Avatar Long Ngo

Long Ngo

Ulan Ude 29 augustus - 2 september

Bericht - 04 september 2017 om 11:21 uur

Richting het station voor mijn laatste stop in Rusland alweer, tijd gaat als een trein. Ulan Ude, 9 uurtjes maar. Ulan Ude schijnt het Boeddhistische hart te zijn van Rusland en ligt aan de oostkant van het Baikalmeer. Heel chill heb ik weer een plekje onderin gekregen. Je kan je tas onder de klapbank kwijt en je hebt een veel betere kijk op het uitzicht. En zoals altijd noodles en een pasteitje mee, al was het een bonus dat er een mevrouw langsliep met pizzapunten. When life gives you pizza. Ik had mooi een rustig coupeetje, helemaal niemand. Nouja (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Listvyanka / Irkutsk 27 - 29 augustus

Bericht - 01 september 2017 om 08:10 uur

Op het maken van wat hyperlapjes en foto's na, heb ik echt letterlijk niks gedaan in de trein. Beetje naar buiten gekeken, muziekje geluisterd en een beetje geslapen. Geen gezellige coupégenoten helaas, mijn pogingen waren tevergeefs. Niet dat het heel veel voorstelde, maar toch. Gelukkig maakte het uitzicht alles goed, we gingen constant langs valleien en heuvels. Daar stonden weer allemaal huisjes onderaan, met grote bossen aan de bovenkant. 

Eenmaal op het station van Irkutsk was er een transfer geregeld naar Listvyanka, wat aan de westkust van het Baikalmeer (diepste meer ter wereld) lag. Onderweg gingen over grote heuvels heen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Krasnojarsk 25 - 27 augustus

Bericht - 29 augustus 2017 om 08:31 uur

Over smooth rijden gesproken, niks was minder waar. Welliswaar omdat ik nu bovenlig, maar ik werd alle kanten op gebeukt. Gelukkig stopten we om 3 uur 's nachts anderhalf uur en kon ik in slaap komen. Als ik wakker word heb ik nieuwe coupégenootjes: een man, en een vrouw met haar 2 kinderen. Die man heb ik nauwelijks gezien. Volgens mij stond die de halve reis in de wc te roken, tenminste zo rook het als hij een keer binnenkwam. De vrouw is oorspronkelijk een Kazach. Ze ging ook richting Krasnojarsk naar haar man. 2 kids waren 3 en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ekaterinburg 23 - 24 augustus

Bericht - 29 augustus 2017 om 08:30 uur

De eerste nacht was vrij slapeloos verlopen. De trein reed wel aardig smooth over de rails, maar de vrouw van het gezin was vrij lawaaierig in haar slaap. Ze riep om het uur "Dasha!" of "Wanya" de naam van haar dochters.. Uiteindelijk toch een paar uurtjes kunnen slapen door de vermoeidheid, om 6 uur zouden ze uitstappen om te ruilen voor 2 vrouwen van rond de 40. Zij zouden echter alweer snel uitstappen, waardoor ik de coupé voor mijzelf heb. Eerst even wat extra slaap pakken en dan de rest van de reis genieten van het prachtige uitzicht met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 29 August 2017

Status update - 29 augustus 2017 om 08:17 uur

https://www.instagram.com/longngo93/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.instagram.com/longngo93/


of als iemand een idee heeft waar veel foto's kan uploaden per dtad kan uploaden zonder dat het veel moeite kost? 

Status update van 29 August 2017

Status update - 29 augustus 2017 om 08:14 uur

Hi, mijn foto's zijn qua grootte te groot. Ik gooi mijn instagramaccount open, zodat jullie alsnog wat foto's kunnen bekijken! Sorry voor het ongemak! Groetjes

De eerste dagen in Moskou, 20 augustus - 22 augustus.

Bericht - 29 augustus 2017 om 08:07 uur

Na 2 mooie weken in Italië met de auto en een zeer geslaagd afscheidsfeestje, waar alcohol traditiegetrouw iets te veel werd genuttigd, was het eindelijk tijd om te vertrekken. Rond half 10 kwamen we aan op Schiphol. Inchecken ging vlekkeloos en dan komt het moeilijkste deel van de reis: afscheid nemen van papa, mama & An. Veel emotie, het teken dat we veel van elkaar houden. Het moment dat ik richting de douane liep, gaf een gevoel van vrijheid. Yes, het avontuur kan beginnen! 

Milos stond al te wachten na de douane. Voor degenen die Milos niet kennen, hij is (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3