Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Remco Evenepoel wint Noorse Tour

Bericht - 30 mei 2022 om 08:27 uur

In de Ronde van Noorwegen werd Evenepoel de gelukkigste en de benijde. Natuurlijk won hij ook de ritzege met zijn kracht. Het was zijn negende eindzege in vier seizoenen op de World Tour. Hij stond samen met de andere twee winnaars centraal in een Quick-Step Floors fietskleding. Evenepoel domineerde de zesdaagse race en won drie etappes, evenals de titel bij de junioren nadat hij het klassement domineerde met een beslissende klim. Uiteindelijk won Evenepoel de hele race, 56 seconden voorsprong op de tweede plaats. Maar het was Tobias Halland Johannessen die de punten Goedkope fietskleding pakte en het waren zes goede dagen voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Remco Evenepoel wint eerste Noorse Tour-titel

Bericht - 28 mei 2022 om 06:09 uur

De eerste wedstrijd van de Norwegian Tour is van start gegaan en de gelukkige winnaar van deze wedstrijd is Remco Evenepoel uit België, die de finale bergopwaarts ging met een 300 meter hoogspringen. Iedereen is blij dat Evenepoel weer een Quick-Step Floors fietskleding draagt. Met zijn vijfde overwinning van het seizoen en een voorsprong in het klassement is het tijd voor een goede start. Misschien was zelfs Evenepoel zelf verrast dat hij de eerste game wist te winnen. Hij was erg opgewonden om terug te keren naar het spel. Hij kwam snel met een goede vorm in de wedstrijd en gebruikte de kracht van zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ellen van Dijk vestigt records

Bericht - 25 mei 2022 om 01:37 uur

Het UCI-werelduurrecord werd verbroken door Ellen van Dijk, die een nieuw damesuurrecord vestigde door 49.254 km te lopen op de Tissot Velodrome in Grenchen, Zwitserland. De Nederlandse coureur reed 97 ronden rond het circuit in haar Trek-Segafredo fietskleding, dit keer het record van Joss Lowdon en iedereen juichte voor haar geluk. Ellen van Dijk heeft een zeer goede spelervaring. Hoewel hij aan talloze wedstrijden heeft deelgenomen, zal hij zijn toestand in een gespannen situatie nog steeds goed beheersen en zich goed laten integreren in de toestand van het spel, dus van Dijk houdt Met snelheid en acceleratie wanneer nodig, en ze heeft een goede sfeer voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerste podium voor Leemreize

Bericht - 19 mei 2022 om 23:39 uur

Gijs Leemreize, een sterke 22-jarige die na zijn professionele training in Jumbo-Visma deelnam aan de Giro d'Italia, wist na een aantrekkelijke start uit het grote spel te komen. Enkele van zijn tegenstanders, Pascal Eenkhoorn en Leemreize, renden naar voren in Team Jumbo–Visma fietskleding en toonden een goede start, en ook in de slotfase wist hij het podium op de derde plaats te bereiken. Leemreize maakte een diepe indruk op de tour. Hij streed voor de overwinning van de dag en versnelde zelfs in de laatste kilometer, wat zijn teamgenoten verraste. Hoewel hij ook werd ingehaald door zijn tegenstander, voelde hij het voor het eerst. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Georgi, Kool, Labous verlengen contracten met het DSM-team

Bericht - 18 mei 2022 om 14:32 uur

Terwijl het DSM-team steeds sterker wordt, groeit ook de line-up geleidelijk. Naast de bewondering en het verlangen van de nieuwe spelers voor dit team, kijken ze uit naar enkele gedenkwaardige prestaties hier. De oude spelers zijn ook stilletjes trouw aan het team waar ze altijd in hebben geloofd en voor hebben gevochten, zoals de jonge spelers Pfeiffer Georgi, Charlotte Kool en Juliette Labous, die al Team DSM fietskleding dragen en hun toewijding willen voortzetten en hun contract met het team willen verlengen en een nieuwe carrière willen beginnen. Charlotte Kool en Juliette Labous zullen beiden tot 2024 voor het team spelen, en aangezien de Britse (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Giovanni Visconti vernieuwt zijn oude club

Bericht - 17 september 2021 om 17:35 uur

Na de officiële aankondiging van Bardiani CSF Faizanè van veel nieuwe gezichten en belangrijke vernieuwingen van Enrico Battaglin en Samuele Zoccarato, werd de verlenging van het seizoen 2022 met Giovanni Visconti officieel op de agenda gezet. De twee partijen tekenden een gelukkig contract, de drievoudig Italiaan. De kampioen zal zijn carrière voortzetten in de Bardiani-CSF fietskleding. Als leider van veel jonge coureurs zal hij in het seizoen 2022 het team komen versterken. Giovanni Visconti blijft de ervaren leider van het team. Voor veel jonge coureurs is dit een echt referentiecijfer, dus ze zullen een van de top vijf Italiaanse coureurs in het team blijven, het grootste aantal (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ashleigh Moolman wint het kampioenschap

Bericht - 15 september 2021 om 16:44 uur

Ashleigh Moolman heeft zaterdag de 9e etappe van de Women's Tour of Italy gewonnen. Ze won de race bergop voor haar SD Worx-teamgenoot Demi Vollering en wereldkampioen Anna van der Breggen, die haar roze leiderstrui behield. De kopman van het klassement en de tweevoudig etappekampioen, de Giro d'Italia mikte ook op de Olympische wegwedstrijd en wilde zijn krachten verzilveren. Begrijpelijk, want de 122 kilometer lange etappe tussen Feletto Umberto en Monte Matajur wordt beschouwd als een van de zwaarste etappes in de Ronde van Italië. In de tweede etappe bergop vielen Elisa Longo Borghini en Ashleigh Moolman in de Ronde van Italië fietskleding op. De twee (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Colt's optreden is juichend

Bericht - 14 september 2021 om 12:51 uur

"Dit is een droom en ik hoop dat ik niet wakker word." Dit is het eerste woord dat Magnus Corte zei na het voltooien van de hattrick van de ritzege in de 19 spannende finales van de Spaanse beker dit jaar. De voorlaatste uitrit van de Ronde van Europa dit jaar is altijd moeilijk, en veel teams hopen de etappe te winnen. Etappe 19 kende ook veel uitdagende bergetappes. Toen iedereen hetzelfde proces doormaakte, voltooide Colt zijn reis met zijn EF Pro Cycling fietskleding. Een enorme doorbraak werd gevormd tijdens de eerste klim van de dag, met onder meer Magnus Cort en teamgenoot Lawson Craddock. Rust (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hayter wint vijfde etappe British Tour

Bericht - 10 september 2021 om 23:41 uur

Ethan Hayter behaalde een indrukwekkende overwinning in de vijfde etappe van de British Tour en keerde terug naar de algemene leiding. Nadat Carlos Rodriguez en Michal Kwiatkowski een sterke voorsprong namen, ontweek Hayter zijn teamgenoot Owain Doull, sprintte Hayter de hele weg en leidde uiteindelijk de uitstekende coureurs zoals Mark Cavendish en Giacomo Nizolo en won de grootste van zijn carrière. Een van de overwinningen stond in zijn oogverblindende blauwe Goedkope fietskleding op het podium. De extra seconden stelden Haite ook in staat terug te keren naar de leidende positie van het spel en leidde het klassement met 8 seconden in de drie fasen van het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Elisa Longo Borghini herontdekte het gevoel op het podium te staan

Bericht - 08 september 2021 om 22:07 uur

In de spannende finale op de slotdag van de Ceratizit Challenge werd Elisa bijna uitgeschakeld. Aangezien het algemeen klassement bijna rond is en veel teams nog steeds staan ??te popelen om een ??gefaseerde overwinning te behalen in de Ceratizit Challenge in La Vuelta, wordt het in de vierde etappe als een intensieve competitie ingesteld. Ook de spelers met Trek-Segafredo fietskleding hopen deze keer een doorbraak te maken. Hun jonge en veelbelovende ruiter Shirin Van Anrooij deed mee aan de intensieve wedstrijd van de dag en presteerde behoorlijk. Er doen veel sterke spelers mee aan deze competitie. Ze hebben allemaal een rijke ervaring in het spel. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15