Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Snelheid en gevaarlijke Giro d'Italia

Bericht - 11 mei 2023 om 11:46 uur

Fietsen is een glamoureuze competitieve atleet. Concurrenten galopperen vaak met verbazingwekkende snelheid en vaardigheid over de baan. Naast de charme is echter het potentieel voor gevaar. Onbedoelde crashes zijn vaak een onvermijdelijk risico in deze opwindende raceomgeving. Voor die professionele wielrenners is het natuurlijk hun grootste droom om in wielerkleding voor heren, dames en kinds aan verschillende wielerwedstrijden te kunnen deelnemen en zich te kunnen meten met topwielrenners van over de hele wereld.
De Giro d'Italia 2023 is van start gegaan en bevindt zich nu in de vijfde etappe. Groves won de vijfde etappe met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Prachtige wielerwedstrijd - Giro d'Italia

Bericht - 08 mei 2023 om 11:50 uur


Sinds de start in 1909 is de Giro d'Italia uitgegroeid tot een van de meest populaire en spraakmakende wielerwedstrijden ter wereld. Een grimmige en opwindende wedstrijd, de Giro d'Italia trekt topwielrenners van over de hele wereld aan, die strijden in wielerkleding voor heren, dames en kinds en miljoenen toeschouwers trekken. Kom kijken naar de wedstrijd. In deze race van fysieke kracht, doorzettingsvermogen en tactische intelligentie daagden de deelnemers zichzelf uit om door het prachtige landschap van Italië te reizen en ons de charme en glorie van het wielrennen te laten zien.
Zeil tegen de wind in en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Team Ineos neemt deel aan Giro d'Italia

Bericht - 04 mei 2023 om 12:02 uur


INEOS Racing is een raceteam met een lange geschiedenis en vele kampioensonderscheidingen, waarvan de oorsprong teruggaat tot het begin van de jaren vijftig. Ineos heeft vele kampioenschappen in F1-races gewonnen. Hierdoor heeft het team veel fans die van fietsen houden en hebben fans Goedkope wielerkleding gekocht om Team INEOS te steunen. Begin jaren vijftig begon een ingenieur genaamd Frank Williams voor het team te werken. Begin jaren zestig werd het INEOS-team officieel opgericht en begon het deel te nemen aan verschillende racecompetities. In de loop van de tijd hebben de prestaties van het INEOS-team de aandacht (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Ronde van Romandië 2023 gaat van start

Bericht - 27 april 2023 om 13:07 uur

De Ronde van Romandië is een wielerevenement met een lange historie en spraakmakend en tevens één van de drie grote wielerevenementen. Het is een van de meest populaire sportevenementen in Italië. Hierdoor heeft de Ronde van Romandië ook veel uitstekende wielerploegen aangetrokken, en veel renners in wielerkleding voor heren, dames en kinds om aan deze wedstrijd deel te nemen. De Ronde van Romandië heeft een totale lengte van zo'n 3.400 kilometer, duurde 21 dagen en is verdeeld in 21 etappes. De route loopt door grote steden en bergen in Italië, met talloze bergen, vlaktes en kustlijnen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ronde van Luik-Bastenaken-Luik begint in 2023

Bericht - 24 april 2023 om 10:30 uur


De Ronde van Luik-Bastenaken-Luik is een jaarlijkse professionele wielerwedstrijd en wordt beschouwd als een van de meest uitdagende eendaagse wielerwedstrijden ter wereld. De wedstrijd, die wordt gespeeld tussen drie steden in België en Luxemburg, beslaat in totaal 257 kilometer en omvat meer dan een dozijn beklimmingen. De Ronde van Luik-Bastenaken-Luik bestaat al bijna een eeuw en is een van de oudste wedstrijden in de geschiedenis van het professionele wielrennen. De wedstrijd, die meestal in april wordt gehouden, is een van de belangrijkste voorjaarsklassiekers in het professionele wielrennen. Elk jaar nemen topcoureurs van over de hele wereld deel aan deze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arrow Cycling Tour van Wallonië komt tot een einde

Bericht - 20 april 2023 om 11:01 uur

De Pijl van Wallonië is een van de oudste, meest uitdagende en populairste eendaagse wielerwedstrijden ter wereld. De wedstrijd wordt gehouden in Luik, België, en de geschiedenis gaat terug tot 1892. De totale lengte van de race is ongeveer 260 kilometer, inclusief 11 klimpunten en veel plaatsen met een zeer hoge moeilijkheidsgraad. Het staat bekend als de 'koning van de voorjaarsklassieker'. Het Goedkope fietskleding won het kampioenschap van deze wedstrijd.

De race begint in Luik, reist zuidwaarts naar Bastogne en terug naar Luik. Het hele parcours loopt door de Belgische Ardennen, inclusief het beroemde Rwandaplein en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Goudrace Ronde van Amstel komt tot een einde

Bericht - 17 april 2023 om 12:22 uur


Als een oude en moderne sport trekt fietsen sinds de 19e eeuw wielerliefhebbers van over de hele wereld aan, en ze dragen wielerkleding voor heren, dames en kinds om deel te nemen aan de wedstrijd. Onder de vele wielerwedstrijden is de Tour de Amstel Gold Race ongetwijfeld een spraakmakende klassieker. Als een van de bekendste wielerevenementen van Nederland heeft de Ronde van Amsterdam een lange geschiedenis en wordt alom geprezen om zijn bijzondere parcours en felle concurrentie.
De Tour of Amstel Gold Race werd voor het eerst verreden in 1966. Het is een eendaagse professionele wielerwedstrijd op (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Schitterend leven Mark Cavendish

Bericht - 13 april 2023 om 11:29 uur


Mark Cavendish is een naam die volop schittert in de wielerwereld. Als langeafstandswielrenner uit het Verenigd Koninkrijk schitterde hij in de professionele wielerarena met een uitstekende snelheid en een uitstekend uithoudingsvermogen, en werd hij een zeer gerespecteerde en bewonderde wielrenner. Zijn succes was echter niet allemaal van een leien dakje, vol ups en downs en uitdagingen. Van een jonge wielerbeginner tot een van de meest succesvolle racers in de geschiedenis, het inspirerende verhaal van Mark Cavendish is bewonderenswaardig en inspireert talloze mensen om moedig verder te gaan.
Mark Cavendish werd geboren in Douglas, Isle of Man, VK. Hij houdt van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Allround autocoureur Mathieu van der Poel

Bericht - 10 april 2023 om 11:07 uur

Fietsen is altijd een competitieve sport met hoge intensiteit geweest waarvoor racers een uitstekende fysieke conditie en technologie nodig hebben. Mathieu van der Poel, een autocoureur uit Nederland, is ongetwijfeld een stralende ster in de wielerwereld. Met zijn uitstekende prestaties en veelzijdigheid zou hij een leider moeten worden in de wielerwereld. Mathieu van der Poel is geboren in 1995 en groeide op in de familie Van der Poel in de Nederlandse wielerfamilie. Zijn vader, Adrie van der Poel, is een zeer goede wielrenner en heeft vele kampioenschappen gewonnen in het Wereldkampioenschap en het Nederlands Kampioenschap. Mede hierdoor had Mathieu (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Schitterende ster Jonas Vingegaard

Bericht - 06 april 2023 om 10:25 uur


Jonas Vingegaard is een Deense professionele wielrenner die opgroeide in Hilleslev, een klein vissersdorpje met slechts 370 inwoners, gelegen op een uitgestrekt, vlak stuk land aan de Noordzeekust. Als kind was Vingegaard dol op voetbal en zijn favoriet was het voetbalteam van Liverpool. Maar nadat hij bij zijn huis de Ronde van Denemarken voorbij had zien trekken, werd hij enorm aangetrokken door het wielrennen. Hij droomde ervan om net als die wielrenners in een Goedkope wielerkleding over de baan te rijden, dus begon hij zijn eigen wielerronde.
Vanwege zijn slanke gestalte en het vlakke en winderige terrein (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 15