Avatar Yvonne Vullers

Yvonne Vullers

Homecoming week en naar Mia!

Bericht - 17 oktober 2017 om 18:12 uur

Al weer een tijdje geleden, maar het was homecoming week!
Wat veel mensen denken is dat homecoming een schoolfeest is, maar eigenlijk is het de football-wedstrijd en de oud-leerlingen komen dan terug naar hun middelbare school, ‘homecoming’. Homecoming week bestaat dan uit de spirit-week, de homecoming-game en daarna het homecoming-dance.

De spirit-week is op school en elke dag is er een ander thema waarin je je moet kleden. Op maandag was het je favoriete sport-team (dus ik trok natuurlijk mijn oranje-rood shirt aan haha), dinsdag was het generations-day (verkleden als een klein kind of een opa/oma) en op woensdag (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Het leven naast school.

Bericht - 26 september 2017 om 20:30 uur

Dit is maar een korte post tussendoor om te vertellen wat ik heb gedaan sinds school is begonnen, want het is niet alleen school hier.
Daarom hier een korte beschriving wat ik deze weken naast school heb gedaan (ja dat korte is niet zo heel goed gelukt hahah).

Na de eerste schoolweek had ik op zaterdag dus mijn eerste cross-meet. Deze was heel erg zwaar, maar ik heb het overleefd! Gelukkig is het team heel gezellig (ook al zijn sommige mensen wat vreemd, maarja…) en voordat de meiden rennen zingen we een super grappig liedje als yell. Nadat ik thuis (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De eerste schoolweek

Bericht - 18 september 2017 om 20:36 uur

Na een super leuke, meer dan 3 maanden durende vakantie was het dan toch tijd: de eerste schooldag. Ik was al meteen de eerste dag dat ik hier was naar de ‘counselor’ geweest om mijn rooster samen te stellen en de dinsdag in mijn tweede week hier voor mijn schoolfoto en ‘locker’. Die schoolfoto is hier trouwens heel anders dan thuis. Je moet staan op rode voeten op de grond, dan moet je je hand op een bepaalde hoogte op je heup zetten, je knie buigen, je schouders en hoofd naar de camera draaien en dan je hoofd schuin (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De eerste twee weken in Amerika!

Bericht - 11 september 2017 om 17:51 uur

Voordat ik begin zeg ik maar alvast sorry, mijn spelling en grammatica was al niet goed en al dat engels praten heeft het niet echt verbeterd…

Ik was met mijn verhaal geeindigd op het vliegveld in New York. Na dat ik mijn laptop dicht had gedaan is de gate nog zo ongeveer 4 keer veranderd, maar ik uiteindelijk zat ik toch in het vliegtuig. Het was een vliegtuig voor nog geen 50 man en omdat we niet zo ver hoefden vlogen we heel laag en kon ik de hele vlucht uit het raam naar alle huizen kijken. In Philadelphia had (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Vertrek en New York

Bericht - 20 augustus 2017 om 13:31 uur

Donderdag was ik rond 12 uur op Schiphol. Ik zou met vier andere Nederlanders, twee jongens en twee meisjes, reizen en natuurlijk spotte ik ze al vanaf een kilometer afstand door onze gele shirts en rugzakken. Na een korte kennismaking was het tijd om afscheid te nemen van onze familie en voor mij was dat verassend makkelijk, ik was natuurlijk heel blij dat ik eindelijk kon gaan! Onze eerste vlucht was naar Kopenhagen en vanaf daar vlogen we naar Newark. Op Kopenhagen waren ook alle andere Europese studenten, zo rond de 50, dus we werden weleens aangestaard vanwege onze (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

28 dagen voor vertrek!

Bericht - 19 juli 2017 om 11:22 uur

Hoi allemaal!

Over 28 dagen is het al zover, dan begint mijn reis naar Amerika! Die 28 dagen is nog wel onder voorbehoud, want ik heb nog geen concrete vluchtgegevens gekregen van STS.
Maar als alles gaat zoals het nu gepland is, vertrek ik 17 augustus naar New York voor het 'Welcome Camp'. Dit kamp duurt ongeveer 4 dagen en zal plaatsvinden op een college in de buurt van New York. Ik kom dan samen met andere scholieren uit heel de wereld die ook een jaar naar Amerika gaan en we zullen dan kennismaken met de Amerikaanse cultuur en op trips gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2