Avatar Elaine Gijsbertsen

Elaine Gijsbertsen

Momenteel is elainegijsbertsen bezig met de reis Internship at SNV Rwanda. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van elainegijsbertsen

Blijf op de hoogte van de reisblog van elainegijsbertsen door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Blog 6 Nara ekele mo

Bericht - 14 december 2018 om 10:44 uur

42 dagen later en nog 45 dagen te gaan, is het wel tijd voor een positieve blog. Ik realiseer me nu dat we op de helft zitten van de stage, maar deze laatste dagen zullen enorm snel gaan. Vandaag is mijn laatste werkdag voor de kerstvakantie (krijg een week eerder vrij) en maandag vlieg ik al naar Nederland. Wanneer ik weer terug kom in Rwanda hebben we nog maar drie weken te gaan. Dit wetende, wil ik er nog proberen alles van te maken en te genieten voor zover dat lukt. 

Afgelopen maandag ben ik weer begonnen met werken en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blog 5: "I have never seen this before"

Bericht - 10 december 2018 om 08:17 uur

Lieve mensen,

Het is nu precies een week geleden dat ik een blog heb geschreven en dat terwijl ik had gezegd vaker per week een blog te schrijven. De reden hiervoor is simpelweg dat er 'weinig' is gebeurd afgelopen week. Weinig met aanhalingstekens, want ja (spoiler) zoals ik in mijn vorige blog al zei: "het kan altijd erger".

Maandag hebben we met het kantoor World AIDS day van 1 december herdacht en kregen we een presentatie over aids/hiv. Ik vind het mooi en goed dat ze hier veel aandacht aan besteden, want aids komt helaas nog steeds te veel voor. Verder zijn we druk bezig geweest met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blog 4: "life is a rollercoaster"

Bericht - 02 december 2018 om 12:19 uur

Beste lieve lezer, 

Zondagmorgen, de perfecte tijd om even een momentje te nemen om na te denken over de gebeurtenissen van afgelopen week en het schrijven van een blog. Het voelt alsof ik alweer te laat begin met deze blog aangezien ik me nu al niet meer kan herinneren wat er allemaal is gebeurd. 

Qua stage is er ook eigenlijk niet veel bijzonders gebeurd. We zijn donderdag naar Muhanga gegaan om daar een traineeship te volgen voor pineapple cooperatives. De traineeship was niet heel boeiend, maar de omgeving en wandeling die we die dag maakte naar het veld was wel enorm geweldig. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog 3: 'geen titel inspiratie voor deze'

Bericht - 27 november 2018 om 12:56 uur

Hoewel blog nummer 2 nog maar vers van de pers is, schrijf ik alweer numero 3. Of het te veel wordt zien we vanzelf, maar om mezelf niet te veel te beperken in één blog per week en zo ook mijn blogs niet te lang te maken, leek het me goed om wat vaker te schrijven. Of je het allemaal leest, is aan jezelf. 

We zijn nu middenin week 4 en ik moet zeggen, de tijd vliegt en het plezier groeit. Gisteren kwamen we tot de realisatie dat we nog (!!!) zeven stage weken hebben, omdat we nog twee weken kerstvakantie er tussen hebben zitten (hierover straks (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

'Eerlijkheid is het eerste hoofdstuk in het boek der wijsheid'-Thomas Jefferson (Blog 2)

Bericht - 23 november 2018 om 09:43 uur

Om mijn blog te beginnen, wil ik eerst iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige blog. Heel veel mensen benoemden dat ik erg eerlijk, open en kwetsbaar mijn verhaal deed. Dit vond ik eigenlijk wel bijzonder en fijn om te horen. Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn en wil het niet mooier of leuker laten lijken dan het is, maar ik wil ook niet een blog gebruiken als dagboek. Foto’s laten veel zien, maar die zeggen niets over hoe ik denk en me voel van binnen. Deze eigenschap kan goed zijn, maar kan me soms ook in lastige situaties brengen. Ik hoop (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

First blog ever!!

Bericht - 19 november 2018 om 13:37 uur

Lieve vrienden, familie en geïnteresseerden,

Het leek me na 2,5 week wel leuk om toch het een en ander te delen via een Blog-pagina. Veel mensen vragen zich af wat ik allemaal meemaak en doe hier in Rwanda, dus wat is handiger dan een blog schrijven. Met mijn technische skills duurde het enorm lang voordat ik deze hele pagina begreep, maar als het goed is, moet het nu goedkomen. (tips zijn meer dan welkom)
Dus 2,5 week in Rwanda tot nu toe. Let's begin at the start...

Vol enthousiasme, energie, spanning en nieuwsgierigheid stapte ik in het vliegtuig naar Rwanda. Drie maanden (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie