Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

twaalfde week!

Geplaatst op 23 november 2020 om 20:22 uurmaandag 16 november
rustig dagje weer want we hadden niet echt huiswerk enzo. dus dat is wel fijn. ik heb deze dag wel veel aan mijn werk gedaan en daarna gewoon weer chill. we hebben toch bijna niks te doen dus soms is dat best saai maar dat maakt niet uit soms doen we wel weer leuke dingen. ik heb vandaag ook weer mijn blog geschreven altijd iets te laat maar ja beter nu dan niet haha. in de middag later hadden we een zwem meeting van hoe het gaat en alles terwijl ik e lysie niet eens zoveel doen kwa sport nu maarja. er is bijna niks te doen kwa sport ook. dus dat was wel oké. in de avond gingen we naar de supermarkt om was coockiedough te halen voor later en morgen. dus dat was ook leuk. in de avond even autorijden. 
dinsdag 17 november
niet zo veel meer te doen het is bijna het einde van het trimester dus we zijn nu bezig met alle laatste dingen voor cijfers enzo, dus dat is wel prima. en ik heb met kallie de was gedaan. en overdag gewoon weer chill niet veel doen dus. beetje spelletjes spelen op de telefoon. en soms serie kijken. en nog een paar dingen kwa huiswerk gemaakt. 
woensdag 18 november
weer kroegjes op voor school maar dat is nu wel oké je raakt er wel gewend aan dus dat is wel prima ook. op school gaat alles altijd wel snel voorbij kwa lessen en alles dus dat is ook topppp ik vind in school veel gezelliger met alle nieuwe mensen die ik heb leren kennen. en in bijna elke klas heb ik nu wel vrienden dus dat is wel gezellig. gym is niets interessant want we doen echt elke week het zelfde pfff maarja het zal wel. voor de rest vind ik alle vakken allemaal leuk wel. soms best lastig alles in het engels maar gaat wel top nu. na school weer lekker chill en popcorn gegeten hihi. in de avond gingen we naar dunken met de hondjes in de auto bij lysie dus dat was ook weer leuk. 
donderdag 19 november
pff ook weer lekker vroeg op haha. weer een lekker dagje school! vandaag was het echt koud dus is het langzaam tijd voor de winterjas en vandaag heb ik mijn school foto dus dat is wel even spannend nou meer akward maar dat maakt niet uit hahahah. dus alles ging wel prima deze dag op school en aan t einde van de dag mijn fotos maar die zien er volgensmij ook gewoon goed uit. dus dat is wel fijn. en ik heb in de avond weer lekker gekookt pasta ala Benthe en mij haha. Italiaanse pasta. dus dat was super lekker weer. en in de avond ijstaart yum!!
vrijdag 20 november
lekker uitgeslapen half maar had wel meteen hoofdpijn maar voor de rest ging alles weer oké online lessen en huiswerk en daarna gewoon alles weer chill en niks doen. in de middag zijn kallie en ik wezen hardlopen dus dat was ook wel weer oké we hebben 5km gerend dus dat is ook weer iets anders dan zwemmen maarja we moeten iets van beweging doen. dus dan maar dit. en altijd gezellig met de hondjes knuffelen 
zaterdag 21 november
lekker uitslapen weer, en gewoon weer een rust dag en niets veel doen dus heb er niet zoveel over te vertellen haha.. 
zondag 22 november
ook weer uitgeslapen en voor de rest niks weer oeps  dus gewoon spelletjes gespeeld en serie gekekene een beetje. en volgende week start thanksgiving break dus dat is ook wel lekker en bijna geen huiswerk vanwege het einde van het 1e trimester dus dan is alles inhalen of verbeteren dus dat is wel chill. nu dus we doen geen nieuwe dingen meer starten. 
dis was week 12 doei 

Reacties

Oma
Geplaatst op 23 november 2020 om 22:19 uur
Je hebt een goed leven daar.ikben blij dat je goed naar de zin hebt. Hier gaat alles gewoon door, alleen corona pest ons nogal. Lieve furu , een dikke kus van oma27

Plaats een reactie