Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Ronde van Vlaanderen zit erop

Bericht - 03 april 2023 om 10:32 uur

De Ronde van Vlaanderen is een van de populairste koersen in de wielerwereld. Het wordt beschouwd als een van de voorjaarsklassiekers. Deze race wordt meestal elk jaar op de eerste zondag van april gehouden. Het is een van de belangrijkste evenementen in de wielersport. , elk jaar trekt fietsers uit de hele wereld om deel te nemen aan de wedstrijd. De Ronde van Vlaanderen 2023 kwam gisteren tot een einde en Tadej Pogacar, gekleed in de UAE Team Emirates fietskleding, won het kampioenschap.
De Ronde van Vlaanderen van dit jaar bracht uitstekende racers samen van verschillende teams, (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Legend Racing Team - Jumbo Racing

Bericht - 30 maart 2023 om 07:21 uur

Jumbo Racing Team is een legendarisch raceteam, opgericht eind vorige eeuw, ooit toonaangevend in de Amerikaanse wielersport. De naam van het team is oorspronkelijk afgeleid van de achternaam van oprichter Richard Jumbo. Meneer Jumbo is zelf ook een legendarische coureur. Het jumbo-raceteam was in het begin niet erg opvallend, maar met het talent en het harde werk van meneer jumbo werd het al snel een bekend team op het racefestival. Het team is over de hele wereld bekend om zijn optredens op een van de meest prestigieuze evenementen in de Amerikaanse autosport, de Indy 500. Jumbo Racing heeft vele (...)

Lees verder

Wielerwedstrijd Gent Wevelgem gaat van start

Bericht - 27 maart 2023 om 14:32 uur

De Gentse Wevelgem Wielerwedstrijd gaat van start. Dit is een jaarlijkse wielerwedstrijd in België en een stopplaats van de UCI. De wedstrijd kent een lange geschiedenis en werd sinds 1936 al 85 keer met succes verreden. Het ruige terrein en de modderige wegen van de Wevelgem Wielerkoers in Gent stelden hoge eisen aan de technische en fysieke conditie van de renners. Daarom staat de Gentse Wevelgem Wielerkoers ook wel bekend als een van de klassiekers. Dit uitdagende parcours trok ook veel renners aan om deel te nemen, en de renners sprintten hard voor dit klassieke parcours voor hun (...)

Lees verder

Waar winst is, is verlies, en waar verlies is, is winst

Bericht - 23 maart 2023 om 13:40 uur

Sinds de oudheid, als er winst is, moet er verlies zijn, en als er verlies is, moet er winst zijn. Mis niet wat je verdient en gooi weg wat je zou moeten verliezen. Evenepoel, een 23-jarige wielrenner uit België, is zo iemand. Evenepoel was een voetballer voordat hij profwielrenner werd en vele races won. Evenepoel, die een uitstekende voetballer zou moeten zijn, blesseerde per ongeluk zijn bekken tijdens een wedstrijd binnen het team. Ondanks actieve behandeling en behandeling kon hij nog steeds niet terugkeren naar zijn topvorm en werd hij ontslagen door de club. Evenepoel was hier zo verdrietig (...)