Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

negende week!

Geplaatst op 02 november 2020 om 22:42 uurmaandag 26 October 
weer online huiswerk gemaakt en gewoon weer een rustig dagje. ik heb gewerkt aan mijn Engels en bio. voor de rest niet veel want heb soms geen motivatie. ook wee training gehad in de avond en wel wat last van mijn schouders maar dat komt wel goed. ik had wat oefeningen gekregen om vanaf nu gewoon elke dag te toen voor mijn schouder enzo. dus dat is wel beter nu. 
dinsdag 27 October 
ook weer thuis een dag pff soms echt saai. Maar ja het moet maar he. voor biologie heb ik nog tekeningen gemaakt van cellen daarover hebben we het nu veel. en voor Engels nog de laatste dingen lezen van het boek. in de middag hebben lysie en ik samen een fotoshoot gedaan met de pompoenen die we hadden voor Halloween. dus dat was leukkk!! en daarna gewoon weer chill en niets veel en later weer gewoon training. 
woensdag 28 October 
weer naar school een dag dus dat is wel leuk. en gezellig. het ging wel snel voorbij en toen moest ik met biologie wat opdrachten doen en we gaan weer bezig met een presentatie over verschillende kanker soorten als onderzoek project. voor de rest voor Engels hebben we allemaal t boek uit en gaan we nu een essay schrijven over het boek dus dat is wat minder maar wel oké want we moesten eerst een outline schrijven over het boek en dat helpt wel. we hadden ook voor t eerst weer een brandoefening op school dus dat was ook even irritant want we moesten buiten wachten en het regende eww hahah. voor de rest ging de dag snel dus dat was top en in de middag lekker ijskoffie gehaald bij lysie want die moest werken en toen weer tijd voor training in de avond. 
donderdag 29 October 
ook weer een dagje school, was wel een beetje moe de trainingen waren deze week echt zwaar dus dat is wel leuk maar vermoeiend als je daarna weer heel vroeg op moet voor school.  we hebben bij engels een begin gemaakt aan de introductie punten op de essay en nog meer dingen. bij biologie loop ik een beetje voor dus heb ik alles altijd al af dus dat is wel top dan hoef ik niets veel te maken enzo thuis. weer leuke dingen gedaan met art en het ging wel goed verder op school. in de avond weer training deze was ook echt wel zwaar maar wel oké. 
vrijdag 30 October 
beetje kunnen uitslapen en toen weer alle online lessen en huiswerk wat we elke week krijgen en moeten doen in het weekend en de independent learning dagen dus dat is wel oké. soms wel irritant maar ja heb het allemaal wel af als t moet dus dat is wel fijn. voor de rest chill en lekker niks doen. alleen training en deze was ook echt weer zwaar zwaar maar wel goed voor je spieren haha. 
zaterdag 31 October 
lekker uitgeslapen en toen lekker chillen en gewoon rustig aan, rond 11 begon ik aan mijn huiswerk tot 3 ouzo best lang maar ja moet gebeuren enzo dus was wel oké. in de middag gingen lysie en kallie naar vrienden dus was t best still maar wel oké gewoon even zelf tijd en toen hebben we kipnuggets met frietjes gegeten en heb ik gezellig met Milan, chris, Luc, bas, en Bjarne gebeld ze waren bij bas omdat bas 18 word maandag 2 nov dus alvast een beetje vieren haha en met mij aan de telefoon op  FaceTime dus dat is altijd gezellig met hun!! en grappig hahah en toen heb ik dat de hele avond gedaan ook nog met Chelsey en Julia gebeld altijd gezellig met mijn lieve vriendinnetjes!! . en toen slapen. 
zondag 1 november 
ook weer uitgeslapen en toen naar beneden en het huis geveegd want was toch bijna alleen in het huis dus dacht ja kan wel, vind schoonmaken soms wel leuk dus is niet zo erg. voor de rest gewoon chill en niet heel veel gedaan weer een beetje huiswerk en weer mijn blogs schrijven zoals elke week ook al ben ik druk en vergeet ik het soms kan gebeuren maar doe het wel! haha hmm in de avond met kallie een film gekeken en die moeten we nog afkijken dus dat komt nog wel gezellig enzo. pasta gegeten en toen gewoon chillen nog filmkijken en toen slapen. dit was week negen! ook weer n dagje te laat maar ja boeit Ruurd hahahahahaahah doei! 


Reacties

Oma
Geplaatst op 03 november 2020 om 12:05 uur
Dag lieverd, wat leuk om op de hoogte te blijven van je leven. Tot volgende week, kus oma

Plaats een reactie