Avatar Yvonne Vullers

Yvonne Vullers

State Championship en de Familie Komt Langs!

Geplaatst op 23 juni 2018 om 01:50 uur(deel 2/3)

Nog geen week nadat ik terug was uit Vegas was het weer tijd om mn koffer te pakken. Omdat we met ons robotics team hadden geplaatst voor het state championship, gingen we van woensdag tot en met zaterdag naar Saginaw (een plaats zo ongeveer 3 uur van Delton). We verbleven daar met het team in een hotel en overdag waren we ongeveer zo’n tien uur per dag op de universiteit, Saginaw Valley State University. Het was heel leuk om met het team zo weg te zijn, ook al was het resultaat een beetje teleurstellend… Toen we terug waren was er nog een leuke verrassing, soort van dan: we hadden nog een extra dagje sneeuw (het was 14 APRIL!!).

Twee weken later was er weer iets leuks: Papa, mama en Erik kwamen langs! Na ze vrijdagavond heel even te hebben gezien, kwamen ze met zn drietjes naar mn voetbaltoernooi in Holland kijken. Daarna zijn we naar ‘Dutch Village’ gegaan, wat ook in Holland was. Ze hebben daar Nederland van zo’n tweehonderd jaar geleden nagebouwd en verkopen daar allemaal Nederlandse dingen (ik heb hier ook EINDELIJK weer een kroket gegeten). Zondag en maandag heb ik ze de omgeving en mijn school hier laten zien, maar dinsdag werd het nog leuker: ik ging met ze mee naar Chicago!
In Chicago verbleven we in een hotel recht tegenover het Trump hotel en met een super mooi uitzicht!

Toen we aankwamen zijn we meteen naar millennium park en the bean geweest en we bezochten lake Michigan! Ook hebben we in Chicago de deep dish pizza gegeten, dit is een soort van pizza maar dan in quichevorm. Dit was echt enorm lekker (wel heel vullend (; ).  De tweede dag hebben we een boottocht over de rivier gemaakt (hier gaf de gids ons uitleg over alle gebouwen en hun stijlen die je allemaal aan het water in Chicago kan vinden) en zijn we naar een Cubs game geweest. Dat was zo gaaf om bij te zijn! Op mijn laatste dag zijn we naar het aquarium geweest, hebben we door de stad gefietst (want ja, we zijn nog steeds Nederlanders) en zijn we natuurlijk nog even wezen shoppen! Helaas moest ik ‘s avonds al weer naar huis, want ik moest de volgende dag al weer op school zijn voor voetbal, dus ben ik alleen met de trein naar huis gegaan.

Het laatste weekend zijn we nog naar wat plekjes hier in de buurt gegaan en ‘s avonds gingen de ouders uit eten, dus hadden Abbie, Clara, Erik en ik een filmavondje. Zondags was het helaas tijd om afscheid te nemen, maar ik hoefde ze maar voor 3 maandjes nog te missen!Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie