Avatar Furu  Kuilder

Furu Kuilder

Achtste week!

Geplaatst op 02 november 2020 om 01:15 uurmaandag 19 October 
hele dag weer thuis zelfstandig huiswerk maken, was best saai maar opzicht went het wel maar toch. voor de rest beetje chill zoals elke zelfstandige dag/dagen hahaha. dus gewoon weer rustig aan. voor biologie moest ik cellen tekenen dat was wel leuk ik vind tekenen sowieso leuk. en in de middag gewoon beetje chill heb mijn zwem trui binnen gekregen! en hij zit echt lekker haha. donker blauwe trui met mijn achternaam erop hihi. in de avond weer training gehad dat was ook weer leuk opzicht soms echt zwaar maar wel oké. 
dinsdag 20 October 
 vandaag ook weer thuis huiswerk maken en alles lekker rustig aan best drukke dagen soms. dus was een beetje moe deze week al. ging wel oké en in de middag gingen we een beetje rondrijden en oefenen voor lysie haar inparkeren voor haar rijbewijs die zij 5 november heeft als  rijexamen. dus dat was ook wel even leuk en weer eventjes uit het huis na paar dagen thuis zitten. in de avond voor training hebben we pannenkoeken gegeten ook al hou ik niets van panne koeken dus hebben ik en lysie wafels gemaakt en gegeten maar ik heb ook een paar pannenkoeken gegeten. was wel oké hahah. en natuurlijk weer training in de avond zoals elke anderen dag. 
woensdag 21 October 
pff weer lekker vroeg opstaan een weer naar school. best vermoeiend steeds vroeg op voor school maar het is wel oké want we zijn rond 2 klaar met school en dan gewoon weer naar huis. en de dagen op school zelf vliegen best wel voorbij omdat je toch bezig bent. met gym is het ook leuk daar heb ik wel alm vrienden waar we met elkaar sport mee spelen, ik ben meestal met Olivia zij is een lief meisje. kan gezellig praten met haar. ook met bridget maar zij is er soms niet. maar de dagen gaan best snel als je bezig bent op school. na school weer lekker huiswerk gemaakt dat is best annoying we hebben best veel huiswerk elke dag... maarja komt goed want ik heb wel goede cijfers dus dat is top. in de avond weer lekker getraind en met ben meegereden met lysie we wisselen het steeds af met rijden dan 2 dagen ben zijn moeder of Jennifer. het is altijd wel gezellig maar ben vind mij en lysie irritant want lysie en ik zijn zegeaar hetzelfde kwa energie dus snap het ergens wel HAHAHA. maarja sorry not sorry lol. 
donderdag 22 October 
ook weer leuk naar school vandaag pff echt te vroeg hahahah. nouja het gaat wel snel maar krijg gewoon altijd honger in de les haha oeps. en nu met corona mag je niet eten in de klas dus dat is wel irritant na school beetje huiswerk maken en heb hierna een surprise party voor Meghan (waar ik mee ben wezen kamperen) dus dats super leuk. rond 3:30 werd ik opgehaald door Lauren haar beste vriendin en met lilia het was gezellig maar ze wist het al een beetje. er was een zo n jongen die wel irritant was althans gelijk zo lekker vooroordelend waar ik dus niet van hou maarja lekker laten gaan hij kent me toch niet en hij mocht me gelijk niet dat ik denk van je doet niet eens de moeite om tegen me te praten dus gewoon raar maarja. 
vrijdag 23 October 
lekker rustig beetje kunnen uitslapen en weer online les. dus dat ging ook wel snel voorbij opzich. zoals normaal. in de middag lekker chill en was al een beetje zenuwachtig voor morgen want heb mijn eerste zwemwedstrijd dus dat was even spannend maarja. in de avond weer training en een beetje rustig aan doen voor de wedstrijd. en ik heb toen mijn badmutsen gekregen met mijn achternaam erop. 
zaterdag 24 October 
heeel vroeg op rond half 6 eten en toen naar de wedstrijd om 7uur inzwemmen en alles tot 35 en toen begon de wedstrijd ik en lysie waren in de eerste heat met 100 vrij dat ging goed 1.06.25 dus dat was een prima tijd voor mijn wedstrijd. daarna waren we los ik deed 50rug op 37sec en 50 schoolslag op 41.11 sec. dus het was wel leuk opzich voor de eerste wedstrijd. de rest van de dag was ik lekker moe had slecht geslapen enzo maar dat maakt niet uit. dus lekker chill in de middag. 
zondag 25 October 
lekker uitgeslapen en gewoon chill dagje met een beetje huiswerk. en voor de rest niet echt iets gedaan maar gebeld met chelsey dus dat was gezellig en daarna nog even aan mijn huiswerk gezeten. en toen gewoon gechilled want was nog steeds best moe. 


beetje te laat maar ben echt druk met alles dus hier is de achtste week!! 
kusjes 

Reacties

Grietje
Geplaatst op 02 november 2020 om 14:42 uur
Hai Fu, wat leuk om te lezen dat je zwemmen zo leuk vindt en dat je zelfs meedoet aan wedstrijden. Weet je nog dat ik op Bonaire altijd zo enthousiast was over jouw manier van zwemmen? Uit je verslag kan ik opmaken dat je het naar je zin hebt en dat is heel goed. Geniet ervan! Veel liefs van Leo en Grietje

Plaats een reactie