Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Einde van de VAE -Emuries

Bericht - 27 februari 2023 om 13:45 uur


In de zevende etappe van de VAE in 2023 won Adam Yitz, UAE Team Emirates fietskleding draagt, het kampioenschap in deze etappe. De zevende etappe is tevens de laatste etappe van deze Arabische Emiraten. Het is de enige echte alpine etappe in dit spel. Het einde is op de top van Harfit.
Het Gaoshan-gedeelte vertegenwoordigt de rit van de coureurs op wegen op grote hoogte die golvend zijn op de route, wat ongetwijfeld de moeilijkste route is in de VAE-competitie. Takayama-sectie test het vermogen van de bestuurder, test hoe het lichaam te reguleren en hoe de mogelijkheid te grijpen om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jay Vine trekt zich terug uit Ronde van de Emiraten met knieblessure

Bericht - 23 februari 2023 om 10:58 uur


Aan het einde van de derde etappe van de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten won Rubio van het Movistar-team, gekleed in Movistar Team fietskleding, solo het kampioenschap. Ephinepoel uit België behaalde de tweede plaats, terwijl Adam Yates, gekleed in de UAE Team Emirates fietskleding, de derde plaats behaalde. Felicitaties aan het Movistar-team, tot nu toe, behalve Gaviria's overwinning in Argentinië, zijn de andere vijf overwinningen allemaal afkomstig uit het Midden-Oosten.
De Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten van dit jaar kan worden omschreven als een wolk van meesters. Meryl won de eerste etappe vanwege omgevingsfactoren ter plaatse, het Quick (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ronde van Andalusië eindigt perfect

Bericht - 20 februari 2023 om 10:59 uur

De Ronde van Andalusië in februari 2023 is tot een goed einde gekomen. De tiener Pogacha won het kampioenschap met de UAE Team Emirates fietskleding. In het interview na de wedstrijd zei Pogazza: "We hebben hier de hele week heel goed gepresteerd. Ik ben zeer tevreden met mezelf en de algemene toestand van het team. Ik hoop deze week in maart in Spanje voort te zetten. ." Tim Willens, die net bij het Emirates-team is gekomen, won ook het kampioenschap in één ronde in de derde etappe van deze wedstrijd in een Goedkope fietskleding. De 31-jarige Belg heeft tot nu (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pogacha is terug als koning en terug naar de top

Bericht - 16 februari 2023 om 10:10 uur

De eerste etappe van de Ronde van Andalusië 2023 ging van start. De eerste etappe van de Tour de Andalusia is de zwaarste. Er zijn voornamelijk lange hellingen op deze baan, gevolgd door een sprint bergop na een afdaling, en tot slot twee opeenvolgende sprints bergop. En dit keer zijn er renners als Landa, Mohoric en Haig, die allemaal juichen voor hun Team Jumbo–Visma fietskleding en sprinten.
De kampioenschappen van de Tour de France van 2020 en 2021 gaven de 22-jarige tiener Pogacha een voorproefje van onoverwinnelijkheid in wielertenues. De gele ceder van de Tour de France is het Quick-Step (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jesús Elada wint Ronde van Oman 2023

Bericht - 13 februari 2023 om 09:15 uur

De Ronde van Oman 2023 ging van start en het Cofidis-team leidde Jesús Alada in een Team Jumbo–Visma fietskleding om op het laatste moment uit de krappe omsingeling te ontsnappen. Lanceerde een verrassingsaanval op 200 meter van de  finishlijn en won uiteindelijk het etappekampioenschap. Natuurlijk bleven Merrill en Majors de groene trui en de gouden spar behouden, en Van Giles, die vandaag de nummer twee won, won de witte trui voor de beste jonge coureur. Nogmaals gefeliciteerd aan onze Jezus voor het winnen van het kampioenschap. De Ronde van Oman is het tweede wielerevenement dit jaar en ook de Sequoia Tour (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wereldkampioenschap is haar droom voor de toekomst

Bericht - 16 november 2022 om 13:43 uur

Evita Muzic is een klimmend wonderkind dat op 23-jarige leeftijd al snel een stertalent werd. Ze genoot van een doorbraakseizoen in 2020, zegevierde in de Giro d'Italia Donne Staged en won vorig seizoen ook het Franse nationale kampioenschap wegraces. Ze is altijd verbeterd. Haar droom is om wereldkampioen te worden. Ze hoopt ooit haar favoriete Groupama–FDJ fietskleding te dragen op dat droompodium. Stap voor stap zie je je dromen uitkomen. Dit jaar is Evita Muzic onder begeleiding van het team blijven verbeteren. Ze hoopt zo'n staat te behouden om kans te maken om te strijden voor de legendarische kampioens Goedkope fietskleding en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Marianne Vos sluit haar seizoen af met het beste resultaat

Bericht - 24 oktober 2022 om 21:29 uur

Marianne Vos voegde weer een titel toe aan haar lange palmares op de Nederlandse Gravelkampioenschappen in Epe. De eerste plaats in deze race was voor haar, ze won de 70 km race voor de laatste aanval. In het midden weet Marianne Vos alleen maar tot het einde toe te juichen. Met de zegen van doorzettingsvermogen en kracht kwam Vos in Team Jumbo–Visma fietskleding snel over de finish met de instelling van de eerste plaats en stond ze ook op het podium met haar. Er was Moniek Tenniglo op de tweede plaats en Lorena Wiebes op de derde plaats, die ook op hun platform stond (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alessandro De Marchi verwacht nog steeds een contract

Bericht - 15 oktober 2022 om 15:37 uur

Alessandro De Marchi heeft zijn twijfels over de toekomst nog niet weggenomen, hij lijkt in de war dat hij geen contract heeft gekregen en hij heeft niet besloten bij welk team hij volgend jaar zal aansluiten, maar hij heeft nog hoop voor de toekomst vanwege zijn kwaliteit. , eindigde hij als vijfde op de Gravel World Championships, zijn laatste evenement in de Astana–Premier Tech fietskleding. Het is een ingewikkeld en moeilijk seizoen geweest, maar Alessandro De Marchi houdt geen rekening met de onmiddellijke moeilijkheden, hij kijkt gewoon vooruit en kijkt uit naar alle mogelijkheden die hij kan spelen. Ook al heeft hij veel moeilijke wedstrijden achter (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arnaud Démare herhaalt zijn overwinning

Bericht - 12 oktober 2022 om 16:36 uur

Titelverdediger Arnaud repliceerde zijn Paris Tour-overwinning in de selectiesprint en bewees ook zijn beste prestatie in een gereduceerde sprint. Het team is erg blij met het succes van Arnaud Démare en het maakt het team ook glorieuzer. Dit is waar Arnaud een voorsprong heeft in de competitie en het is de moeite waard om van te leren. In deze wedstrijd heeft iedereen heel hard gewerkt. Het kan gezegd worden dat ze hebben deelgenomen aan een zeer goede teamcompetitie. Iedereen was erg actief in het voltooien van hun eigen competitie. De uitstekende Arnaud vermeed ook veel aanrijdingen. Hun tegenstanders, waaronder Philipsen, Ben Turner en Niki Terpstra, speelden allemaal voor de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Annemiek van Vleuten wint ondanks blessure titel

Bericht - 27 september 2022 om 17:05 uur

Bij de UCI Wereldkampioenschappen wielrennen behaalde Annemiek van Vleuten drie dagen na het breken van haar elleboog zelfs de eerste plaats, een resultaat waarvan iedereen dacht dat het onmogelijk was, maar ze deed het en droeg uiteindelijk haar eigen meest in het oog springende positie op het Goedkope fietskleding. Bij de opening van de eerder gemengde estafette sloeg Van Vleuten het dek toen iedereen dacht dat ze haar wielerkleding voor heren moest uittrekken om uit te rusten, maar ze won het kampioenschap in slechts drie dagen, wat van Vleuten denkt. De beste overwinning toen iedereen zich afvroeg haar, vocht ze terug met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 8 9 10 11 12 ... 15