Avatar Kelly Verberne

Kelly Verberne

Mijn laatste bericht vanuit Aruba...

Bericht - 30 januari 2019 om 02:11 uur

Ja dit is even een snelle follow up na de laatste blog (vooral voor mijn doen), maar dat is niet zonder reden. Inmiddels ben ik weer terug ' thuis' op Aruba, nadat ik een dag langer "vast zat" op Bonaire (dat klinkt zo nog niet zo slecht).

Toen ik vorige week weer op het werk kwam, was daar dan eindelijk *tromgeroffel* het EPD! Even voor de niet-in-de-zorg-werkende mensen: het elektronisch patiënten dossier. Hetgene waarvoor ze al die flexverpleegkundigen (waaronder ik) hadden laten komen. De blauwe mappen waar de papieren dossiers inzaten zijn deels verdwenen. Ik had nog geen scholing gehad in (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Update vanuit Bonaire

Bericht - 21 januari 2019 om 02:35 uur

Olaaaaa,


De laatste keer dat ik een blog heb geplaatst was nog in 2018 net na kerst, dus het wordt weer eens tijd voor een nieuwe update. Ik heb namelijk in de tussentijd niet stil gezeten.


Ik zal weer even bij het begin beginnen... Mijn 2019 is top begonnen met een gezellig feestje op het strand en 1 januari voor het eerst mee gedaan met de nationale nieuwjaarsduik (sommige zien dit als valsspelen gezien het niet echt een uitdaging is om een frisse duik te nemen met de temperaturen van hier. Maar de nieuwjaarsduik was al om 12u en (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Bon Pasco!

Bericht - 26 december 2018 om 05:52 uur

Bon nochi mensen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: Bon Pasco! (Vrolijke kerstdagen), want ja we zitten inmiddels al in de kerstsferen. Ofja we... hier is het aardig rustig tijdens de kerstdagen. Terwijl iedereen hier op het eiland bij zijn of haar familie te vinden is, is het voor mij vrij rustig. Oké, dat klinkt misschien wel een beetje zielig. Ik heb daarom kerstavond bij mijn vriendinnen van hier besteed, door een kapsalon te halen bij de kebabzaak en daarna ‘all you need is love’ te kijken. En geloof me, all you need is (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Gijs op bezoek!

Bericht - 04 december 2018 om 23:36 uur

Daar zijn we weer! Inmiddels ben ik over de helft van my big adventure in Aruba. 

Ik ben al drie maanden van huis weg, al voelt dat echt nog steeds helemaal niet zo!

In de tussentijd heb ik mijn vakantie in eigen (ei)land er alweer op zitten, want mijn tweede bezoek kwam 18 november aan. Jaaaaaaa eindelijk mocht ik na 2,5 maand Gijs weer om zijn nek vliegen toen hij door de deuren van de arrivals van het vliegveld kwam gelopen. Dus ik stond daar stik zenuwachtig te wachten tot Gijs zou binnen lopen. Ik was natuurlijk vet vroeg, dus het (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Eerste ervaring in de oudbouw van het ziekenhuis

Bericht - 26 oktober 2018 om 23:29 uur

Deze week stond ik voor de eerste keer gepland op een afdeling in de oudbouw van het ziekenhuis. Dus bye bye automatische bedden en ‘luxe’ (luxe naar Arubaanse standaarden bedoel ik dan).


De eerste dag vond ik het toch wel een eng idee om weer (voor mijn gevoel) helemaal opnieuw te beginnen. Nieuwe afdeling, nieuwe collega’s, ander specialisme en een afdeling waar ik totaal de weg niet ken. Ik mocht werken op de afdeling NS4 (Niet Snijdend 4) een oncologie/ interne geneeskunde afdeling. Jeej interne geneeskunde! Daar weet ik tenminste iets van, aangezien ik in Nederland ook op die afdeling (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

6 weken verder

Bericht - 15 oktober 2018 om 16:01 uur

Bon dia lieve mensen!

Sinds de laatste keer dat ik geschreven heb, is er wel het een en ander gebeurd.
Ik zal even beginnen bij het begin. Met als eerst het allerleukste van de afgelopen weken, namelijk dat er twee vriendinnetjes op bezoek kwamen! Kim en Hilde kwamen na een vermoeiende reis van 10 uur aan op Beatrix Airport. Ik was al vroeg vertrokken om ze op te halen van het vliegveld. Daar stond ik dan op het vliegveld te wachten op mijn eerste bezoek. Het was echt wel spannend om hun te zien. Je ziet zoveel mensen die gespannen (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste maand zit erop!

Bericht - 29 september 2018 om 06:07 uur

We zijn inmiddels alweer een maand verder. JEZUS al een maand! Wat gaat de tijd toch ontzettend hard als ik me besef dat ik gewoon al 4 weken van huis af ben. Een nieuw persoonlijk record verbroken, zolang ben ik nog nooit van huis weg geweest. 


Het is ook alweer even geleden dat ik een update heb geplaatst en dat is nu wel weer even de moeite waard, hier gaat het werk en het vakantiegevoel gewoon door. 

 

Om even te beginnen bij het werk. Tijdens mijn eerste weken heb ik best veel pittige diensten gehad, waarin het erg druk is geweest. (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste week

Bericht - 07 september 2018 om 06:25 uur

Wat gaat de tijd toch snel! We zijn inmiddels alweer een week verder sinds ik Nederland heb verlaten voor het zonnige eiland Aruba. 

Afgelopen maandag een introductiedag gehad op het werk, waarbij we uitleg kregen over verschillende werkwijzen en inhoudelijke informatie over het ziekenhuis. Een leuke en leerzame dag. Daarnaast was ik ook nog jarig maandag en om dat te vieren zijn we 's avonds lekker gaan uiteten. Hoogtepunt van de dag was natuurlijk een toetje met daarin 'happy birthday' geschreven met chocoladesaus en een sterrenflikker in mijn brownie. 

Verder heb ik mijn eerste werkdagen gehad, waarbij ik niet meer boventallig (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Bon nochi! De eerste dagen op Aruba!

Bericht - 02 september 2018 om 04:43 uur

Al meerdere dagen geprobeerd om een nieuwe blog te schrijven, maar er gewoon nog geen tijd voor vrij kunnen maken. Nu heb ik eindelijk even lekker een paar uurtjes voor mezelf, wat natuurlijk een nieuwe update betekend!

Even een paar dagen terug, want de laatste keer dat ik iets heb geschreven, was ik nog thuis en moest het afscheid nog gebeuren. Dus even beginnen vanaf daar.....

Nou het afscheid afgelopen donderdag was moeilijk. Ik heb me nog nooit zo gespannen gevoeld als voordat ik afscheid moest gaan nemen van iedereen. Je weet dat het moment steeds dichterbij komt, maar dat maakt (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Dag van vertrek

Bericht - 30 augustus 2018 om 02:27 uur

Over ong. 2,5 uur gaat mijn wekker en dan.... Dan begint mijn grote avontuur! Dan is het klaarmaken en wegwezen! De koffers staan al ingepakt en klaar (dat was ook nogal een gedoe, aangezien je ontzettend weinig aan kilo's mee mag nemen voor mijn doen).

De gevoelens zijn momenteel erg dubbel. Aan de ene kant zie ik er als een berg tegenop om straks op het vliegveld afscheid te moeten gaan nemen, maar aan de andere kant heb ik ook onwijs veel zin in deze reis! Afgelopen zaterdag mijn afscheidsfeestje gehad voor de vrienden en afgelopen maandag een afscheidsetentje (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2