Avatar Annie Ruben - van Driel

Annie Ruben - van Driel

Momenteel is anniereistvoorshallowwaterblackoutmarkruben bezig met de reis Aandacht voor Shallow Water Blackout . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van anniereistvoorshallowwaterblackoutmarkruben

Blijf op de hoogte van de reisblog van anniereistvoorshallowwaterblackoutmarkruben door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

15e wandeldag

Bericht - 24 juli 2021 om 17:29 uur

Vandaag is het donderdag 22 juli. Gisteren een rustdagje gehad. Samen met Maatje rondgereden en gelopen rond Ede. Verder ‘gewoon’ samen praten en samen stil zijn.  Gewoon een heel ‘fijne’ dag. ‘s Avonds lekker gegeten met nichtje Kim uit Barneveld bij ‘Moeke’ in Ede. Lekker en gezellig. 

Vanmorgen rond 10.00 uur vertrokken we bij Maatje. Maatje en schoonzus Eef lopen mee. Na een half uurtje gaat Eef weer terug en Maatje en ik lopen verder. Bij de plas van Gent hebben we een mooie ontmoeting. Een man uit Colijnsplaat blijft even staan terwijl zijn wandelgenoten verdergaan. Ik vertel kort over mijn tocht. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

16e wandeldag

Bericht - 24 juli 2021 om 16:24 uur

Vandaag vrijdag 23 juli kwamen zus Wilma met nichtje Arianne me ophalen bij Maatje in Ede. Het was wat later dan de bedoeling, want er waren nogal wat wegen afgesloten. We reden eerst naar Hoenderloo, waar we gisteren gestopt waren. Vandaag willen we naar Wenum Wiesel lopen. 

Bij Hoenderloo gaan we rond half 12 gelijk de bossen in. 

We lopen door Boswachterij Ugchelen Hoenderloo en  Kroondomein Het Loo. Opnieuw een prachtige natuur. Als we een uurtje hebben gelopen zie ik in een flits links van me een beweging. Ik kijk nog eens goed en zie daar in het struikgewas tussen de bomen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

14e wandeldag

Bericht - 21 juli 2021 om 17:25 uur

Vandaag dinsdag 20 juli heeft Piet me weggebracht. Met de veerpont overgevaren bij Eck en Wiel richting Amerongen. Bij kasteel Amerongen gestart met de wandeltocht van vandaag. Heerlijk wandelweer en een prachtige route door het Amerongse bos. Soms een stukje naar boven. Pfff dat ben ik niet gewend. Dus hijgen en puffen. Maar daarna weer lekker naar beneden. Toen ik rond de 8,5 km had gelopen kwam Piet met zus Riet bij Veenendaal me opzoeken. Even zoeken hoe ik het snelst het bos uit kon komen. Samen nog wat gedronken bij ‘De drie Zussen”. Piet ging daarna naar huis en (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

13e wandeldag

Bericht - 20 juli 2021 om 10:33 uur

 Vandaag, vrijdag 16 juli tijdens het uitgebreide ontbijt een gesprek gehad met een stel, die ook in de B&B sliepen. Ze hadden 10 jaar geleden hun 28-jarige zoon verloren. Zoveel herkenning in ons gesprek. We hadden het over ‘verwerken’. Sommige mensen denken dat de wandeltocht meewerkt aan de verwerking van het verlies van Mark. Ik probeer het dan wel eens uit te leggen. Het verlies van je kind is niet te verwerken. Dat draag je mee, dag en nacht. De pijn van het gemis komt in golven. Soms ondraaglijk, soms gematigd, maar het is er altijd. Hoe zou je je eigen kind (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

12e wandeldag

Bericht - 15 juli 2021 om 23:53 uur

Vandaag was een regendagje. Vanmorgen een uitgebreid ontbijt gehad, verzorgd door Elly. Was heerlijk. Ze was ook nog bij de bakker om 2 broodjes gezond geweest. En ik kreeg nog van alles mee. Fruit en koek. Vanavond daar ook nog van genoten. 

Ik kwam niet zo snel op gang. Het regende pijpenstelen. Maar op den duur toch maar gaan wandelen vanuit den Bosch. Ik liep langs het Maximakanaal langs Rosmalen en Empel over een soort jaagpad. Hele stukken stonden onder water. En ondertussen flinke buien. M’n regenkleding kwam vandaag goed van pas. Gelukkig had je om de km ongeveer een (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

11e wandeldag

Bericht - 14 juli 2021 om 23:14 uur

Vandaag was een prachtige tocht. Een eindje voor Boskant sliep ik in de B&B de Vier Roeden. Prachtige locatie. Heerlijk geslapen. 

Vanmorgen vertrok ik richting Boskant en verder via wandelpaden naar ‘s Hertogenbosch. Een hele mooie tocht. Je kan het op de foto’s zien als je hier bovenaan op foto’s klikt. 

Maar fysiek en mentaal was het een pittige route. Komt het omdat ik gister zoveel medesupport had? En ik weer moest wennen aan een hele dag alleen? Veel gedachten en emoties vandaag. 

Toen ik meer richting Den Bosch kwam, begon ik wat wandelaars te zien. Wandelaars die me gewoon aanspraken. Ik (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

10e wandeldag

Bericht - 13 juli 2021 om 21:59 uur

Vandaag eerst door de Oirschotse bossen en heide naar de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot gelopen.  Dat was een pittig stuk. Veel oefenterrein van defensie. Je zult het op de foto’s wel zien. Diepe sporen van de tanks en legertrucks. Wel prachtig om te zien. Maar we hebben veel zweet verloren. Vandaag liepen 3 schatten van nichtjes mee; Cora, Arjanne en Jantien. Superfijn. Dan wordt de tocht weer lichter, want je stapt samen door en je staat stil bij dezelfde dingen. Fijne gesprekken gehad. Toen we even zelf een pad maakten door het bos struikelde ik en (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

9e wandeldag

Bericht - 12 juli 2021 om 22:53 uur

Vrijdag heb ik weer een mooie tocht gehad. ‘s Morgens vertrok ik vanuit mijn hostel in Tilburg richting Oirschot. Toen ik wegging, vroeg de dame achter de balie waar mijn wandeltocht heen zou gaan. Er kwam nog een vrouw bijstaan toen ik mijn verhaal vertelde. Ze vroeg of ze me ook zo wat mocht geven. Ze ga me €20,-  en zei: Vandaag lunch je op mijn kosten. Superlief en wat een mooi gebaar. De eerste km waren wat lastig. Veel last van mijn scheenbeen en later nog buikkrampen. Toen ik 4 km had gelopen, kon ik het niet meer houden (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

8e wandeldag

Bericht - 08 juli 2021 om 23:17 uur

Vandaag weer een mooie tocht gedaan met Jantien. Van Breda naar Tilburg. Ruim 27 km. Prachtige natuur en ook veel langs het spoor, maar dan via een bospad. We kwamen ook langs de Vliegbasis Gilze-Rijen


Vliegbasis Gilze-Rijen is de helikopterbasis van de luchtmacht. De helikopters maken deel uit van het Defensie Helikopter Commando. Ze ondersteunen vooral de luchtmobiele brigade, special forces en marineschepen. Ook vliegen ze voor operaties van de NAVO en de VN en als blushelikopter. Op de basis zit een kenniscentrum dat militairen leert overleven als hun vliegtuig is neergestort: de Survival, Evasion, Resistance and Extraction School. 


We zagen regelmatig helikopters vliegen. (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

7e wandeldag

Bericht - 07 juli 2021 om 23:15 uur

Vannacht heerlijk geslapen bij de Gerda hoeve in Schijf. Bijzonder mooie avond ook gehad. Tot 22.00 uur met hun op het terras gezeten. Fijne gesprekken gehad. Vanmorgen een uitgebreid ontbijt en ook mijn lunchpakket klaargemaakt. Heel fijne mensen. Toen de tocht begonnen. Het was een prachtige wandelroute door het veld en door de bossen naar Breda. Je enige zorg is je voeten voor elkaar blijven zetten, de plassen ontwijken en als het zwaar is, doordat het pad ingesleten is en het gras plat is geregend, opletten dat je je roer rechthoudt. Onderweg nog drie mooie ontmoetingen gehad. Ik was (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2