Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

tiende week!

Geplaatst op 09 november 2020 om 18:46 uurmaandag 2 november
weer een dagje thuis les enzo, beetje saaie dag weer maarja school werk moet he. voor de rest gewoon chill en alles niet super veel gedaan enzo. ik moest voor gym een filmpje maken over een warkout als een summative inplaats van een toets. dus dat had ik gedaan een voor de rest weer training in de avond dus dat was wel weer even lekker. 
dinsdag 3 november
ook weer een dagje thuis ik had al mn werk al af dus was weer een chill dagje gewoon beetje serie kijken en gezellig met Saar gebeld ff bijkletsen enzo dats altijd top. ook nog gezellig met Nelly de hond geknuffeld. en gechilled. getraind in de avond en dat was weer leuk. 
woensdag 4 november
weer naar school dat was ook weer gezellig enzo, dat gaat altijd snel in de middag had ik niet echt huiswerk, dus ging ik met lysie oefenen op de drive way voor haar rijbewijs morgen met parallel parking en de 50ft back up dus dat was wel grappig. in de avond had ik dryland training en daarna trainen en dat is altijd leuk dus top! ook al vrienden daar dus dat zijn gezellige mensen. 
donderdag 5 november
ook weer naar school en dat was weer gezellig we deden weer tennis voor gym en voor de rest ging alles ook weer goed en snel voorbij dus dat is wel fijn. lysie had vanochtend haar driverstest dus dat was afwachten, maar na school vertelde ze dat ze hem had gehaald yay!!!!! dus dat is wel chill nu mag ze zelf rijden enzo. in de avond weer training. en daarna lekker chill.
vrijdag 6 november
lekker chill dagje en online lessen dus dat viel wel mee, ik had ook weer een presentatie dus dat ging wel goed. voor bio natuurlijk pff hahah Hugh echt al 7 presentaties gedaan ofzo. maar is wel oké. voor de rest gewoon weer niks beetje spelletjes op mijn telefoon gespeeld. en toen kregen we een we mail in de avond dat dit de laatste training zou zijn vanwege corona helaas....... echt stom maarja niet zoveel aan te doen. wel stom want we zouden morgen een wedstrijd hebben. maar die gaat niet meer door helaas. dus de training was wel leuk meet spelletjes enzo. maar ik had echt onwijs veel spierpijn van woensdag drylands nog pff donderdag was lopen ook echt moeilijk w=vandaag wel oké maar nog steeds spierpijn hahahaha. dus de training was leuk! nu afwachten. 
zaterdag 7 november
lekker uitgeslapen en spelletje gespeeld. hihi tot echt iets van 11 ofzo hahahahaha ooooopppssssss nouja had toch geen huiswerk lol dus heb de hele Dag een beetje gegamed en serie gekeken haha oops lekker lui maar dat mag ook wel Ens weken druk geweest Enzo maarja helemaal chill. klein beetje huiswerk voor morgen maar dat maakt niet uit. dus heb niks gedaan. helaas geen wedstrijd enzo en voorlopig geen trainingen tot december dus helaas. alleen nog landtrainingen ook zaterdag en woensdag. 
zondag 8 november
ook weer uitgeslapen enzo. chill dagje weer een klein beetje huiswerk gemaakt maar voor de rest weer gegamed en serie gekeken hahah oops en een beetje tiktak tussendoor HAHAHA. ahjoh je moet was als je niets veel te doen hebt. echt stom geen zwemmen dan heb ik altijd teveel energie ooppss en sowieso al bom energie en lysie ook hhaahahhaahahhaa word nog wat deze weken geen zwemmen als uitlaat ahahahahah. nouja we gaan zien komt wel goed igues. dus lekker chill en school. voor de rest niks de komende weken dan alleen school en landtraining. dit was de tiende week alweer haha doei 

Reacties

Opa Ries
Geplaatst op 11 november 2020 om 17:55 uur
Ben bebieuwd of je iets gezien hebt van de presidentsverkiezingen. Of meegemaakt via school misschien?

Celine, Dylan en Désanne
Geplaatst op 10 november 2020 om 07:37 uur
Het klinkt wel superleuk daar FuRu! En een prachtige herfst hebben jullie zag ik op Instagram. Het zal wel fijn zijn om met de honden te wandelen in zo'n mooie omgeving. Hopelijk kun je snel weer gaan trainen.

Oma
Geplaatst op 09 november 2020 om 20:37 uur
Leuk hoor al die belevenissen. Tot volgende week,liefs oma15

Plaats een reactie