Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

zeventiende week!

Geplaatst op 04 januari 2021 om 21:01 uurmaandag 21 december
deze dagen nog een beetje de laatste paar dingen kwa huiswerk want break start morgen en dan tot aan nieuwjaar dus dat is wel lekker, en nog aan wat anderen dingen gewerkt. maar ik heb deze dag dus ook niet echt wat gedaan gewoon n rustige dag en beetje chillen en gamen film kijken enzo. en helaas geen ijshockey en zwemmen dus dat is nu wel jammer maarja niet zo veel aan te doen. 
dinsdag 22 december
vandaag ook weer lekker chill alles enzo nog een paar kleine dingen kwa huiswerk gedaan. maar dus ook niet heel veel meer gedaan en in de middag zijn we wel weer naar de mall geweest haha oopsieeeee noujaa en daar hebben we rondgelopen en dingen gekeken dus dat is altijd wel leuk. en deze dag was voor de rest gewoon chill beetje niks doen soms een workout dus dat is wel lekker. 
woensdag 23 december
bijna klaar met al mn werk maar natuurlijk moest een docent weer veel dingen opgeven dus dat moest ik nog maken kwa huiswerk vandaag ook al is break al begonnen hehehehehehehehehehehehe maarja het zal wel. dat dus en daarna gewoon weer lekker chill alles. en nog ge gamed 
donderdag 24 december
vandaag is christmas day dus we hebben allemaal gewoon lekker gegeten en film gekeken en gewoon rustig aan alles en in de avond gewoon een paar kleine kadootjes van hun oma gekregen echt lief dus daar had ik sokken en nog wat kleine dingetjes van gekregen. en in de avond gewoon gekletst en film gekeken met zn alle. 
vrijdag 25 december
yay vandaag werden we wakker gemaakt door lysie want het is keerrrssttt nuuu dus we gingen kadootjes open maken en dat was heel gezellig en toen hebben we nog ontbeten met zn alle en gewoon thuis even zijn voor de kerst. en gewoon gezellig. ik heb truien, sokken, handdoek, zeepjes en nog wat meer dingen echt leuk. dus dat was leuk deze dag en voor de rest gewoon chill ook weer.  
zaterdag 26 december
vandaag lekker uitgeslapen enzo en niet veel gedaan dus heb er niet zo veel over te vertellen hahaha maar gewoon n chille dag en ja. 
zondag 27 december
ook weer chill en de hele dag spelletjes gedaan met kallie en later in de middag hebben we een groot rondje gelopen in de buurt en toen naar n vriendin van kallie want die woont in de buurt en heb een nieuwe puppy en daarna liepen ze nog met ons mee en toen gingen we naar dunkin D naar lysie want die werkte en toen naar huis dus dart was gezellig allemaal en ja toen in de avond ge gegamed met vrienden. nou weer een week doeeiii 


Reacties

Tante jojo
Geplaatst op 20 februari 2021 om 23:15 uur
Wat maak je toch geinige en ook mooie foto's. Bij ons is de sneeuw snel weg. We hebben nog kunnen schaatsen, dat was erg leuk. Wat gezellig cadeaus met kerst. Have fun Furu. Liefs Youngjoo

Plaats een reactie