Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Het einde van het roze avontuur

Bericht - 02 juni 2021 om 23:53 uur

Net als vorig jaar eindigde de Giro d'Ivoire zondag met een tijdrit in de straten van Milaan. Toen wereldkampioen Filippo Ganna opnieuw won en zijn teamgenoot Egan Bernal zijn eindzege veiligstelde, wist Attila Valter een plaats in het algemeen klassement te bemachtigen. De 22-jarige Hongaar droeg begin mei een wit-roze trui en eindigde de 104e Giro d'Italia op de 14e plaats en liet een blijvende herinnering achter.Dertig kilometer. Dit is de resterende afstand om zondag de Giro d'Italia 2021 af te werken. In de openingstijdrit in Turijn bleek Romain Seigle de snelste Groupama-FDJ-coureur te zijn in de afsluitende tijdrit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

ASTANA - PREMIER TECH laat meerdere spelers strijden om meer onderscheidingen in CRITÉRIUMDUDAUPHINÉ

Bericht - 28 mei 2021 om 23:15 uur

Astana - Premier Tech staat op het punt naar het Dauphiné Critérium du Dauphiné te gaan met een ambitieus team om het etappekampioenschap te winnen in acht dagen competitie. Ion Izagirre zal zijn debuut maken op het Franse podium. Hij zal het Kazachs-Canadese team naar de finale leiden. De winnaar van de Itzulia Baskenland-etappe hoopt voort te bouwen op zijn resultaten in het vroege seizoen en tot de top tien te behoren in drie WorldTour-etappewedstrijden. Ion Izagirre zei: “Dit is de eerste keer in mijn carrière dat ik een Astana–Premier Tech fietskleding draag om deel te nemen aan de Cupérium du Dauphiné-competitie, maar ik denk niet dat dit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jan Tratnik wint de epische etappe van MONTE ZONCOLAN

Bericht - 25 mei 2021 om 23:55 uur

Wie had gedacht dat Jan Tratnik Monte Zoncolan zou kiezen om te proberen nog een profkampioenschap te winnen in de Giro d'Italia? De zegevierende Sloveense rijder van het Bahreinse team en Lorenzo Fortunato maakten dit monumentale Giro-circuit nog aantrekkelijker. Beide coureurs waren die dag een van de races en de race was in de finale gelijkmatig verdeeld over de iconische helling van Zoncolan. Tratnik was de eerste persoon die zo'n 10 kilometer verderop aanviel. Alleen Fortunato, gekleed in een UCI ProTeam Eolo-Kometa- Goedkope fietskleding, slaagde erin het gat te dichten. Toen, met een afstand van 2,5 kilometer, leverde de beslissende acceleratie van de Italiaanse rookie in de Giro (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zes super geslaagde racedagen in Zuid-Spanje

Bericht - 24 mei 2021 om 12:40 uur

In de vijfdaagse Andalusische Tour-Ruta de Sol en Murcia Tour voltooide ons Spaanse team de race zes opeenvolgende dagen. Als machtige groep doen ze dat in de klas: elke dag aanvallen lanceren, elke dag Sport Vlaanderen-Baloise fietskleding dragen en elke dag een goed klassement met Rune Herregodts. De laatste was goed omsingeld en eindigde Andalusië op de 13e plaats in de finale. Deze schema's staan ??meestal oorspronkelijk gepland voor februari, maar zijn om bekende redenen tot nu toe uitgesteld. Negen World Tour-teams verschenen aan de start van de Andalusia Tour. De Spanjaard Gonzalo Serrano won de eerste etappe van het kampioenschap, hij worstelde om de race te voltooien (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Fred Wright en BAUHAUS achter elkaar op het podium

Bericht - 18 mei 2021 om 14:17 uur

Naarmate de Tour de France vorderde, lieten de leden van elk team goede resultaten zien, en de leden van het Bahrain-Merida-team zitten vol talenten. Ze zijn uitstekend in Ahmed Madan. In prestatie positioneerden Marcel Sieberg, Heinrich Haussler en Fred Wright zich allemaal goed in de eindsprintpositie en behaalden een goede ranking.Ahmed Madan is blij voor het team. Twee opeenvolgende overwinningen hebben het team geïnspireerd. Iedereen voelde hetzelfde. Ze juichten samen met hun Goedkope fietskleding. Dit zal hen helpen om meer vertrouwen te hebben in de volgende races. Bereik nieuwe doorbraken. Elk team zal het juiste plan consolideren voordat ze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Longo Borghini stond direct na de vakantie op het podium

Bericht - 14 mei 2021 om 12:18 uur

De Italiaanse kampioen behaalde een ongelooflijke derde plaats in de openingswedstrijd van de Navarro Women's Classic. De productie en belastingen van Elisa Longo Borghini gaan van start tot 2021 en het is vakantie om Emakumeen Nafarroako binnen te rijden, de eerste race voor de Spanjaard. Daardoor was ze bereid om voor haar teamgenoten te werken en mocht ze gemakkelijk de tweede seizoenshelft ingaan.Longo Borghini legde uit: "Ik heb vandaag veel geleden omdat ik net een vakantie nam voor deze wedstrijden en ik kwam hier om mijn eigen vorm weer op te bouwen. Vandaag willen we Lucin Da en Ruth (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Lars van den Berg bevindt zich al in de aanvallende modus

Bericht - 12 mei 2021 om 14:55 uur

In de derde etappe van de Italiaanse Ronde van Italië, die maandag de finale omvatte, legde Lars van den Berg meer dan 170 kilometer af aan het begin van de race, en dat was pas de laatste klim van vandaag. Overgenomen door andere tegenstanders. De jongeman heeft het hoogste leerniveau behouden en eindigde uiteindelijk de wedstrijd in het hoofdteam, net als zijn vier teamgenoten, slechts een paar seconden achter de winnaar Taco van der Hoorn.De 22-jarige Nederlandse tiener was ondanks het slechte weer bereid om deel te nemen aan de aanval in de eerste positie van de grote luchtpijp (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 10 11 12 13