Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

zestiende week!

Geplaatst op 03 januari 2021 om 21:08 uurmaandag 14 december
weer vandaag gewoon zelfstandig huiswerk gemaakt en alles want dat is elke week zo dusja. maar opzicht gaat dat allemaal wel prima vind het soms saai maar ja niks aan te doen. en voor de rest niet super veel gedaan deze dag want er was geen zwemmen nu dus dats minder maar wel oké. 
dinsdag 15 december
vandaag het zelfde als maandag niet echt wat gedaan dan huiswerk gemaakt en gechilled. in de avond had ik wel weer ijshockey training dus dat was weer gezellig en ik leer steeds meer dingen dus dat is echt leuk. en het is een leuk team met leuke meiden. 
woensdag 16 december
weer lekker vroeg op want we mogen weer nar school yay wel leuk maar echt weer vroeg en alles. maar de school dag ging wel snel voorbij want ja als je bezig bent gaat de tijd lekker snel. en heb nu leuke vakken vind ik dus dat is wel prima nu soms wel wat vee huiswerk maarja dat hoort erbij. en nu ook wel leuke klassen en ken nu opzicht wel veel mensen dus dat is wel echt leuk en leer steeds nieuwe mensen weer kennen. en had vandaag ook weer is mijn blog geschreven hahahah. 
donderdag 17 december
vandaag hadden we geen school omdat het een sneeuw dag was dus hadden we niet school. wel echt leuk want de laatste tijd heb het hier dus veel gesneeuwd dus dat is echt leuk. lekker veel sneeuw dus we zijn toen naar buiten geweest en toen gewoon in de tuin gelopen en met de sneeuw gespeeld soort van. het was echt tot aan me knieën of iets hoger zelfs. en we hebben natuurlijk echt nooit sneeuw in Nederland dus is dit heel leuk. 
vrijdag 18 december
weer online lessen vandaag maar dat is wel leuk. want dat gaat meestal wel snel voorbij dus dat is wel prima hahah vind t niet zo erg maar soms gewoon saaaiii. voor de rest heb ik aan Spaans gewerkt en nog een ander project kwa huiswerk en daarna gewoon weer chillen yaaas. 
zaterdag 19 december
vandaag zijn we naar de mall geweest en hebben we daar toen vrijwilligers werk gedaan en toen hebben we dat van 9 tot 1 gedaan en dat ws wel leuk om te doen en daarna hebben we nog gelunched in de mall en daarna naar huis en in de avond zijn kallie en ik samen met lillia en Neal en Judy mee naar kennebunk om daar naar de versierde huizen te kijken met alle grote kerst verlichtingen en meer dus dat was leuk daar hebben we rond gereden en rond gekeken echt mooi om een keer te zien iets van 60huizen allemaal versierd en mooi opgemaakt en toen aan t einde nog een huis die lampjes die danste op de muziek dus dat was heel leuk. na dat zijn we met zn alle naar een steak huis geweest en hebben we daar echt lekker gegeten weer. dus dat was een leuke dag en leuk met zn alle even weer wat doen. 
zondag 20 december
vandaag niet echt veel gedaan want ja gewoon ff chillen nog en wat huiswerk maken en alles. dus hier heb ik niet zoveel over te vertellen dus jaa. in de avond zijn we naar wallgreens geweest een winkel met verschillende dingen om nagellak te halen en ja toen lakken. en ja toen in de avond gewoon weer gechilled enzo. 

doei dit was deze week weer lekker laat lat maar de rest is onderweg hoor doei hahaha 

Reacties

Oma
Geplaatst op 04 januari 2021 om 11:38 uur
Gelukkig nieuwjaar en een dikke kus van oma

Dylan, Celine en Desanne
Geplaatst op 04 januari 2021 om 10:40 uur
Happy New Year Furu! Leuke vakken heb je gekozen op school, veel plezier!

Plaats een reactie