Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Team Katusha Alpecin heeft de eerste etappe van de Ronde van België gewonnen

Bericht - 15 juni 2023 om 09:42 uur


Onlangs begon de Ronde van België aan een felle en spannende wedstrijd. In deze spraakmakende race toonde Team Katusha Alpecin indrukwekkend teamwerk en won coureur Philipson de eerste etappe met assistentie van teamgenoot Van der Poel. De Ronde van België staat bekend als een van de belangrijkste wielerevenementen in België en trekt topteams en renners van over de hele wereld. Het is een uitgebreide test van fitheid, vaardigheid en teamwerk, terwijl ook het doorzettingsvermogen en het doorzettingsvermogen van de coureurs worden aangetoond. Renners van over de hele wereld sprintten dapper voor het Goedkope fietskleding en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De stralende ster op het podium van de Tour Dauphine

Bericht - 12 juni 2023 om 10:55 uur


Na enkele weken van felle concurrentie en talloze spannende etappes kwam er op de laatste dag eindelijk een einde aan de Dauphine Race. Dit spraakmakende wielerevenement is getuige geweest van het harde werk en de competitie op topniveau van talloze uitstekende renners. Wen Gegao van Jumbo Racing Team werd de grootste winnaar van deze wedstrijd. Hij versloeg andere coureurs en won het kampioenschap! De rijder verdiende zijn naam vanwege zijn rijvaardigheid en leiderschap in de race. De gele Team Jumbo–Visma wielerkleding die erop zit, springt nog meer in het oog!
We kunnen Adam Yates van Team UAE en O'Connor van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bjerg Mikkel: VAE team voormalig U23 Wereldkampioenschap ITT Triple Crown

Bericht - 08 juni 2023 om 10:11 uur

Bjerg Mikkel, de naam is een legende geworden in de racewereld. Als voormalig U23 individuele tijdrit (ITT) drievoudig kampioen van het team van de VAE heeft hij zijn ongeëvenaarde kracht en niet-aflatende achtervolging getoond. In de afgelopen jaren heeft Bjerg Mikkel de aandacht getrokken van de wereldwijde racegemeenschap met zijn uitstekende prestaties. Als jonge coureur is zijn prestatie van het winnen van drie opeenvolgende kampioenschappen in het U23 Wereldkampioenschap tijdrit in een Goedkope wielerkleding opmerkelijk. Hij overwon elke wedstrijd met zijn uitstekende rijvaardigheid, uitstekende fysieke conditie en super wilskracht. Bjerg Mikkel's Individual Time Trial (ITT) vaardigheid wordt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De race voor snelheid en overwinning - de competitieve strijd van de Tour Dauphiné

Bericht - 05 juni 2023 om 11:00 uur


De Tour Dauphine is een van de meest verwachte evenementen in internationale wielerevenementen. Per jaar. Honderden toprenners verzamelden zich in Dauphiné, gekleed in Goedkope fietskleding en dapper sprintend om te strijden om de kampioenstitel die bij de overwinning hoort. Dit evenement is niet alleen een sportwedstrijd, maar ook een test van het doorzettingsvermogen, de snelheid en de intelligentie van de coureurs. Dauphine is een charmant stadje in het pittoreske zuiden van Frankrijk, omgeven door bergen. Elk jaar wanneer de race begint, komen de straten van Dauphine tot leven onder het gejuich van wielerfans en toeschouwers.
De route (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De glorietour van het VAE-team

Bericht - 01 juni 2023 om 12:11 uur


Op het podium van internationale wedstrijden heeft het VAE-team altijd de aandacht getrokken vanwege zijn sterke kracht en uitstekende prestaties. Het team vertegenwoordigt de trots van de Verenigde Arabische Emiraten op het gebied van motorsport, bekend om hun eindeloze streven naar uitmuntendheid en moedige geest. Sinds de oprichting heeft het VAE-team zich toegewijd aan het bouwen van een raceteam van wereldklasse. Ze beschikken niet alleen over eersteklas racetechnologie en een uitstekende line-up van coureurs, maar vertrouwen ook op teamwerk en niet-aflatende inspanningen om indrukwekkende resultaten te behalen in binnen- en buitenlandse competities. Opmerkelijke prestaties.
Het team van de VAE heeft (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Giro d'Italia 2023 - de finish met glorie

Bericht - 29 mei 2023 om 11:04 uur


Na hevige concurrentie en een moeizame reis kwam de Giro d'Italia van 2023 eindelijk tot een einde met gejuich. Dit spraakmakende wielerevenement bood een spectaculair sportfestijn aan het wereldwijde publiek en was ook getuige van de hardnekkige strijd en prachtige prestaties van talloze renners in Goedkope wielerkleding op dit brute circuit. Sinds de oprichting is de Giro d'Italia een van de maatstaven in de wielersport geworden. Elk jaar komen topcoureurs van over de hele wereld samen in Italië om dit uiterst uitdagende evenement uit te dagen. Dit jaar trok de Giro d'Italia de beste coureurs van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De warmbloedige ster van het racebaan-UAE-team Almeida

Bericht - 25 mei 2023 om 11:29 uur


Joao Pedro Almeida is geboren in Portugal en had van jongs af aan een passie voor autosport. Hij droomde ervan om in een wielerkleding voor heren, dames en kinds aan verschillende koersen te racen. Om deze reden nam hij vaak deel aan enkele kleine autocompetities en demonstreerde hij al snel zijn racetalent. Zijn talent trok de aandacht van het team van de VAE en ze besloten de jonge renner de kans te geven zijn kracht te tonen, Almeida nam de UAE Team Emirates wielerkleding over. Hij zal het team van de VAE vertegenwoordigen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De roze opperheer van het wielrennen - de roze kampioenstrui van de Giro d'Italia

Bericht - 22 mei 2023 om 12:46 uur


De Giro d'Italia 2023 is in volle gang. De Giro d'Italia heeft uitstekende raceteams van over de hele wereld aangetrokken om deel te nemen. De ultieme wens van de racers die aan de race deelnemen, is om de roze trui te dragen die toebehoort aan de Giro d'Italia-kampioen. Dat klopt, de kampioenstrui van de Giro d'Italia is een roze trui. Deze speciale kleur geeft mensen een unieke visuele impact en heeft in Europa een mooie naam "rose shirt". De racer die deze roze trui draagt, is de meest opvallende speler van het hele evenement.
De Giro d'Italia werd opgericht in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Snelheidslegendes Ineos Racing

Bericht - 18 mei 2023 om 10:31 uur


Sinds de geboorte van het wielrennen staat Team INEOS bekend om zijn indrukwekkende snelheid en technische uitmuntendheid. Als een van 's werelds beste raceteams hebben ze een sterke stempel gedrukt op het gebied van racen. Het Ineos Racing Team werd aan het einde van de 19e eeuw opgericht door de auto-ingenieur Ineos. Zijn liefde voor auto's en het streven naar snelheid brachten hem ertoe het team op te richten. Sinds de oprichting heeft Team Ineos zich toegewijd aan het ontwikkelen en verbeteren van racetechnologie om de ontwikkeling van autoracen continu te promoten. Hierdoor hebben ze veel uitstekende racers aangetrokken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Geniet van het prachtige landschap van de Giro d'Italia

Bericht - 15 mei 2023 om 11:58 uur

De Giro d'Italia is de op een na oudste wielerwedstrijd ter wereld, na de Tour de France in Frankrijk. Het is het belangrijkste wielerevenement in Italië en een van de belangrijkste onderdelen van het wereldwielrennen. Elk jaar trekt de Giro d'Italia vele uitstekende wielerploegen, evenals vele uitstekende racers. Ze hopen allemaal gretig om in Goedkope fietskleding over de mooie wegen van de Giro d'Italia te rijden.
Elk jaar reist de Giro d'Italia door de prachtige en gevarieerde geografie van Italië, van vlaktes tot bergen tot kustlijnen en meer. Concurrenten moeten omgaan met verschillende wegomstandigheden en terreinuitdagingen. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15