Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

zeventiende week!

Bericht - 04 januari 2021 om 21:01 uur

maandag 21 december
deze dagen nog een beetje de laatste paar dingen kwa huiswerk want break start morgen en dan tot aan nieuwjaar dus dat is wel lekker, en nog aan wat anderen dingen gewerkt. maar ik heb deze dag dus ook niet echt wat gedaan gewoon n rustige dag en beetje chillen en gamen film kijken enzo. en helaas geen ijshockey en zwemmen dus dat is nu wel jammer maarja niet zo veel aan te doen. 
dinsdag 22 december
vandaag ook weer lekker chill alles enzo nog een paar kleine dingen kwa huiswerk gedaan. maar dus ook niet heel veel meer gedaan en in de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

zestiende week!

Bericht - 03 januari 2021 om 21:08 uur

maandag 14 december
weer vandaag gewoon zelfstandig huiswerk gemaakt en alles want dat is elke week zo dusja. maar opzicht gaat dat allemaal wel prima vind het soms saai maar ja niks aan te doen. en voor de rest niet super veel gedaan deze dag want er was geen zwemmen nu dus dats minder maar wel oké. 
dinsdag 15 december
vandaag het zelfde als maandag niet echt wat gedaan dan huiswerk gemaakt en gechilled. in de avond had ik wel weer ijshockey training dus dat was weer gezellig en ik leer steeds meer dingen dus dat is echt leuk. en het is (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

vijftiende week!

Bericht - 03 januari 2021 om 00:16 uur

maandag 7 december
gewoon weer een dag online huiswerk gemaakt en dat ging allemaal wel rustig. en in de middag na mijn huiswerk ging ik samen met Neal ijshockey spullen halen want in de avond heb ik mijn eerste ijshockey training. eerst gingen we naar vrienden van Neal die nog wat oude spullen hadden zodat ik niet alles hoef te kopen want dat is echt duur. dus dat is wel fijn dus daar heb ik nu de meeste pullen van en toen naar USM(college) waar Neal werkt om nog wat spullen te halen. en daarna zijn we met alle spullen naar Neal's (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

veertiende week!

Bericht - 19 december 2020 om 06:17 uur

maandag 30 november
een weer n dagje thuis zelf leren en huiswerk maken. 
en ik moest nog wat dingen maken voor geometry maar dat was best moeilijk dus gingen Luc en Milan mij helpen hahah dus dat was wel gezellig beetje hulp altijd fijn. en voor de rest heb ik niet zo veel gedaan zoals gewoonlijk gewoon een beetje chill en gegamed en serie gekeken. 
Dinsdag 1 december
vandaag hadden we niet echt huiswerk meer ik en lysie dus gingen we shoppen voor de zoveelste keer. we hebben ook weer allemaal dingen gehaald die niet nodig waren maar er waren wel goeien deals dus (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

dertiende week!

Bericht - 04 december 2020 om 20:02 uur

maandag 23 november
vandaag weer een dag zoals allen anderen dagen gewoon thuiswerken en leren enzo. helaas nog steeds geen sporten.. dus dat is minder maar maakt niet uit. gewoon beetje chill alles. en huiswerk gemaakt. daarna eigen lijk niet zo veel gedaan. 
dinsdag 24 november
weer beetje niks gedaan omdat ik gister al mijn huiswerk af had gemaakt enzo. dus dat is top. gewoon gezellig games spelen weer hahaha. en ik had een pakketje gekregen dus dat is wel leuk. 
en voor de rest alles weer chill want er is niet zo veel te doen. ik ging in de avond nog (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

twaalfde week!

Bericht - 23 november 2020 om 20:22 uur

maandag 16 november
rustig dagje weer want we hadden niet echt huiswerk enzo. dus dat is wel fijn. ik heb deze dag wel veel aan mijn werk gedaan en daarna gewoon weer chill. we hebben toch bijna niks te doen dus soms is dat best saai maar dat maakt niet uit soms doen we wel weer leuke dingen. ik heb vandaag ook weer mijn blog geschreven altijd iets te laat maar ja beter nu dan niet haha. in de middag later hadden we een zwem meeting van hoe het gaat en alles terwijl ik e lysie niet eens zoveel doen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

elfde week!

Bericht - 16 november 2020 om 21:22 uur

maandag 9 november
weer n dagje thuiswerken en alles. word langzaam wel saaier ook omdat we niet kunnen sporten enzo. maar voor de rest ia t wel prima met huiswerk enzo dus opzicht valt alles wel mee. niet veel gedaan gewoon wat we moesten maken voor school en meer niet echt. dus dat gaat wel snel, lekker chill in de middag. beetje gamen haha ooopssss. dat doe ik nu ook gamen hahahahaha nouja tenminste iets te doen. dus weer n rustig dagje en gewoon zoals de anderen dagen. in de avond had Jennifer een taart gemaakt nog voor haar verjaardag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

tiende week!

Bericht - 09 november 2020 om 18:46 uur

maandag 2 november
weer een dagje thuis les enzo, beetje saaie dag weer maarja school werk moet he. voor de rest gewoon chill en alles niet super veel gedaan enzo. ik moest voor gym een filmpje maken over een warkout als een summative inplaats van een toets. dus dat had ik gedaan een voor de rest weer training in de avond dus dat was wel weer even lekker. 
dinsdag 3 november
ook weer een dagje thuis ik had al mn werk al af dus was weer een chill dagje gewoon beetje serie kijken en gezellig met Saar gebeld ff bijkletsen enzo dats (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

negende week!

Bericht - 02 november 2020 om 22:42 uur

maandag 26 October 
weer online huiswerk gemaakt en gewoon weer een rustig dagje. ik heb gewerkt aan mijn Engels en bio. voor de rest niet veel want heb soms geen motivatie. ook wee training gehad in de avond en wel wat last van mijn schouders maar dat komt wel goed. ik had wat oefeningen gekregen om vanaf nu gewoon elke dag te toen voor mijn schouder enzo. dus dat is wel beter nu. 
dinsdag 27 October 
ook weer thuis een dag pff soms echt saai. Maar ja het moet maar he. voor biologie heb ik nog tekeningen gemaakt van cellen daarover hebben we het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Achtste week!

Bericht - 02 november 2020 om 01:15 uur

maandag 19 October 
hele dag weer thuis zelfstandig huiswerk maken, was best saai maar opzicht went het wel maar toch. voor de rest beetje chill zoals elke zelfstandige dag/dagen hahaha. dus gewoon weer rustig aan. voor biologie moest ik cellen tekenen dat was wel leuk ik vind tekenen sowieso leuk. en in de middag gewoon beetje chill heb mijn zwem trui binnen gekregen! en hij zit echt lekker haha. donker blauwe trui met mijn achternaam erop hihi. in de avond weer training gehad dat was ook weer leuk opzicht soms echt zwaar maar wel oké. 
dinsdag 20 October 
 vandaag ook weer thuis huiswerk maken (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2