Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

dertiende week!

Geplaatst op 04 december 2020 om 20:02 uurmaandag 23 november
vandaag weer een dag zoals allen anderen dagen gewoon thuiswerken en leren enzo. helaas nog steeds geen sporten.. dus dat is minder maar maakt niet uit. gewoon beetje chill alles. en huiswerk gemaakt. daarna eigen lijk niet zo veel gedaan. 
dinsdag 24 november
weer beetje niks gedaan omdat ik gister al mijn huiswerk af had gemaakt enzo. dus dat is top. gewoon gezellig games spelen weer hahaha. en ik had een pakketje gekregen dus dat is wel leuk. 
en voor de rest alles weer chill want er is niet zo veel te doen. ik ging in de avond nog blauwe bessen eten en toen was heel mn mond blauw hahaha. 
woensdag 25 november
we hadden in de ochtend land training omdat her morge thanksgiving is dus is het eerder en t was wel leuk maar best zwaar maar dat is ook wel goed igues. en t ging vandaag voor t eerst sneeuwen yay! echt leukkkkkkk dus dat en daarna hebben we Mac gegeten en toen naar huis en chillen met lekker spierpijn en alles. 
donderdag 26 november
lekker wakker geworden met meer spierpijn hahahah maar komt goed, voor de rest weer chill. en serie gekeken en gegamed met lysie, kallie en broadie. dus dat was wel leuk hahah. en in de avond hadden we gezellig movie Night. we gingen the notebook kijken met zn drieën. 
vrijdag 27 november
vandaag vroeger op want we gingen de kerst boom halen dus dt was wel leuk. en we mochten hem zelf uitzoeken en toen zagen. dus dat was leuk jaa, daarna zijn we naar dunkin gegaan en toen naar huis. en de kerstboom neerzetten. daarna zijn we wezen kerstshoppen en toen allemaal versieringen gehaald en kanootjes voor kerst en alles. en ook n minikerstboom voor lysie en zelf nog dingen gehaald voor inpakken. dus dat was gezellig. 
zaterdag 28 november
vandaag alles schoonmaken en sommige dingen al versieren zoals de boom en we hebben de trap versiert en nog meer spullen. en in de middag gewoon gechilled en gegamed. en voor de rest niet echt iets meer. 
zondag 29 november 
vandaag n iet echt veel gedaan maar heb wel gezellig met Luc en Milan gebeld dus dat was leuk. en daarna zijn we naar Cape Elizabeth geweest een park Fort Williams met uitzicht bij de zee en mooie maan. en de vuurtoren die daar op de punt stond was mooi. end we gingen in een verlaten oud gebouw bij de rotsen maar dat was wel oké op de rotsen konden we de man en het water goed zien. 
dit was week dertien doeiii haha 


Reacties

Grietje Drewes
Geplaatst op 14 december 2020 om 20:22 uur
Ha lieve Fu, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Voor het eerst zo ver weg en helemaal alleen in het buitenland. Maar we denken aan je hoor en volgen via dit blog hoe het met je gaat. We wensen je een fijne dag met je nieuwe familie in je tijdelijke ‘homeland’. Liefs van Leo en Grietje

Grietje Drewes
Geplaatst op 13 december 2020 om 18:53 uur
Ha lieve Fu, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Voor het eerst zo ver weg en helemaal alleen in het buitenland. Maar we denken aan je hoor en volgen via dit blog hoe het met je gaat. We wensen je een fijne dag met je nieuwe familie in je tijdelijke ‘homeland’. Liefs van Leo en Grietje

Erwin
Geplaatst op 13 december 2020 om 08:09 uur
Ha Furu, van harte gefeliciteerd! Ik hooo dat je een heel leuke dag hebt!! Groetjes, Erwi

Plaats een reactie