Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Jack Haig op het podium op VUELTA

Bericht - 07 september 2021 om 12:55 uur

Dit is weer een succesvolle Grand Tour voor het Bahrain Victory team in La Vuelta, want Jack Haig won de podiumplaats in het eindklassement. Gino Mäder heeft heel hard gewerkt om Jack te helpen ook in de top 5 van het klassement te komen, gekleed in een wit Goedkope fietskleding Santiago de Compostela. Teamwork in de race werd ook bekroond als de beste teamcategorie en er werden punten toegevoegd na het winnen van dezelfde prijs in de Tour de France. Jack Haig toonde een indrukwekkende prestatie in uitdagende parkour op een hoogte van 600 meter, waarbij hij zijn voorsprong verdedigde en de derde plaats veiligstelde. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

INEOS Grenadiers en Brits genie Ben Tulett

Bericht - 03 september 2021 om 18:11 uur

Tulett, die vorige week 20 werd, heeft twee indrukwekkende seizoenen achter de rug in de wegwedstrijd Alpecin-Fenix. Hij is direct afgestudeerd aan zijn junior jaar en is de professionele wegrangen binnengegaan. Op het belangrijke startpunt van Tulett koos hij INEOS GRENADIERS als het begin van zijn carrière. De Team INEOS fietskleding zal een belangrijke start voor hem zijn om het team te vertegenwoordigen. Als tweevoudig wereldkampioen mountainbike bij de jeugd won Tulett de 9e in de recente Tour de Bologna en 12e in Fletcher Vallon in april, en hij zal zich vanaf begin 2022 bij zijn felbegeerde team voegen. Zijn droom zal vanaf hier beginnen, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mirinda Carfrae won de zilveren medaille in haar eerste wedstrijd na haar comeback

Bericht - 25 augustus 2021 om 21:36 uur

Mirinda "Rinny" Carfrae, zeven maanden na haar bevalling, droeg de Trek-Segafredo fietskleding opnieuw naar het Ironman 70.3-podium en eindigde als tweede in Timberma, New Hampshire. Carfrae was snel in alle drie de fasen van het spel. Alleen Tamara Jewett versloeg Carfrae 9:31 in de halve marathon van 1:14:20 en presteerde die dag beter. Maar door zo snel terug te kunnen komen en zulke goede resultaten te behalen, zijn de prestaties van Carfrae verbazingwekkend. Carfrae nam haar eerste kind, Izzy, mee naar het podium. Carfrae betrad de looproute voor Jewett, maar als trailrunner toonde Jewett snel haar kracht. Carfrae's 1:23:54 looptijd is de derde snelste in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Duo presteerde goed op Picon Blanco

Bericht - 18 augustus 2021 om 06:58 uur

In de derde etappe van de finale van de Vuelta a Espana wisten Adam Yates en Egan Bernal eindelijk de achterstand in te halen en slaagden ze erin om een ??van de beste klassementskandidaten te worden. Ze eindigden ook respectievelijk 8e en 11e in de Picon Blanco-competitie. Hoewel hij geen kampioen was, kreeg hij ook de beloning die hij verdiende, wat het team goede voordelen opleverde en zichzelf opnieuw een schoon resultaat opleverde. Het paar bleef 1 minuut en 48 seconden achter op de uiteindelijke winnaar. Rein Taaramae maakte de geselecteerde groep compleet in de wedstrijd. Op dit podium viel het meest populaire paar geleidelijk achter op de anderen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Van Vleuten, Movistar Team wint in Noorwegen

Bericht - 16 augustus 2021 om 15:41 uur

Hoewel alle coureurs onder enorme druk stonden bij de slotceremonie van de vierde etappe van de Norwegian Women's Tour in Halden, konden Annemiek van Vleuten en het Movistar Team hun succes bevestigen in de derde damesrace in 2021. Ook de Olympisch kampioen droeg de Movistar Team fietskleding om de tweede etappezege in 2021 te behalen. Barbara Guarischi, Aude Biannic, Gloria Rodríguez, Leah Thomas en Sheyla Gutiérrez zorgden met precisie en kracht voor de Olympisch kampioen op de 141 kilometer lange laatste route van Drøbak naar Halden. Wat nog belangrijker is, ze gingen de laatste cyclus van botsingen en splitsingen in. Zorgt ervoor dat het Telefónica-ondersteuningsteam (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kamil-Ma?ecki keert terug naar zijn eerste wedstrijd, Lotto-Soudal zal vervolgens gefaseerde overwinning behalen in La Vuelta

Bericht - 11 augustus 2021 om 22:16 uur

Kamil Ma?ecki, die vorig jaar een val in zijn bekken en sleutelbeen opliep, keerde terug naar de Deense Tour om te gaan spelen na een herstelproces van acht maanden. Ook bepaalde hij het wedstrijdplan voor de komende maanden. De acht coureurs van Lotto Soudal zullen ook bijdragen aan de volgende 76e Tour de France in Spanje en streven naar een gefaseerde overwinning. Als teamleden maken Kron, Moniquet, Van Gils en Vermeersch hun debuut in de Grote Ronde. La Vuelta gaat van start in Burgos, en het eindtoernooi van het seizoen eindigt ook in een persoonlijke tijdrit in Santiago de Compostela. Aangezien Caleb Ewan en Jasper De Buyst (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hugh Carthy wint de slotrit van de Vuelta a Burgos

Bericht - 10 augustus 2021 om 10:08 uur

Hugh Carthy behaalde dit jaar zijn eerste overwinning in de Vuelta a Burgos-competitie, en het was de enige keer dat hij in deze competitie won, terwijl hij een oogverblindende roze Goedkope fietskleding op het podium droeg om zijn eer in ontvangst te nemen. Hugh Carthy kwam naar voren in het grote team en zelfs Lawson Craddock en vijf andere coureurs werden met succes uitgeschakeld in de laatste etappe van de Vuelta a Burgos die snel leidde. Met de medewerking van verschillende renners en het steeds kleiner worden van de afstand zijn veel mensen hun eerdere voordelen kwijtgeraakt. Door de fysieke inspanning zijn de renners langzamer gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Deignan eindigde als tweede in de laatste Giro-etappe

Bericht - 12 juli 2021 om 18:44 uur

In de slotetappe van Giro d'Italia Femminile in 2021 is Trek-Segafredo erg blij om Lizzie Deignan en Lucinda Brand te laten toetreden tot het ontsnappingsteam dat bestaat uit vijf coureurs, waaronder de algehele raceleider Anna van der Bregen. Dit is de tiende achtereenvolgende dag dat het team er alles aan doet om opnieuw te winnen na het winnen van de eerste etappe. Lucinda Brand, die als tweede eindigde in de 3e etappe, had 10 dagen actieve concurrentie en haar energie werd uiteindelijk verbruikt in de slotklim. Ze verloor de controle over de scheidingsgroep, maar voordat ze de groene Goedkope fietskleding consolideerde, die in de slotetappe gevaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De toevoeging van Arnaud De Lie heeft de slagkracht van Lotto Soudal verder verbeterd

Bericht - 06 juli 2021 om 23:45 uur

Arnaud De Lie is een 19-jarig jong Belgisch genie uit Lescheret die op 1 januari 2022 het WorldTeam-team vervoegt van het Lotto Soudal-ontwikkelingsteam. Hij tekende een overeenkomst voor twee jaar. De Lie is pas de eerstejaars U23-renner, maar de sterke resultaten dit seizoen en voorgaande jaren hebben een diepe indruk op hen achtergelaten. Vorig seizoen werd De Lie Belgisch Jeugdkampioen en eindigde als derde op het Europees Kampioenschap in Ploai. Naast het in Anzeheim gewonnen landskampioenschap, won De Lie ook het kampioenschap in de "Belgium Cup". Hij won de Vlaams-Brabantse Pijl en won de top tien resultaten van Parijs-Roubaix en Harelbeck. Met de toevoeging van deze getalenteerde tiener heeft het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De kans gemist in de eerste set sprints

Bericht - 29 juni 2021 om 22:34 uur

In de 4e etappe van de Tour de France van dinsdag was Fougères nog een sprint. Het lukte Arnaud Démare echter niet zoals hij wilde omdat hij de laatste paar honderd meter te ver weg was. Mark Cavendish pakte uiteindelijk zijn overwinning op de tour en David Gaudu bewees opnieuw voorzichtig te zijn en passeerde op de 22e positie op de lijn. In de tijdrit van woensdag staat hij nu 10e voor de eerste grote test van de tour. Nadat er zich de afgelopen dagen talloze ongevallen hadden voorgedaan, stopten alle renners een paar minuten na de eigenlijke start om de waakzaamheid van belanghebbenden bij fietsen voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 11 12 13 14 15