Avatar Nikki van Eijk

Nikki van Eijk

Momenteel is nikkilyka bezig met de reis Buitenlandervaring. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van nikkilyka

Blijf op de hoogte van de reisblog van nikkilyka door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Motor ritje op 13-3

Video - 14 maart 2021 om 22:56 uur

Een maand verder!

Bericht - 30 januari 2021 om 19:02 uur

Hallo allemaal,

Zo zijn we ineens een maand verder en is het alweer bijna februari. Ik moet zeggen dat het gebrek aan berichtjes voornamelijk komt vanwege de pandemie, die het toch lastig maakt om iets leuks te doen waar ik wat over te vertellen heb. Het feit dat ik mijn huis alleen mag verlaten voor essentiële zaken is nu niet de meest ideale situatie voor het bijhouden van een reisblog.

Ik kan me voorstellen dat jullie net als ik ontzettend coronamoe zijn. De dagen zijn lang en eentonig en hebben weinig ritme. Door het gebrek aan een baan of een drukke (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Motor trip terug naar huis

Video - 30 januari 2021 om 18:43 uur

Motor tripje 1

Video - 30 januari 2021 om 18:38 uur

Laatste update van 2020

Bericht - 21 december 2020 om 21:10 uur

De tijd vliegt om en zo is het ineens alweer het eind van december. Er is niet ontzettend veel gebeurd waar ik een losse blog over wilde schrijven, dus bij deze dan maar één grote update.

Op 13 december heb ik samen met Tatum een bezoek gebracht aan Dynamic Earth in Edinburgh. Dit is een soort museum/experience waarbij je terug in de tijd gaat en dingen leert over de aarde, zoals hoe geologische lagen worden gevormd en waarom er in verschillende delen van de wereld verschillende soorten dieren leven. Als je ooit in Corpus bent geweest, een beetje dat maar (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De eerste sneeuw is gevallen!

Bericht - 04 december 2020 om 20:12 uur

Dit keer weer een kleine normale update over mijn leven, aangezien er niet heel veel spannends is gebeurd. Glasgow is samen met 10 andere regio's sinds 20 november in een soort lockdown, wat inhoudt dat alle winkels dicht zijn en je de regio niet uit mag. Ik heb dus helaas niet heel veel bijzonders meegemaakt.
Bij deze dan dus maar wat kleine updates uit mijn leven: ik heb op 16 november de eindversie van mijn scriptie ingeleverd, waar ik als het goed is voor de feestdagen nog een cijfer voor krijg; ik heb het vak Regression Modelling wat ik van (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Opvallende dingen in Schotland pt. 1

Bericht - 21 november 2020 om 13:59 uur

EDIT: Na het schrijven kwam ik erachter dat deze blog een stuk langer is dan mijn anderen tot nu toe, oeps.. Bereid je voor!


Dit is een ander soort blog post dan je normaal van mij krijgt, maar er zijn best wel veel kleine dingetjes die me opvallen sinds ik hierheen verhuisd ben. Deze dingen zijn vaak niet het noemen waard in een andere blog, maar zijn toch leuk om te delen. De dingen die mij opvallen zijn zeker geen afspiegeling van alle bijzondere dingen hier, en zeggen waarschijnlijk meer over mij dan over Schotland, maar ik hoop dat jullie (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Op zoek naar watervallen

Bericht - 06 november 2020 om 16:46 uur

Ik ben dol op watervallen en ik heb mezelf voorgenomen om zo veel mogelijk Schotse watervallen te bekijken nu ik hier ben. Deels omdat ik dus dol op watervallen ben, maar deels ook zodat ik iets te doen heb en een reden heb om mijn huis uit te gaan op sommige dagen.

Na enig zoeken kwam ik uit bij twee watervallen die op slechts een half uur rijden lagen. Over de eerste was ik het meest enthousiast. Deze plek, genaamd de Devil's Pulpit, gelegen in het kleine gebied Finnich Glen, is namelijk ook gebruikt voor een scene in de fantasy-serie (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Watervallen

Video - 06 november 2020 om 16:13 uur

Update na twee maanden

Bericht - 25 oktober 2020 om 15:04 uur

Ondanks dat het voelt alsof ik Nederland al ontzettend lang niet gezien heb, zijn er pas twee maanden voorbij. Het zijn twee gekke maanden geweest, en de maanden die volgens zullen hoogstwaarschijnlijk niet veel anders zijn. Het is echt niet altijd makkelijk, en het coronavirus heeft een grote impact op hoe ik deze tijd beleef. Desalniettemin probeer ik me te vermaken en bezig te houden.

Zo ben ik vorige week op mijn verjaardag naar Edinburgh Zoo geweest. Erg bijzonder was het niet, het is een oude dierentuin met in verhouding nog vrij veel kleine hokken. De nieuwe hokken zijn wel (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4