Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Annemiek van Vleuten wint ondanks blessure titel

Bericht - 27 september 2022 om 17:05 uur

Bij de UCI Wereldkampioenschappen wielrennen behaalde Annemiek van Vleuten drie dagen na het breken van haar elleboog zelfs de eerste plaats, een resultaat waarvan iedereen dacht dat het onmogelijk was, maar ze deed het en droeg uiteindelijk haar eigen meest in het oog springende positie op het Goedkope fietskleding. Bij de opening van de eerder gemengde estafette sloeg Van Vleuten het dek toen iedereen dacht dat ze haar wielerkleding voor heren moest uittrekken om uit te rusten, maar ze won het kampioenschap in slechts drie dagen, wat van Vleuten denkt. De beste overwinning toen iedereen zich afvroeg haar, vocht ze terug met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Gaia Realini werd weer toegelaten tot dit sterke team

Bericht - 19 augustus 2022 om 10:04 uur

Trek-Segafredo heeft de laatste tijd regelmatig nieuwe aankopen gedaan voor het seizoen 2023. Dit keer tekende hij een driejarig contract bij de 21-jarige jonge klimmer Gaia Realini, waardoor ook de alpinisten van het team nog beter worden. groeien. En Realini heeft ook haar droom verwezenlijkt, want ze heeft altijd gehoopt om lid te worden van het Trek-Segafredo-team en de felbegeerde Trek-Segafredo fietskleding aan te trekken om haar kracht bij te dragen aan dit team en de perfecte touch aan haar carrière te geven. Realini rijdt dit seizoen nog voor het team van Isolmant-Premac-Vittoria. Hoewel ze niet veel opduikt, kan ze elke keer een diepe (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Thomas Gloag staat op het punt een nieuwe fietskleding te halen

Bericht - 27 juli 2022 om 15:59 uur

Als sterke ploeg trekt Jumbo-Visma altijd veel renners aan om te pitchen. Jumbo-Visma, die net de Tour de France won, heeft veel uitstekende renners, maar om de kracht van het team uit te breiden, jagen ze nog steeds op potentiële renners, nu zal zelfs Thomas Gloag het team dienen. In 2023 zal Thomas Gloag officieel de Team Jumbo–Visma fietskleding dragen om te pronken met zijn uitstekende rijvaardigheid en belangrijke punten voor het team te brengen. Thomas Gloag is pas 20 jaar oud. Hij heeft een verbazingwekkende fysieke kracht en kracht. Hij is gevolgd door verschillende topteams. Hij is beoordeeld als een van de best ontwikkelbare coureurs. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Magnus Cort domineert etappe 10 van de Tour de France

Bericht - 18 juli 2022 om 19:42 uur

Misschien geloven zelfs het team en ik nog steeds niet dat dit waar is. In de trance van ieders gejuich en de race na de race won Magnus Cort de 10e etappe van de Tour de France. Bij de tweede beklimming haalde Cort de grote groep in en sloot zich aan bij de concurrentie, en hij bouwde snel een voorsprong op. Uiteindelijk hield Cort zijn hoofd koel en brak snel door de aanval van de tegenstander om te winnen. Overwinning is het gelukkigste voor een renner omdat hun harde werk het meest is beloond, uiteindelijk de Goedkope fietskleding en medaille die in de Tour (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuw record van Keegan Swenson in Crusher

Bericht - 11 juli 2022 om 19:09 uur

In slechts vier uur tijd bij de Crusher 2022 in Tushar, toonde Keegan Swenson opnieuw zijn explosiviteit aan de buitenwereld terwijl hij de hele weg galoppeerde in een Stans-Pivot Pro-fietskleding, waarmee hij een nieuw record van 109 mijl en 10.000 voet klimmen, bezette de concurrentie met het absolute voordeel van de eerste, en aan boord van het laatste podium. Swenson won de wedstrijd met behoud van de leiding in de lifetime-serie, en hoewel de ranglijst van andere tegenstanders is veranderd, is de positie van Swenson onwankelbaar en neemt hij een benijdenswaardige positie in. Swenson kan het ritme van het spel verstoren en zijn snelheid het tempo laten worden dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Lucinda Brand toont een kampioenshouding in het spel

Bericht - 24 juni 2022 om 18:25 uur

De 4-daagse Ronde van Zwitserland is ten einde, Lucinda Brand heeft het behoorlijk goed gedaan, ze won ook de eerste etappe van de Vaduz Tour en nu is ze klaar met een eindoverwinning, de gele Trek-Segafredo fietskleding vliegt de hele weg, komt over de finish met de meest oogverblindende kleur en lacht het laatst. Het merk deed veel moeite om zichzelf in te halen in de eerste drie etappes en haalde zelfs de tegenstander achter Faulkner met 4 seconden in de laatste bocht om in te halen. Naast Brand gebruikte Elisa Balsamo als teamgenoot haar uitstekende prestaties om de basis te leggen voor de overwinning (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Leider Geraint Thomas in Ronde van Zwitserland

Bericht - 21 juni 2022 om 09:40 uur

Toen Thomas in de voorlaatste etappe verloor van Malbun, beheerste Thomas zijn verlies tegen Higuita, en hoewel hij spijt had van de vorige etappe, won hij toch op eigen kracht de Ronde van Zwitserland. Op de tweede plaats was Thomas erg blij om aan de top te staan in zijn Team INEOS fietskleding. Hij was ook erg blij dat het team en zijn teamgenoten hem vertrouwden. Hoewel het een beetje erger was, was het een zeer goed resultaat. Nadat Adam Yates het team had verlaten, vertrouwde het team op Thomas en maakte hem de leider. Hij begon met het nieuwe schema. Hij overtrof iedereen in goede (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Neilson Powless is nog een stap verwijderd van het kampioenschap

Bericht - 17 juni 2022 om 20:14 uur

In de Ronde van Zwitserland gebruikte Alexsandr Vlasov zijn kracht om de leider van de race te worden en de eindoverwinning te behalen, en het is jammer dat Neilson Powless die de EF Pro Cycling fietskleding draagt, erg zwak is. Op de voet gevolgd, en uiteindelijk kon hij alleen de eerste plaats hem zien verlaten. Jammer, maar Powless voelde zich niet slecht over zijn optreden. In plaats daarvan was hij trots op zichzelf, want het bereiken van deze positie is ook zijn kracht. Hij sprintte van jongs af aan. Hoewel hij snel was, zag hij Bora-Hansgrohe fietskleding haalde hem onmiddellijk in en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Enric Mas neemt niet deel aan het Critérium du Dauphiné

Bericht - 13 juni 2022 om 17:33 uur

Als aanvoerder van de Tour de France moest Enric Mas zich terugtrekken uit het Critérium du Dauphiné vanwege een val en een ernstige blessure, en nu kan hij alleen uit de race worden verwijderd voor zijn herstel, wanneer zal hij nog te zien zijn in het Movistar Team fietskleding De wedstrijd moet nog worden aangekondigd en het is jammer dat hij ervoor heeft gekozen om afscheid te nemen van zijn team. Enric is de leider van het team en deze blessure heeft een grote impact op zijn volgende arrangement. Gelukkig laat Enric, die een goede mentaliteit heeft, zich niet ontmoedigen, maar maakt zich actief snel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Richard Carapaz zet zijn zinnen op de Ronde van Spanje

Bericht - 09 juni 2022 om 12:14 uur

Er is vastgesteld dat Richard Carapaz niet langer op de lijst voor de Tour de France staat, omdat hij zijn aandacht heeft gericht op een meer intrigerende race, de Tour de Espana. Het is verbazingwekkend dat hij zijn Team INEOS fietskleding nog steeds kan dragen voor meer uitdagende wedstrijden. Na als tweede te zijn geëindigd in de Giro d'Italia dacht iedereen dat Carapaz deze kans zou aangrijpen om te blijven streven naar meer plaatsen voor het team, maar Carapaz wilde zich concentreren op de Giro d'España. Als Olympisch gouden medaillewinnaar, hoewel Carapaz jong is, heeft hij behoorlijk goede kracht en energie en heeft hij ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15