Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Wilco Kelderman won voor de tweede keer op rij de top vijf in de tweede etappe van de Tour de France

Bericht - 28 juni 2021 om 08:23 uur

Het weer in de tweede etappe van de Tour de France was behoorlijk vochtig en het natte weer en de hoge luchtvochtigheid maakten het rijden moeilijk. Tijdens de afstand van 183,5 km voltooide de grote groep zes andere klimgraden en voerde opnieuw de derde klim uit, dit keer in Mûr-de-Bretagne, 2 km lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,9%. Het is een schijnbaar moeilijke klim die geschikt is voor meer impactrijders. Om de bolletjes wielerkleding voor heren van de bergkoning te herdenken, deed Ed Sherin opnieuw actief mee en speelden de Nederlandse ruiter en zijn landgenoten een kat-en-muisspel. De race bereikte 100 kilometer en de grote groep versnelde langzaam (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Omar Fraile won voor het eerst het Spaanse kampioenschap wegrace

Bericht - 25 juni 2021 om 19:35 uur

Omar Fraile zette de dominantie van Astana - Premier Tech in het Spaanse nationale kampioenschap voort, won het kampioenschap wegrace met indrukwekkende prestaties en uitstekend teamwork, en Alex Aranburu eindigde als derde. Op het podium. Fraile erfde de Goedkope fietskleding van teamgenoot Luis Leon Sanchez. Het is een spannende tijd voor de Baskische coureur. Hij won zijn eerste nationale kampioenschap sinds het winnen van de Tour de France in 2018. En de eerste overwinning. Astana – Premier Tech controleerde de wedstrijd en hielp de doorbraak te herwinnen in de buurt van de laatste 40 kilometer, terwijl Ion Izagirre aanviel vanuit het gereduceerde publiek en de leiding nam op 35 (...)

Lees verder

Ignatas Konovalovas wint het nationale kampioenschap

Bericht - 21 juni 2021 om 12:06 uur

Zondag droeg Ignatas Konovalovas zijn Groupama–FDJ fietskleding naar het hoogste podium in alle Baltische landen in Valga. Op 35-jarige leeftijd werd hij voor de tweede keer Litouws kampioen in wegwedstrijden en zijn negende keer inclusief de tijdrit. Om deel te nemen aan het nationale kampioenschap van dit jaar, moest Ignatas Konovalovas door Letland reizen naar Varga in de zuidpunt van Estland, waar een toernooi wordt gehouden dat alle kampioenschappen van de Baltische staten samenbrengt. Voor een ervaren 35-jarige ruiter is dit nieuw. Want in het warme weer en geografische verschillen was de ervaren veteraan het in de eerste game niet gewend. Het verontrustende is dat de banden van Konovalovas (...)

Lees verder

Lotto Soudal bereidt zich voor op deelname aan Belgisch Kampioenschap Tijdrijden

Bericht - 17 juni 2021 om 19:47 uur

Lotto Soudal stuurde zeven deelnemers om deel te nemen aan de Belgische tijdrit: Alana Castrique, Steff Cras, Frederik Frison, Sébastien Grignard, Jesse Vandenbulcke, Brent Van Moer en Florian Vermeersch. Het Belgisch kampioenschap tijdrijden wordt verreden in Ingelminster. Voor dames heeft het plan twee lokale kringen, een totale afstand van 25 kilometer. De elite mannen kregen drie lokale ronden, geschikt voor tijdritten over 37 kilometer. Alana Castrique weet al hoe het voelt om het Belgisch kampioenschap te winnen, want de 22-jarige werd in de belofte van 2019 nationaal kampioen tijdrijden. Dit jaar zal Alana deelnemen aan het Elite Kampioenschap en de U23 later dit seizoen. En Florian Vermeersch droeg vorig jaar (...)