Avatar Ellenate Op reis

Ellenate Op reis

Nachttrein naar sura thani

Bericht - 16 december 2018 om 16:07 uur

Hier zijn we weer, 

Deze ochtend zei ik jullie dat we gingen ontbijten in het hotel. Haha dat was dus gelogen. Maar we wisten zelf niet dat we toch geen ontbijt hadden geboekt haha. Daar stonden we dan. You’re room number pleas ? 610. Sorry maar jullie staan niet op de lijst. Haha ui? Oké. Zei die man gisteren aan de receptie niet dat we wel ontbijt hadden? Even nagevraagd aan de receptie en we hadden dus geen ontbijt geboekt haha. En om daar dan 7 euro ofzo per persoon voor te betalen vonden we wat te stom. We zijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Terug in Bangkok

Bericht - 16 december 2018 om 02:54 uur

Hey hey! Jullie zijn waarschijnlijk benieuwd naar hoe de nacht met de salamander is afgelopen. 
Ik heb het overleefd haha! En nog goed geslapen ook, naast een paar keer wakker geworden. 

Gisteren ben ik vergeten te schrijven, dus daarmee een korte blog vandaag. 
We hebben gisteren eigenlijk de ganse dag gereisd. Van koh kood terug naar Bangkok. Omdat Bangkok een plek is waar je naar overal toe kan. Als we van koh kood naar ergens anders wilde hadden we een vliegticket moeten nemen en de vliegtickets op trat zijn enorm duur.

 Daarom hebben we weliswaar een 1,5u op de catamaran gezeten richting trat. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag op het paradijs

Bericht - 14 december 2018 om 15:05 uur

Hey hey, 

Gisteren was ik nog vergeten te zeggen dat we bijna dood waren. Toen we op strand wandelde viel er opeens een Coco’s noot uit de boom. Dat was echt een harde knal. Wij waren er denk tien stappen van verwijderd. Als die op ons hoofdje terecht was gekomen ! Ai Ai... 

Vandaag gaan ontbijten bij een cafeetje waar je zelfgemaakte croissant met Nutella kon eten. Die koos ik. Nate koos voor zelfgemaakt ciabatta brood met spek en kaas. Ik was weeral jaloers op Nate zijn keuze.  Tijdens het ontbijten speelde we een spelletje Jenga, en ik had weeral gewonnen. Haha (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Scooter day

Bericht - 13 december 2018 om 15:15 uur

De motivatie om hier ganse boeken te gaan schrijven begint al af te nemen. Sorry haha! Maar ik probeer vooral te schrijven zodat de details ons later zullen bij blijven. 

Zoals ik jullie gisteren al zei huurde we vandaag een brommertje. Wij kregen een brommer met een sticker van hello kitty op haha! En neen die had ik of Nate niet gekozen, wij zijn geen fans van hello kitty haha! 
We reden een beetje rond over het eiland en waren opzoek naar een lekker ontbijtje, maar aangezien er hier geen supermarkten zijn was dit geen makkelijke opdracht. 

Tijdens ons ritje passeerde we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Het paradijs op aarde

Bericht - 12 december 2018 om 15:11 uur

Hey iedereen, 
hoe is het daar in het belgenlandje ? 

Vandaag stonden wij vroeg op, om kwart voor negen kwamen ze ons oppikken om richting de catamaran te gaan. Met deze boot vaarde we richting koh kood! 

Wanneer we bij ons hotel aankwamen werden we hartelijk ontvangen! Opeens hoorde we het liedje happy birthday, en kwam er iemand af met een taart met kaarsjes op. Wij wisten niet goed wat doen. Dus zongen maar een beetje mee. Haha heel raar moment was dat! Dan kwam er een vrouw naar ons die zei dat de baas van het hotel jarig was. En de traditie (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Krokodillen en slangenshow

Bericht - 11 december 2018 om 13:32 uur

Hey iedereen! 

Today was a good day!
We waren mega blij toen we s’ochtends ontdekte dat echt eindelijk mooi weer was! 


Vandaag kwam Nate af met het geweldige idee om naar de krokodillen en slangenshow te gaan. Deze was 400meter verwijderd van onze hostel. 
Vooraleer we hier heen gingen haalde we ons ontbijt bij de Seven eleven. Ik koos voor twee Kelloggs cornflakes doosjes die stonden afgeprijsd. (2voor 10bath of 26cent dus) 

Nadien boekte we ons ticket voor de boot naar koh kood. Daar vertrekken we woensdag heen! We worden aan de hostel opgehaald en gaan dan met een catamaran naar een eiland een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tijd voor eiland!

Bericht - 10 december 2018 om 16:02 uur

Het was echt tijd voor een eiland! 
We besloten zaterdagavond om 22u dat we zon wilden, en aangezien wij zo vrij als een vogeltje leven zochten we op waar we het beste heen konden gaan. 

Al gauw was beslist dat koh chang de beste optie was! We besloten om aan de receptie van het hotel te gaan vragen hoe we het beste in koh chang geraakte. 
Vooraf lazen we op het internet dat er een vip tour bestond. (Vip bus + ferry) Onder Vip bus moet je niet te veel verstaan hoor, een gewone bus zoals Verhoeven ofzo :D 

Aan de receptie wisten (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Co van Kessel fietstocht

Bericht - 10 december 2018 om 12:44 uur

Vrijdagavond “Schat, wat gaan we nu morgen doen? Zullen we de Co van Kessel fietstocht al boeken?“ 
Voila, het was gefikst. Ongeveer 50 euro per persoon betaald (omdat Paypal veel geld kost) om zaterdagnamiddag 5 uur met de fiets door Bangkok te gaan cruisen.Hebben we er zin in? CHECK  

Zaterdag ochtend, de wekker loopt af om 9 uur, & OMG dit kan je niet menen het was echt aan het gieten tot en met. We besloten om bij de Seven eleven (winkel die je hier op elke hoek van de straat hebt) een ontbijtje te gaan scoren. In plaats van spek met (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Aankomst in Bangkok

Bericht - 10 december 2018 om 12:34 uur

WOEHOEW,Daar was het dan, eindelijk 6 december! Tijd om te vertrekken richting de zon, al twee jaar lang keken we uit naar deze reis. 

Op Schiphol kozen we ervoor om eerst onze bagage te gaan afgeven en daarna afscheid te gaan nemen van onze familie.
Ik had op die moment al vrij veel stress omdat ik gelezen had dat je een visum nodig hebt om langer dan 30 dagen in Thailand te verblijven, of je moet een bewijs hebben dat je binnen de 30 dagen het land zou verlaten.
Ik en Nate hadden dit natuurlijk niet, aangezien we niet wisten hoe onze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3