Avatar Yvonne Vullers

Yvonne Vullers

Laatste Weekjes in Amerika en de Terugreis

Bericht - 17 augustus 2018 om 15:07 uur

Ondertussen ben ik weer thuis en de universiteit begint al bijna, maar ik heb mijn blog over de laatste paar weken in Amerika nog niet gepost. Dus zoals gewoonlijk is ie hier dan, veel te laat…    

In mijn vorige post was ik vergeten te vertellen over Memorial Day, wat nog voor graduation was. Op Memorial Day worden alle overleden militairen herdacht. Er is dan eerst een parade met daarin veteranen, schoolorkesten en heel veel brandweerauto’s die helaas allemaal hun sirene aan hadden staan. Na de optocht zijn we met heel de familie naar de boerderij van de opa en oma van Abbie en Clara gegaan en daar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mackinac Island, Prom en Graduation

Bericht - 23 juni 2018 om 01:51 uur

(deel 3/3)

In april/mei ging ik van vakantie naar vakantie, want 3 dagen nadat mn ouders weg waren, was het alweer tijd om naar Mackinac Island te gaan. Dit is een eiland in Michigan dat tussen de twee schiereilanden ligt. Ik en Jen gingen mee met de trip van de kinderen uit groep 6, die elk jaar deze trip maken. De rit naar de ferry was enorm lang, maar gelukkig was de ferry zelf maar heel kort.

Op Mackinac Island zijn geen gemotoriseerde voertuigen toegestaan (alleen golfkarretjes op de golfbaan, de brandweer, de ambulance en de auto van de boswachter), (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

State Championship en de Familie Komt Langs!

Bericht - 23 juni 2018 om 01:50 uur

(deel 2/3)

Nog geen week nadat ik terug was uit Vegas was het weer tijd om mn koffer te pakken. Omdat we met ons robotics team hadden geplaatst voor het state championship, gingen we van woensdag tot en met zaterdag naar Saginaw (een plaats zo ongeveer 3 uur van Delton). We verbleven daar met het team in een hotel en overdag waren we ongeveer zo’n tien uur per dag op de universiteit, Saginaw Valley State University. Het was heel leuk om met het team zo weg te zijn, ook al was het resultaat een beetje teleurstellend… Toen we terug waren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pasen en VEGAS!

Bericht - 23 juni 2018 om 01:48 uur

Het is weer een tijdje geleden dat ik mijn blog voor het laatst heb geupdatet. Ik heb nu vakantie dus ik ga proberen alles vanaf pasen (oeps) proberen te uploaden…
(deel 1/3)


1 april was het pasen, maar de dag van te voren waren Abbie, Clara en ik al naar de boerderij van Abbie en Clara’s boerderij geweest om paaseieren te schilderen met de neefjes en nichtjes. Zondag zijn we ook nog naar de boerderij geweest voor familie lunch en om de neefjes en nichtjes te helpen met het zoeken van de paaseieren. Hier is dat trouwens niet zoals wij dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

NASHVILLE!

Bericht - 30 maart 2018 om 18:09 uur

Woensdag 14 maart was het eindelijk zover: we gingen naar Nashville voor March Madness! Eerst moesten we nog naar de afsluiting van het basketbalteam op school, maar toen dat klaar was gingen we meteen de auto in. Die avond reden we maar 2 uurtjes en stopten we bij een hotel in Fort Wayne, Indiana. Eerst keken we nog even basketbal, maar daarna was het tijd om te gaan slapen. De volgende ochtend aten we snel ontbijt en vertrokken we alweer. Natuurlijk ging het meteen fout toen ik en Abbie naar het ontbijt wilden gaan: we stapten de lift uit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Winterfest en Papa Komt Langs!

Bericht - 30 maart 2018 om 17:28 uur

En hier is deel 2!


Na Superbowl Sunday was het rustig. Het enige wat er aan de hand was, was natuurlijk de florida shooting. Iedereen was erg geschrokken en enorm paranoïde. Bij ons op school was er politie aanwezig bij de sport wedstrijden en een ochtend stond er politie bij de ingang van de school omdat er iets verdachts aan de hand zou zijn geweest. Sommige scholen waren zelfs een dag gesloten omdat er een gevaar was, maar dat bleken later een stelletje sukkels die gewoon aandacht wilden. Zoals ik al eerder zei was iedereen heel paranoïde. Elke les waren er (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Basketbal en Superbowl Sunday

Bericht - 30 maart 2018 om 17:24 uur

Ik heb het de laatste tijd enorm druk gehad en ik heb daarom niks geschreven over na de kerst. Ik ga daarom vandaag waarschijnlijk 3 blogs posten...
Als eerste over het begin van het jaar en de Superbowl. (Ik heb dit trouwens 5 februari geschreven en ik ben het vergeten up te loaden, oeps)


Na de kerst was het dus weer tijd voor basketbal. Op oudjaarsdag hadden we gelukkig wel vrij. De dag was rustig en ‘s avonds gingen Abbie, Clara en ik naar een vrienden van ons, Holly. Daar hebben we met een aantal vrienden films gekeken, spelletjes gespeeld, naar de ball-drop op Times Square (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Christmas in America!

Bericht - 09 februari 2018 om 23:22 uur

Lekker optijd, maar hier is ie dan: mn post over kerst… (oeps, hahah)

Yes, het is echt waar, na thanksgiving start kerst hier. Om precies te zijn: we kwamen terug van het thanksgiving diner en we begonnen na 15 minuten al met het huis te versieren! De boom werd opgezet, de trap werd versierd en de stockings opgehangen.Er was alleen 1 probleem: de kelder was pas gerenoveerd dus ze hadden nog geen kerstboom. Ik maakte een grap dat we een houten kerstboom zouden moeten bouwen, maar dat vonden ze eigenlijk een best leuk idee. Zo was ik dus een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Thanksgiving, Sinterklaas en meer!

Bericht - 11 december 2017 om 17:46 uur

Het is weer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven, dus hier komt weer een hele boel.

Om te beginnen Veterans day op 7 november (meer dan een maand geleden, oeps…). Op deze dag hadden we aan het einde van de dag een assembly in de gymzaal met de hele school (dus ook de elementary en middle school). Wij zaten met zn allen in de tribunes en op de vloer stonden stoelen waar de veteranen zaten. Deze dag is dus om deze veteranen te eren en herdenken en dat deden ze hier met muziek en met speeches. Het was (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Senior Night, South Haven en Halloween!

Bericht - 03 november 2017 om 16:47 uur

Ik heb weer eens heel wat te vertellen, om te beginnen over mijn senior night op 10 oktober, bijna een maand geleden hahaha….

Een senior night is de laatste thuiswedstrijd van een sportteam en daar worden dan de seniors, de laatstejaars, een voor een naar voren geroepen, dan wordt er een foto gemaakt en je krijgt daarna een cadeautje. Deze race heb ik weer een PR gelopen! (en niet meer verbeterd omdat ik door een lichte enkelblessure alleen kon fietsen tijdens de training (dit is als nederlander trouwens niet zo erg na 2 maanden in amerika)). Na de race kregen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2