Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

elfde week!

Geplaatst op 16 november 2020 om 21:22 uurmaandag 9 november
weer n dagje thuiswerken en alles. word langzaam wel saaier ook omdat we niet kunnen sporten enzo. maar voor de rest ia t wel prima met huiswerk enzo dus opzicht valt alles wel mee. niet veel gedaan gewoon wat we moesten maken voor school en meer niet echt. dus dat gaat wel snel, lekker chill in de middag. beetje gamen haha ooopssss. dat doe ik nu ook gamen hahahahaha nouja tenminste iets te doen. dus weer n rustig dagje en gewoon zoals de anderen dagen. in de avond had Jennifer een taart gemaakt nog voor haar verjaardag morgen dus dat was leuk. 
dinsdag 10 november
ook weer een rustig dagje net als gister haha, lekker lui want het kan wel een beetje op eigen Tempo omdat t toch zelf leren is. dus dat is wel fijn. vandaag was Jennifer haar verjaardag dus was een rustig dagje ik had ook al alles af kwa huiswerk enzo dus dat was top. in de middag zijn we naar panera gegaan dat is een restaurant waar ze allemaal verschillende dingen hebben echt lekker. ik heb toen een salade genomen want zoveel groenten enzo eten we niet dus dan maar als t kan iets van groente dat vind ik zelf ook wel lekker dus. dat was gezellig voor haar verjaardag. en daarna gewoon nog chill enzo. in de avond lekker avond gegeten en daarna taart gegeten. was best lekker ook al houd ik niet van taart hahahaha. 
woensdag 11 november
dag vrij van school omdat het veteranen dag was hier dus waren we vrij en gingen we naar de mall schoppen een dagje. dat was zeker leuk. eens heb ik kalie en lysie getrakteerd op mac want ja we moeten toch lunchen ;p daarna door naar old Navy leuke winkel met allemaal kleren en hier hebben we kerst kleren gehaald met zn drieën. en daarna de mall in kijken naar allemaal verschillende dingen hahah. ik heb natuurlijk weer leggings gehaald oopsssss heb echt n verslaving aan leggings hahahahahahhaa. nou ja maakt niet uit. ik heb een hydroflask gehaald een drinkfles en nog wat anderen dingetjes dus dat was leuk. daarna zijn we nog naar traget geweest daar hebben ze echt veel ik Heb daar n spiegel gehaald kleine voor op de kamer bij mij en kallie en nog snacks met lysie en wat anderen spulletjes en gewoon rondkijken omdat ze daar echt alles hebben bijna haha. 
donderdag 12 november
weer lekker vroeg naar school en dit keer vandaag heeft lysie ons naar school gereden dus dat is wel leuk dat ze nu zelf mag rijden enzo. dus de dag ging weer best snel voorbij en heb wel weer gezellig met de gym klas weer picklebal gespeeld dus dat is wel leuk heb denk ik in deze klas nu wel de meeste vrienden maar je kan kiezen wat je speelt en Olivia en bridget gingen lopen dus ik ging met Reegan en Brandon spelen dus dat is ook gezellig hoor. die zijn alleen er beter in haha die spelen baseball. en Lily was er niet dus was wel jammer maar maakt niet uit gym is wel leuk gewoon even bezig zijn. en bij art zijn we aan het schilderen dus dat is zeker leukkk!! echt n top vak haha 
vrijdag 13 november
lekker een chill dagje weer de online lessen enzo dus dat is wel oké soms een beetje saai maar meestal duren de lessen niet echt lang omdat ze ons snel aan het werk willen of dingen afmaken enzo. dus dat was wel oké had geen engels les dus korte break en de rest was wel oké vind alles best leuk. na de Lessen gewoon gechilled enzo want had toch niks te doen. helaas echt stom dat zwemmen niet doorgaat Maarja maakt niet uit. 
zaterdag 14 november
vandaag vroeg op want we hebben kerst foto's vandaag dus dat is wel leuk. was een beetje koud enzo maar wel een leuke vrouw die onze foto's maakte, en was wel grappig iedereen heeft leuke fotos vast nog even afwachten op de foto's maar lijkt me wel goeie foto's hoor voor de rest weer zoals gewoonlijk lekker chill heb niet echt huiswerk dus dat is wel oké. dus met kallie nog gegamed en zelf serie gekeken want had weer een goeie serie gevonden. 
zondag 15 november
lekker uitgeslapen en toen deze dag ook niets veel meer gedaan want heb niets veel t doen dus gewoon weer rustig aan en alles weer mijn serie gekeken en gegamed oeps geprobeerd nog iets aan mijn engels te doen maar had niet echt motivatie ooppssssss maarja komt goeddd. gewoon een chill weekend en daarna weer lekker aan de slag met school en alles. maar tot nu toe even chill. heb in de avond mijn serie afgekeken dus dat was jammer maar wel prima en vanavond is t gaan stormen enzo dus we zouden misschien stroom kunnen verliezen maar hopelijk niet. hou niets van stormen en onweer. maar ik heb in de avond met Brodie en kallie gegamed dus dat was wel leuk even oefenen met het spelletje hahaha.
dit was week elf alweer doeii 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie