Avatar Nikki van Eijk

Nikki van Eijk

Momenteel is nikkilyka bezig met de reis Buitenlandervaring. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van nikkilyka

Blijf op de hoogte van de reisblog van nikkilyka door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Mugdock Park

Bericht - 08 september 2020 om 19:16 uur

Vandaag alweer een nieuwe update! Ik ben vandaag naar Mugdock Country Park geweest, een groot bos op nog geen halfuurtje rijden van Glasgow. Ik wilde namelijk nog graag de heidevelden zien bloeien voor het straks herfst wordt. Na slechts 5 minuten rijden bevind je je al in de bergen, wat erg indrukwekkend maar ook wel spannend is. Ik ben nog te veel met de weg bezig om echt om me heen te kunnen kijken. Je mag hier ook ongeveer 95 km/u rijden, maar gelukkig doen de meeste mensen dat niet en werd ik dus slechts één keer ingehaald (op een één (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week twee: de Britse wegen

Bericht - 06 september 2020 om 14:58 uur

Mijn tweede week in quarantaine en dus is er nog niet heel veel spannends gebeurd in mijn leven. Ik heb na enige moeite boodschappen weten te bestellen zodat ik niet naar de supermarkt hoefde (hoewel ik daarvoor een Brits telefoonnummer nodig had en dus alsnog naar de winkel moest voor een telefoon en simkaart...). Maar goed, het leven gaat verder zijn gangetje, ik had mijn eerste online college voor een keuzevak dat ik wilde volgen zodat ik me niet immens verveel hier, en ik kijk uit het raam af en toe eens naar de voetbaltrainingen.

Daarnaast ben ik deze week (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eerste week

Bericht - 31 augustus 2020 om 12:42 uur

Het is 24 augustus en het busje om alles in te laden is opgehaald. Mijn familie en een goede vriendin komen nog even gedag zeggen tijdens het inladen, en voor we vertrekken zitten we nog even samen aan tafel. Rond half 12 besluiten we om richting IJmuiden te vertrekken. Mijn vader Peter gaat me wegbrengen, en samen rijden we naar de boot.
Eenmaal op de veerboot kijken we rond wat er allemaal te zien is; dat is vrij weinig ten tijde van corona. We kijken hoe de boot de haven uitvaart, en gaan dan maar weer naar binnen omdat het (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie