Avatar Ellenate Op reis

Ellenate Op reis

Hoi aan vervolg en hue

Bericht - 18 januari 2019 om 15:30 uur

Het ontbijt in het hotel was weer zo triestig. Staan we daar speciaal voor op. Je kon maar tot half tien ontbijten. Er was keuze uit een ei en een drankje en je kon dan brood toasten. Er lag spek en worstjes enz op borden die niet eens warm gehouden werden. 


We huurde vandaag een scooter en gingen naar marble mountain

Toen we bij de marble mountain aankwamen was er een Aziatisch vrouwtje die ons de weg wist te wijzen naar de parking van de brommers. Dat was natuurlijk voor haar winkel en ze vroeg of we na het bezoek iets (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dagen mui ne en de rit naar hoi an

Bericht - 14 januari 2019 om 15:52 uur

WoW, de dagen zijn weer voorbij gevlogen! Ik probeer even terug te schetsen wat er ondertussen gebeurd is. 


We hadden een privé jeep tour geboekt bij de hostel/hotel waar we verbleven. Dit kostte ons 25$. Dus ongeveer elf euro per persoon. We waren vooraf tegen elkaar bezig van WoW hoe cheap is dat. 


Die dag om 13u werden we opgepikt verwacht om aan het budget hotel te gaan staan. Dat was een onderdeel van ons verblijf. Daar zouden we dan opgepikt worden door de jeep. 

We kregen te horen dat de auto beneden van de berg stond te wachten op ons. Het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag ho chi mihn city en mui ne

Bericht - 10 januari 2019 om 06:05 uur

Op maandag of verloren maandag, ja dan misten wij wel een lekker worstenbroodje! Maar die Driekoningentaart heb ik toch ook wel gemist. 


We moesten vandaag uitchecken, of dat dachten we toch. We kwamen beneden aan de receptie en zeiden we komen uitchecken en die man zei dus dat we nog een nacht hadden geboekt. Ja lap daar stonden we dan. Op twee plekken konden we gaan overnachten. Dat grapje heeft ons weer wa geld gekost want we hadden voor 40 euro dat hotel in het centrum geboekt. Eerst was ik een beetje slechtgezind omdat dat zo zonde is van ons (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De oorlog in Vietnam

Bericht - 07 januari 2019 om 16:27 uur

De dag nadien of eergisteren dus was onze eerste volledige dag in Vietnam. We gingen naar het oorlogsmuseum hier. Er hingen echt zulke erge foto’s aan de muren. Dit was niet bepaald het tofste om mee te starten maar als je hier bent moet je dit gezien hebben. 

Er hingen foto’s van allemaal kinderen die door chemicaliën misvormd waren. Wanneer we dan die hal buiten wandelde zaten er echt mensen souvenirs te maken die een lichamelijke beperking hadden. We kochten een sleutelhangertje om ze te steunen. 


Na het museum was het tijd om iets leukers te doen. We boekte een toer (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag chiang mai en aankomst ho chi mihn

Bericht - 06 januari 2019 om 17:00 uur

De volgende ochtend moesten Nate en ik weer vroeg opstaan. Maar we konden op de laatste avond samen uit toch niet zeggen jow manne wij gaan vroeg slapen! We wilde voor de laatste keer met ons alle de bloemetjes buiten gaan zetten. 


Wij hadden normaal om negen uur smorgens een brommer gereserveerd. Die man had gezegd dat als we hem om tien uur niet waren komen halen dat hij hem dan aan iemand anders zou verhuren. 


Nate had savonds al een mail gestuurd om te zeggen dat we er niet zo vroeg zouden geraken omdat we savonds uit zouden gaan. Die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Olifantenpark en avondje stappen

Bericht - 04 januari 2019 om 18:03 uur

EINDELIJK! We gaan olifanten zien!!! We hadden er ontzettend veel zin in, maar het was echt veel te vroeg. Ik zat echt met enorme wallen in de auto onderweg naar het olifantenreservaat. De weg er heen was weer erg hevig. Kei veel bochten doorheen de bergen. Op een gegeven moment voelde ik mij misselijk. Alle geluk waren we er toen bijna. 


Dan was het tijd om uit te stappen. We kregen allemaal hetzelfde stoffe ding om over onze T-shirt aan te doen. We moesten nog een stukje naar beneden lopen. De auto kon niet tot daar rijden omdat de weg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Oudejaarsavond en nieuwjaar

Bericht - 04 januari 2019 om 17:36 uur

Oudejaarsavond, we aten in de oude stad op de markt. Het was daar echt gezellig. Er was een bandje muziek aan het spelen dus gingen we daar nog even kijken en luisteren naar de muziek. We waren ondertussen ook aan het afwachten wat de plannen waren bij de rest voor nieuwjaar te gaan vieren. Nick stuurde dat het weer te doen was in de zoe in yellow. Daar waren we deze week al geweest. 


Onderweg naar de zoe in yellow lieten Nate en ik allebei een wensballon in de lucht. Prachtig om te zien dat heel de lucht vol hing (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chiang mai

Bericht - 03 januari 2019 om 12:31 uur

Gelukkig nieuwjaar iedereen! 


WoW amai tis echt heel lang geleden dat ik nog een blog heb geschreven. Maar het is hier meer dan geweldig in chiang mai. Wat we elke dag hebben gedaan weet ik al niet meer exact maar ik doe mijn best om het nog zo goed mogelijk te vertellen. 

De dag nadat we met Nick en zijn vrienden weg gingen waren wij allebei echt heel brak en moe. We deden die dag eigenlijk echt niets.

Een van de voorbije dagen was het vrij slecht weer en wilde ik me laten masseren. Ik zocht op via TripAdvisor waar ik het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pai en de rit terug naar chiang mai

Bericht - 28 december 2018 om 09:45 uur

Hey iedereen, 

Eergisteren hadden we een fantastische dag in pai. In pai is er niet heel veel te zien maar we konden meerdere dingen op 1 dag combineren. We starten bij de canyon in pai. Wou super mooi, we vonden het rustgevend om daar te zijn. Alleen liepen er Chinezen rond die veel te veel lawaai maakte.

Beneden aan onze brommer waren allemaal winkeltjes met fruit shakes enz. Nate nam een ice coffee en ik een verse fruitsap. Er zat wel echt veel te veel ijs in. 


Nate had op TripAdvisor iets gelezen over de land split. Echt zot om te zien (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Op de scooter naar PAI

Bericht - 26 december 2018 om 17:56 uur

Hey jongens sorry dat zolang geleden is dat ik nog iets geschreven heb. 

Na krabi namen we dus het vliegtuig tot in chiang mai. Daar aangekomen waren we ontzettend snel uit de luchthaven.
We hadden direct onze bagage. Dus liepen we naar buiten om een taxi naar het hotel te nemen. Ons hotel lag blijkbaar 5Km uit het centrum.
Ik dacht dat dat goed te doen was. Maar was eigenlijk echt veel te ver. We zaten echt in een prachtig nieuw hotelletje.
Langs buiten was het met kerst versiering versiert wat ons toch dat extra kerst gevoel gaf. Savonds hebben (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3