Avatar Yvonne Vullers

Yvonne Vullers

Basketbal en Superbowl Sunday

Geplaatst op 30 maart 2018 om 17:24 uurIk heb het de laatste tijd enorm druk gehad en ik heb daarom niks geschreven over na de kerst. Ik ga daarom vandaag waarschijnlijk 3 blogs posten...
Als eerste over het begin van het jaar en de Superbowl. (Ik heb dit trouwens 5 februari geschreven en ik ben het vergeten up te loaden, oeps)


Na de kerst was het dus weer tijd voor basketbal. Op oudjaarsdag hadden we gelukkig wel vrij. De dag was rustig en ‘s avonds gingen Abbie, Clara en ik naar een vrienden van ons, Holly. Daar hebben we met een aantal vrienden films gekeken, spelletjes gespeeld, naar de ball-drop op Times Square gekeken en natuurlijk even met thuis geskyped toen het bij hun 12 uur was. De volgende dag lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan, want 2 januari startte basketbal weer. De rest van de week was er dus weer gewoon training en op donderdag hadden we een wedstrijd.
De wedstrijd was erg interessant. We liepen de gymzaal in en het voelde echt als -5 daar. Vervolgens gingen we omkleden en de kleedkamer was nog kouder! Tijdens de wedstrijd kon ik aardig wat minuten spelen, maar na 2 minuten in de wedstrijd kreeg ik een elleboogje in mn gezicht.. Ik heb daarna 2 weken met een blauw oog rond gelopen. Ook was er een meisje met een prothese-been. Dat vond ik opzich super vet, maar het was minder leuk toen ze me vol in mijn scheen raakte.

Al snel genoeg was het weer tijd voor school en examens, maar eerst hadden we nog een snowday! Dat weer in Michigan bevalt me wel hahah. De examens stelde echt niks voor vergeleken met Nederland en ik heb dus ook helemaal niet hoeven leren. Voor US History hadden we zelfs al de helft van de toets en de antwoorden de dag van te voren gekregen, dus dat vak was echt een grap.

De week erna begon het nieuwe semester en mijn rooster ziet er nu als volgt uit:
Team Activities (gym)
Government
Physics
English
AP Calc
US History
Er is dus niet heel veel veranderd. Voor Government heb ik een hele leuke leraar en het is erg interessant, dus dat is wel een leuke verandering.

Ook is op school robotics gestart, dus daar ben ik het laatste half uurtje van school tijdens advisory en elke zaterdag. Het idee is dat we een robot maken die bepaalde taken kan uitvoeren en tijdens de competitie wordt je dan met andere robots in een arena gezet en probeer je zoveel mogelijk punten te halen.

Verder heb ik niet heel veel andere dingen gedaan, omdat het in het weekend altijd heel druk is. Zaterdag robotics en op zondag gaan we naar de gym, familie lunch en dan huiswerk. Er was wel een ding dat leuk was en dat was afgelopen weekend. Op zondag was de Super Bowl! Met het gezin zijn we naar een andere familie gegaan en daar hebben we de wedstrijd gekeken. Maar alles is echt waar: het is één mediaspektakel! De commercials waren heel grappig (er was er een waarin football-spelers de dansscène van dirty dancing na deden) en de halftime show was ook indrukwekkend. De wedstrijd was ook super leuk om te zien. Ik was voor de Philadelphia Eagles dus dat ze wonnen was extra leuk! De dag erna was een snowday, dus we konden lekker uitslapen. Het was wel al de 6e dag op rij dat we vrij hadden, want voor het weekend hadden we 3 dagen vrij vanwege de heftige griep-epidemie hier. We hebben die dagen lekker veel genetflixed, maar ook in het bos rondom het huis gelopen. Het is heel bizar om te zien hoeveel land iedereen hier heeft en alle wilde dieren die hier rondlopen.

Oh, en herinner je nog mijn blauwe oog aan het begin van dit verhaal. Precies hetzelfde meisje dat me dat elleboogje gaf, heeft me gister een kopstoot op mijn neus gegeven, dus die is nu lekker opgezwollen… Gelukkig hebben we weer een snowday vandaag, dus ik kan weer lekker op de bank zitten en niemand die mijn neus hoeft te zien ;)


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie