Avatar Yvonne Vullers

Yvonne Vullers

Thanksgiving, Sinterklaas en meer!

Geplaatst op 11 december 2017 om 17:46 uurHet is weer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven, dus hier komt weer een hele boel.

Om te beginnen Veterans day op 7 november (meer dan een maand geleden, oeps…). Op deze dag hadden we aan het einde van de dag een assembly in de gymzaal met de hele school (dus ook de elementary en middle school). Wij zaten met zn allen in de tribunes en op de vloer stonden stoelen waar de veteranen zaten. Deze dag is dus om deze veteranen te eren en herdenken en dat deden ze hier met muziek en met speeches. Het was heel indrukwekkend om te zien, voor mij was het ook bijzonder omdat er WW2 veteranen bij waren.

Anderhalve week later was het opening season. Dan denk je “opening season, wat is dat nou?”, inderdaad, ik had ook geen idee wat er aan de hand was. Na even rondvragen was ik er achter. Hier in Michigan is jagen echt een groot ding, bijna alle jongens hebben hier dan ook hun eigen geweer. Opening season is de eerste dag van het herten-seizoen en leerlingen van deze school kunnen dan gewoon van school wegblijven voor een dag om te jagen! Toen ik daarachter kwam had ik echt het gevoel dat ik in Michigan was, hahaha.

Dat weekend waren de state-finals van volleybal. Deze finale wordt gehouden in een arena en die zit dan bijna helemaal vol, ik kan me niet voorstellen om daar zelf te spelen… Omdat er meerdere divisies zijn in de schoolsporten waren er meerdere finales dus daar waren we heel de dag wel mee bezig.
De week daarna was het Thanksgiving! Naar deze week had ik een hele tijd uitgekeken, vooral omdat we die week maar 2,5 dag les hadden, maar ook omdat ik benieuwd was hoe het er allemaal aan toe ging. Wij gingen naar de ouders van mijn hostdad die op de boerderij om de hoek bij ons wonen: veel mensen dus, maar wel heel gezellig. Ik zat na te denken over wat ik aan zou doen, maar mijn gastgezin vertelde me al snel dat ze gewoon in de de joggingbroek gaan, of zoals zij zeggen: “we roll in with sweatpants,” want er moet stretch in de broek zitten vanwege het eten. En het stelde zeker niet teleur: de hele keuken stond vol met eten: kalkoen (natuurlijk), groente, cranberry-saus, jello (gadverdamme, niet eten) en toetjes! Ik zat al aardig vol nadat ik van alles iets kleins had geproefd, maar toen waren de desserts aan de beurt. Als desserts was er weer jello, cake, cinnamon rolls en natuurlijk de pumpkin pie en ik kan je een ding vertellen: pumpkin pie is de beste taart ooit! Na zo ongeveer een halve pumpkin pie zat ik helemaal vol en was het weer tijd om naar huis te gaan, want 2 vrienden van mij, Abbie en Clara, Jaden en Jordan, kwamen langs. We zouden ‘s avonds een film kijken en dan op tijd op voor black friday!

Zo op tijd was dat trouwens nou ook weer niet, we vertrokken uiteindelijk om 7 uur. In de mall waren er best een aantal goede deals dus daar heb ik dan maar ook van geprofiteerd. Jen, mijn hostmom, was ook mee, maar die waren we al snel kwijt want die ging op zoek naar kerstcadeautjes :). Na de mall zijn we ook nog naar Hobby Lobby (knutselparadijs) geweest. Jen is dol op kerst en vooral op de versieringen dus die waren we al na 5 minuten weer kwijt. Met zn vijven zijn we de hele winkel doorgelopen en natuurlijk allemaal ongein uitgehaald, ik had daarna pijn in mn wangen van het lachen. Zo hadden we bijvoorbeeld in een andere winkel Jaden verstopt achter de wc rollen en daarna zijn we winkel uitgelopen zonder iets tegen hem te zeggen, dus hij kwam een paar minuten later de winkel uitgelopen haha.

Ook was in Nederland sinterklaas weer begonnen. Dit hoefde ik helaas niet te missen, want ik kreeg gewoon post van sinterklaas ;). Eerst een pakketje met een chocoladeletter en een klein cadeautje en op pakjesavond nog een doos met chocoladeletters, pepernoten en chocolade pepernoten voor het hele gezin! Het was heel leuk om met mijn gezin hier die traditie te delen en proberen om ze zwarte piet uit te leggen hahaha.

Als laatste is basketbal. De trainingen zijn nu vol aan de gang en we hebben ook al een paar wedstrijden gespeeld! Ik speel een post (naast de basket) omdat ik de grootste van het team ben. Het is best lastig, maar het gaat steeds beter: in mijn eerste game heb ik ook gescoord!

En dat was het zo ongeveer van de afgelopen weken. Het is echt gek om te bedenken dat ik al bijna halverwege ben, maar ik probeer er maar niet aan te denken ;)


Reacties

itakewiosaqid
Geplaatst op 25 april 2019 om 01:46 uur
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin Without Prescription xtr.hyfw.volgmijnreis.nl.agn.jm http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

ejoopegi
Geplaatst op 25 april 2019 om 01:19 uur
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin dce.ttfi.volgmijnreis.nl.pqb.tk http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

Plaats een reactie