Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Giro d'Italia 2023 - de finish met glorie

Bericht - 29 mei 2023 om 11:04 uur


Na hevige concurrentie en een moeizame reis kwam de Giro d'Italia van 2023 eindelijk tot een einde met gejuich. Dit spraakmakende wielerevenement bood een spectaculair sportfestijn aan het wereldwijde publiek en was ook getuige van de hardnekkige strijd en prachtige prestaties van talloze renners in Goedkope wielerkleding op dit brute circuit. Sinds de oprichting is de Giro d'Italia een van de maatstaven in de wielersport geworden. Elk jaar komen topcoureurs van over de hele wereld samen in Italië om dit uiterst uitdagende evenement uit te dagen. Dit jaar trok de Giro d'Italia de beste coureurs van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De warmbloedige ster van het racebaan-UAE-team Almeida

Bericht - 25 mei 2023 om 11:29 uur


Joao Pedro Almeida is geboren in Portugal en had van jongs af aan een passie voor autosport. Hij droomde ervan om in een wielerkleding voor heren, dames en kinds aan verschillende koersen te racen. Om deze reden nam hij vaak deel aan enkele kleine autocompetities en demonstreerde hij al snel zijn racetalent. Zijn talent trok de aandacht van het team van de VAE en ze besloten de jonge renner de kans te geven zijn kracht te tonen, Almeida nam de UAE Team Emirates wielerkleding over. Hij zal het team van de VAE vertegenwoordigen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De roze opperheer van het wielrennen - de roze kampioenstrui van de Giro d'Italia

Bericht - 22 mei 2023 om 12:46 uur


De Giro d'Italia 2023 is in volle gang. De Giro d'Italia heeft uitstekende raceteams van over de hele wereld aangetrokken om deel te nemen. De ultieme wens van de racers die aan de race deelnemen, is om de roze trui te dragen die toebehoort aan de Giro d'Italia-kampioen. Dat klopt, de kampioenstrui van de Giro d'Italia is een roze trui. Deze speciale kleur geeft mensen een unieke visuele impact en heeft in Europa een mooie naam "rose shirt". De racer die deze roze trui draagt, is de meest opvallende speler van het hele evenement.
De Giro d'Italia werd opgericht in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Snelheidslegendes Ineos Racing

Bericht - 18 mei 2023 om 10:31 uur


Sinds de geboorte van het wielrennen staat Team INEOS bekend om zijn indrukwekkende snelheid en technische uitmuntendheid. Als een van 's werelds beste raceteams hebben ze een sterke stempel gedrukt op het gebied van racen. Het Ineos Racing Team werd aan het einde van de 19e eeuw opgericht door de auto-ingenieur Ineos. Zijn liefde voor auto's en het streven naar snelheid brachten hem ertoe het team op te richten. Sinds de oprichting heeft Team Ineos zich toegewijd aan het ontwikkelen en verbeteren van racetechnologie om de ontwikkeling van autoracen continu te promoten. Hierdoor hebben ze veel uitstekende racers aangetrokken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Geniet van het prachtige landschap van de Giro d'Italia

Bericht - 15 mei 2023 om 11:58 uur

De Giro d'Italia is de op een na oudste wielerwedstrijd ter wereld, na de Tour de France in Frankrijk. Het is het belangrijkste wielerevenement in Italië en een van de belangrijkste onderdelen van het wereldwielrennen. Elk jaar trekt de Giro d'Italia vele uitstekende wielerploegen, evenals vele uitstekende racers. Ze hopen allemaal gretig om in Goedkope fietskleding over de mooie wegen van de Giro d'Italia te rijden.
Elk jaar reist de Giro d'Italia door de prachtige en gevarieerde geografie van Italië, van vlaktes tot bergen tot kustlijnen en meer. Concurrenten moeten omgaan met verschillende wegomstandigheden en terreinuitdagingen. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Snelheid en gevaarlijke Giro d'Italia

Bericht - 11 mei 2023 om 11:46 uur

Fietsen is een glamoureuze competitieve atleet. Concurrenten galopperen vaak met verbazingwekkende snelheid en vaardigheid over de baan. Naast de charme is echter het potentieel voor gevaar. Onbedoelde crashes zijn vaak een onvermijdelijk risico in deze opwindende raceomgeving. Voor die professionele wielrenners is het natuurlijk hun grootste droom om in wielerkleding voor heren, dames en kinds aan verschillende wielerwedstrijden te kunnen deelnemen en zich te kunnen meten met topwielrenners van over de hele wereld.
De Giro d'Italia 2023 is van start gegaan en bevindt zich nu in de vijfde etappe. Groves won de vijfde etappe met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Prachtige wielerwedstrijd - Giro d'Italia

Bericht - 08 mei 2023 om 11:50 uur


Sinds de start in 1909 is de Giro d'Italia uitgegroeid tot een van de meest populaire en spraakmakende wielerwedstrijden ter wereld. Een grimmige en opwindende wedstrijd, de Giro d'Italia trekt topwielrenners van over de hele wereld aan, die strijden in wielerkleding voor heren, dames en kinds en miljoenen toeschouwers trekken. Kom kijken naar de wedstrijd. In deze race van fysieke kracht, doorzettingsvermogen en tactische intelligentie daagden de deelnemers zichzelf uit om door het prachtige landschap van Italië te reizen en ons de charme en glorie van het wielrennen te laten zien.
Zeil tegen de wind in en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Team Ineos neemt deel aan Giro d'Italia

Bericht - 04 mei 2023 om 12:02 uur


INEOS Racing is een raceteam met een lange geschiedenis en vele kampioensonderscheidingen, waarvan de oorsprong teruggaat tot het begin van de jaren vijftig. Ineos heeft vele kampioenschappen in F1-races gewonnen. Hierdoor heeft het team veel fans die van fietsen houden en hebben fans Goedkope wielerkleding gekocht om Team INEOS te steunen. Begin jaren vijftig begon een ingenieur genaamd Frank Williams voor het team te werken. Begin jaren zestig werd het INEOS-team officieel opgericht en begon het deel te nemen aan verschillende racecompetities. In de loop van de tijd hebben de prestaties van het INEOS-team de aandacht (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Ronde van Romandië 2023 gaat van start

Bericht - 27 april 2023 om 13:07 uur

De Ronde van Romandië is een wielerevenement met een lange historie en spraakmakend en tevens één van de drie grote wielerevenementen. Het is een van de meest populaire sportevenementen in Italië. Hierdoor heeft de Ronde van Romandië ook veel uitstekende wielerploegen aangetrokken, en veel renners in wielerkleding voor heren, dames en kinds om aan deze wedstrijd deel te nemen. De Ronde van Romandië heeft een totale lengte van zo'n 3.400 kilometer, duurde 21 dagen en is verdeeld in 21 etappes. De route loopt door grote steden en bergen in Italië, met talloze bergen, vlaktes en kustlijnen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ronde van Luik-Bastenaken-Luik begint in 2023

Bericht - 24 april 2023 om 10:30 uur


De Ronde van Luik-Bastenaken-Luik is een jaarlijkse professionele wielerwedstrijd en wordt beschouwd als een van de meest uitdagende eendaagse wielerwedstrijden ter wereld. De wedstrijd, die wordt gespeeld tussen drie steden in België en Luxemburg, beslaat in totaal 257 kilometer en omvat meer dan een dozijn beklimmingen. De Ronde van Luik-Bastenaken-Luik bestaat al bijna een eeuw en is een van de oudste wedstrijden in de geschiedenis van het professionele wielrennen. De wedstrijd, die meestal in april wordt gehouden, is een van de belangrijkste voorjaarsklassiekers in het professionele wielrennen. Elk jaar nemen topcoureurs van over de hele wereld deel aan deze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 ... 8