Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Marianne Vos sluit haar seizoen af met het beste resultaat

Bericht - 24 oktober 2022 om 21:29 uur

Marianne Vos voegde weer een titel toe aan haar lange palmares op de Nederlandse Gravelkampioenschappen in Epe. De eerste plaats in deze race was voor haar, ze won de 70 km race voor de laatste aanval. In het midden weet Marianne Vos alleen maar tot het einde toe te juichen. Met de zegen van doorzettingsvermogen en kracht kwam Vos in Team Jumbo–Visma fietskleding snel over de finish met de instelling van de eerste plaats en stond ze ook op het podium met haar. Er was Moniek Tenniglo op de tweede plaats en Lorena Wiebes op de derde plaats, die ook op hun platform stond (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alessandro De Marchi verwacht nog steeds een contract

Bericht - 15 oktober 2022 om 15:37 uur

Alessandro De Marchi heeft zijn twijfels over de toekomst nog niet weggenomen, hij lijkt in de war dat hij geen contract heeft gekregen en hij heeft niet besloten bij welk team hij volgend jaar zal aansluiten, maar hij heeft nog hoop voor de toekomst vanwege zijn kwaliteit. , eindigde hij als vijfde op de Gravel World Championships, zijn laatste evenement in de Astana–Premier Tech fietskleding. Het is een ingewikkeld en moeilijk seizoen geweest, maar Alessandro De Marchi houdt geen rekening met de onmiddellijke moeilijkheden, hij kijkt gewoon vooruit en kijkt uit naar alle mogelijkheden die hij kan spelen. Ook al heeft hij veel moeilijke wedstrijden achter (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arnaud Démare herhaalt zijn overwinning

Bericht - 12 oktober 2022 om 16:36 uur

Titelverdediger Arnaud repliceerde zijn Paris Tour-overwinning in de selectiesprint en bewees ook zijn beste prestatie in een gereduceerde sprint. Het team is erg blij met het succes van Arnaud Démare en het maakt het team ook glorieuzer. Dit is waar Arnaud een voorsprong heeft in de competitie en het is de moeite waard om van te leren. In deze wedstrijd heeft iedereen heel hard gewerkt. Het kan gezegd worden dat ze hebben deelgenomen aan een zeer goede teamcompetitie. Iedereen was erg actief in het voltooien van hun eigen competitie. De uitstekende Arnaud vermeed ook veel aanrijdingen. Hun tegenstanders, waaronder Philipsen, Ben Turner en Niki Terpstra, speelden allemaal voor de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Annemiek van Vleuten wint ondanks blessure titel

Bericht - 27 september 2022 om 17:05 uur

Bij de UCI Wereldkampioenschappen wielrennen behaalde Annemiek van Vleuten drie dagen na het breken van haar elleboog zelfs de eerste plaats, een resultaat waarvan iedereen dacht dat het onmogelijk was, maar ze deed het en droeg uiteindelijk haar eigen meest in het oog springende positie op het Goedkope fietskleding. Bij de opening van de eerder gemengde estafette sloeg Van Vleuten het dek toen iedereen dacht dat ze haar wielerkleding voor heren moest uittrekken om uit te rusten, maar ze won het kampioenschap in slechts drie dagen, wat van Vleuten denkt. De beste overwinning toen iedereen zich afvroeg haar, vocht ze terug met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Gaia Realini werd weer toegelaten tot dit sterke team

Bericht - 19 augustus 2022 om 10:04 uur

Trek-Segafredo heeft de laatste tijd regelmatig nieuwe aankopen gedaan voor het seizoen 2023. Dit keer tekende hij een driejarig contract bij de 21-jarige jonge klimmer Gaia Realini, waardoor ook de alpinisten van het team nog beter worden. groeien. En Realini heeft ook haar droom verwezenlijkt, want ze heeft altijd gehoopt om lid te worden van het Trek-Segafredo-team en de felbegeerde Trek-Segafredo fietskleding aan te trekken om haar kracht bij te dragen aan dit team en de perfecte touch aan haar carrière te geven. Realini rijdt dit seizoen nog voor het team van Isolmant-Premac-Vittoria. Hoewel ze niet veel opduikt, kan ze elke keer een diepe (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Thomas Gloag staat op het punt een nieuwe fietskleding te halen

Bericht - 27 juli 2022 om 15:59 uur

Als sterke ploeg trekt Jumbo-Visma altijd veel renners aan om te pitchen. Jumbo-Visma, die net de Tour de France won, heeft veel uitstekende renners, maar om de kracht van het team uit te breiden, jagen ze nog steeds op potentiële renners, nu zal zelfs Thomas Gloag het team dienen. In 2023 zal Thomas Gloag officieel de Team Jumbo–Visma fietskleding dragen om te pronken met zijn uitstekende rijvaardigheid en belangrijke punten voor het team te brengen. Thomas Gloag is pas 20 jaar oud. Hij heeft een verbazingwekkende fysieke kracht en kracht. Hij is gevolgd door verschillende topteams. Hij is beoordeeld als een van de best ontwikkelbare coureurs. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Magnus Cort domineert etappe 10 van de Tour de France

Bericht - 18 juli 2022 om 19:42 uur

Misschien geloven zelfs het team en ik nog steeds niet dat dit waar is. In de trance van ieders gejuich en de race na de race won Magnus Cort de 10e etappe van de Tour de France. Bij de tweede beklimming haalde Cort de grote groep in en sloot zich aan bij de concurrentie, en hij bouwde snel een voorsprong op. Uiteindelijk hield Cort zijn hoofd koel en brak snel door de aanval van de tegenstander om te winnen. Overwinning is het gelukkigste voor een renner omdat hun harde werk het meest is beloond, uiteindelijk de Goedkope fietskleding en medaille die in de Tour (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuw record van Keegan Swenson in Crusher

Bericht - 11 juli 2022 om 19:09 uur

In slechts vier uur tijd bij de Crusher 2022 in Tushar, toonde Keegan Swenson opnieuw zijn explosiviteit aan de buitenwereld terwijl hij de hele weg galoppeerde in een Stans-Pivot Pro-fietskleding, waarmee hij een nieuw record van 109 mijl en 10.000 voet klimmen, bezette de concurrentie met het absolute voordeel van de eerste, en aan boord van het laatste podium. Swenson won de wedstrijd met behoud van de leiding in de lifetime-serie, en hoewel de ranglijst van andere tegenstanders is veranderd, is de positie van Swenson onwankelbaar en neemt hij een benijdenswaardige positie in. Swenson kan het ritme van het spel verstoren en zijn snelheid het tempo laten worden dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Lucinda Brand toont een kampioenshouding in het spel

Bericht - 24 juni 2022 om 18:25 uur

De 4-daagse Ronde van Zwitserland is ten einde, Lucinda Brand heeft het behoorlijk goed gedaan, ze won ook de eerste etappe van de Vaduz Tour en nu is ze klaar met een eindoverwinning, de gele Trek-Segafredo fietskleding vliegt de hele weg, komt over de finish met de meest oogverblindende kleur en lacht het laatst. Het merk deed veel moeite om zichzelf in te halen in de eerste drie etappes en haalde zelfs de tegenstander achter Faulkner met 4 seconden in de laatste bocht om in te halen. Naast Brand gebruikte Elisa Balsamo als teamgenoot haar uitstekende prestaties om de basis te leggen voor de overwinning (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Leider Geraint Thomas in Ronde van Zwitserland

Bericht - 21 juni 2022 om 09:40 uur

Toen Thomas in de voorlaatste etappe verloor van Malbun, beheerste Thomas zijn verlies tegen Higuita, en hoewel hij spijt had van de vorige etappe, won hij toch op eigen kracht de Ronde van Zwitserland. Op de tweede plaats was Thomas erg blij om aan de top te staan in zijn Team INEOS fietskleding. Hij was ook erg blij dat het team en zijn teamgenoten hem vertrouwden. Hoewel het een beetje erger was, was het een zeer goed resultaat. Nadat Adam Yates het team had verlaten, vertrouwde het team op Thomas en maakte hem de leider. Hij begon met het nieuwe schema. Hij overtrof iedereen in goede (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15