Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

Momenteel is furukuilder bezig met de reis Exchange year! . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van furukuilder

Blijf op de hoogte van de reisblog van furukuilder door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

zevende week!

Bericht - 21 oktober 2020 om 21:47 uur

maandag 12 October 
vroeg op want we gingen weer naar huis van het kamperen. dus rond 11 waren we weer thuis bij de familie Fahie, en gingen we met de 4wieler door t bos crossen. dat was super leuk! en rond 5 was ik weer thuis van een lang weekend, was een leuk weekend wat ik niet vaak doe Glamping/camping whatever haha. maar het was wel leuk. 
dinsdag 13 October 
vroegjes op weer want om 10uur hadden lysie en ik een afspraak bij de kapper! eerste keer in Amerika.. natuurlijk niet veel korter gedaan alleen de puntjes hahahaha en Lysie heeft wel veel afgeknipt. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zesde week!

Bericht - 12 oktober 2020 om 22:45 uur

maandag 5 October 
zoals elke maandag weer n dagje zelf huiswerk maken enzo, en guess what we mogen weer n presentatie maken. want daar houden we zoveel van! haha ach weer voor biologie. voor de rest weer gewoon chill en in de avond weer traininggg dus dat was weer oké nog steeds wel last van mijn schouder maar dat komt wel.. en gelukkig is vandaag mijn host moeder weer thuis gekomen! alles weer oké en nu anderen antibiotica en spullen. eindelijk ook weer met Benthe gebeld ;)))) gezellig weer! 
dinsdag 6 October 
ook weer n dagje thuis huiswerk maken en beetje chillen zoals altijd (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vijfde week!

Bericht - 05 oktober 2020 om 03:04 uur

maandag 28 september 
vandaag weer zoals elke maandag een independent learning day, weer veel huiswerk gemaakt. ook weer aan mijn engelse samenvatting van wetboek gewerkt. na mijn school werk gewoon even serie gekeken want er was weer een nieuw seizoen!! voor de rest niet super veel gedaan zoals normaal haha, en in de avond weer training en weer lekker gegeten. 
dinsdag 29 september 
weer lekker vroeg opstaan om school werk te maken... en nee ik ben geen ochtend persoon maarja hahaha. ik heb toen weer veel huiswerk gemaakt en mijn gym presentatie weer afgemaakt  en ingeleverd. ik was toen lekker snel klaar met werk (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vierde week!

Bericht - 28 september 2020 om 20:06 uur

maandag 21 september 
vandaag hadden we weer independent learning day, dus heb ik weer al mijn werk gemaakt. we zijn met Engels aan een interessant boek begonnen Night by Elie Wiesel, over de wereld oorlog en Auschwitz. dus dat is wel interessant, voor de rest zijn mijn anderen klassen ook leuk het word steeds leuker. ik leer meer nieuwe mensen kennen en het word gewoon steeds gezelliger in de klassen. en vandaag is m'n beste vriendinnetje jariggg!! Sanne dus die moest ik natuurlijk ook eventjes bellen om te feliciteren enzo. dat was ook gezellig even bij praten ;). in de (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Derde week!

Bericht - 21 september 2020 om 03:42 uur

maandag 14 september
heb ik overdag schoolwerk gemaakt, ik heb elke maandagdinsdag en woensdag independent learning dagen. dus dan moeten we zelf online schoolwerk maken. 
voor de rest niet super veel gedaan, maar we zijn in de avond naar Scarborough geweest voor de zonsondergang, en we wilden foto's maken. maar het was al later dus we hadden niet een hele mooie zonsondergang. 
dinsdag 15 september 
weer overdag schoolwerk gemaakt, en voor de rest nog een beetje chillen en zelf voorbereiden voor m'n eerste schooldag op Bonny Eagle Highschool. ik heb toen ook al een beetje de school tijden gezien dus dat was top
woensdag 16 september 
m'n (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De tweede week.

Bericht - 13 september 2020 om 20:42 uur

maandag 7 september 
overdag heb ik toen samen met Lysie naar de vakken gekeken die ik zou kunnen volgen, en alvast een lijstje maken voor wat ik eventueel zou willen volgen. voor de rest niet super veel omdat ik nog een weekje in quarantaine moet. in de avond hebben we wel nog een film gekeken weer met z'n drieën. 
dinsdag 8 september
nog steeds niet veel gedaan, beetje met de honden knuffelen zoals normaal. 
fruit eten met speciale dip met Cocos die mijn hostmoeder zelf maakt. 
mijn hostmoeder voelde zich in de avond niet zo lekker dus die moest helaas naar het ziekenhuis.. 
woensdag 9 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De eerste week

Bericht - 09 september 2020 om 17:54 uur

maandag 31 augustus 2020 
ben ik vertrokken naar Amerika. 
na een lange dag reizen zijn we eindelijk aangekomen in Boston, op het vliegveld werd ik opgewacht door mijn hostmoeder samen met mijn hostzusjes (Kalie en Lysie). 
daarna zijn we naar huis gereden dat ligt in Buxton Main dat was twee uurtjes rijden, toen we daar aankwamen was t rond zeven uur dus heb ik het huis een beetje bekeken en hebben we gegeten toen is mijn local cördinator nog langs geweest om te kijken of ik goed was aangekomen, daarna Ben ik al gauw naar bed gegaan want er is best veel tijdsverschil (+6uur). 
dinsdag 1 (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2