Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

veertiende week!

Geplaatst op 19 december 2020 om 06:17 uurmaandag 30 november
een weer n dagje thuis zelf leren en huiswerk maken. 
en ik moest nog wat dingen maken voor geometry maar dat was best moeilijk dus gingen Luc en Milan mij helpen hahah dus dat was wel gezellig beetje hulp altijd fijn. en voor de rest heb ik niet zo veel gedaan zoals gewoonlijk gewoon een beetje chill en gegamed en serie gekeken. 
Dinsdag 1 december
vandaag hadden we niet echt huiswerk meer ik en lysie dus gingen we shoppen voor de zoveelste keer. we hebben ook weer allemaal dingen gehaald die niet nodig waren maar er waren wel goeien deals dus dat is wel handig nu met de rest deals enzo. we gingen dus overal rondkijken en de laatste dingetjes halen voor kerst. en het was gewoon leuk even een dagje even niks doen omdat school enzo soms echt druk is wel. maar voor de rest was het echt leuk en we hebben in de avond chinees panda express gegeten en toen ook mama gebeld voor haar verjaardag want had een kadootje laten bezorgen. en daarna zijn we gewoon naar huis gegaan en toen weer chillen. 
woensdag 2 december
een weer een dag naar school maar die dagen gaan wel snel dus dat is wel fijn. en het is altijd wel gezellig om iedereen weer te zien van de nieuwe mensen die ik leer kennen en nieuwe vrienden enzo. en voor de rest gewoon een normale dag en niet echt iets bijzonders. 
donderdag 3 december
weer een dag school dat ging wel goed en snel voor bij en voor de rest niet echt wat gedaan want soms is er niet veel huiswerk. dus ja niet veel te vertellen over vandaag.. 
vrijdag 4 december
weer een dag online lessen volgen en dat ging ook wel goed. maar was een rustige dag dus we hadden niet echt heel veel gedaan. het was soms niet lekker weer deze week soms wat regen buien maar dar hoort erbij. 
zaterdag 5 december
lekker uitgeslapen en in de middag kwam Lilia bij ons dus dat was heel gezellig want die had ik al een tijdje niet gezien dus we gingen in de sneeuw t bis in om fotos te maken van de mooie natuur want het zag er echt super mooi uit enzo. en we waren later een klein beetje verdwaald dus we moesten helemaal door t bos heen en weer en t was best koud maar wel ok√© en toch leuk hahahahahah. toen we thuis waren gingen we warme chocomelk drinken en toen weer naar boven en praten en in de avond later toen gingen we een kerst film kijken. en later in de avond toen ging Lilia naar huis maar het was wel heel gezellig. 
zondag 6 december
vandaag ook weer bijna niks gedaan gewoon een chill dag en serie gekeken en gegamed dus eigenlijk niet echt wat te vertellen maar gewoon een chill dagje en ja dat. 
oke doei heel laat deze week maar boeien doei Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie