijn school werk gewoon even serie gekeken want er was weer een nieuw seizoen!! voor de rest niet super veel gedaan zoals normaal haha, en in de avond weer training en weer lekker gegeten. 
dinsdag 29 september 
weer lekker vroeg opstaan om school werk te maken... en nee ik ben geen ochtend persoon maarja hahaha. ik heb toen weer veel huiswerk gemaakt en mijn gym presentatie weer afgemaakt  en ingeleverd. ik was toen lekker snel klaar met werk (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vierde week!

Bericht - 28 september 2020 om 20:06 uur

maandag 21 september 
vandaag hadden we weer independent learning day, dus heb ik weer al mijn werk gemaakt. we zijn met Engels aan een interessant boek begonnen Night by Elie Wiesel, over de wereld oorlog en Auschwitz. dus dat is wel interessant, voor de rest zijn mijn anderen klassen ook leuk het word steeds leuker. ik leer meer nieuwe mensen kennen en het word gewoon steeds gezelliger in de klassen. en vandaag is m'n beste vriendinnetje jariggg!! Sanne dus die moest ik natuurlijk ook eventjes bellen om te feliciteren enzo. dat was ook gezellig even bij praten ;). in de (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Derde week!

Bericht - 21 september 2020 om 03:42 uur

maandag 14 september
heb ik overdag schoolwerk gemaakt, ik heb elke maandagdinsdag en woensdag independent learning dagen. dus dan moeten we zelf online schoolwerk maken. 
voor de rest niet super veel gedaan, maar we zijn in de avond naar Scarborough geweest voor de zonsondergang, en we wilden foto's maken. maar het was al later dus we hadden niet een hele mooie zonsondergang. 
dinsdag 15 september 
weer overdag schoolwerk gemaakt, en voor de rest nog een beetje chillen en zelf voorbereiden voor m'n eerste schooldag op Bonny Eagle Highschool. ik heb toen ook al een beetje de school tijden gezien dus dat was top
woensdag 16 september 
m'n (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2