Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De beste renners ter wereld verzamelen zich in de Vuelta de España, strijdend om de eer

Bericht - 24 augustus 2023 om 10:16 uur


Het laatste feest van de drie grote ringraces van dit jaar: de Vuelta de España staat op het punt van start te gaan. Deze spraakmakende race zal topautosportteams van over de hele wereld samenbrengen, en zij zullen vele uitstekende coureurs sturen om fel om de kroon te strijden. Onder hen zullen Wen Gegao en Roglic van Jumbo Racing Team de Team Jumbo–Visma fietskleding dragen om te strijden voor de glorie van Jumbo Racing Team. Tegelijkertijd mag het team van de VAE niet achterblijven. Juan Ayuso en Almeida zullen de UAE Team Emirates fietskleding (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het glorieuze hoofdstuk van de overwinning, het Jumbo-team schittert in de Ronde van Burgos 2023

Bericht - 21 augustus 2023 om 08:17 uur

De Ronde van Burgos in 2023 kwam tot een einde in een warme sfeer. Uitstekende racers van over de hele wereld demonstreerden hun beste rijvaardigheid en zware fysieke conditie tijdens dit grootse evenement. Spelers van verschillende teams gekleed in fleurige Goedkope fietskleding verzamelden zich op de baan van dit wielerevenement en sprintten voor de overwinning. Roglic van het Jumbo Racing Team werd dit jaar de stralende ster van de Ronde van Burgos en won het kampioenschap met zijn uitstekende prestatie. Hij voldeed aan de verwachtingen van het Jumbo-elftal, en dat Team Jumbo–Visma fietskleding (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Allrounder Matteo Jorgenson sluit zich aan bij Jumbo Racing

Bericht - 17 augustus 2023 om 08:34 uur


De laatste tijd woedt er weer een stevige transferstorm in de wielerwereld. Jumbo Racing heeft aangekondigd dat het Matteo Jorgenson, een spraakmakende coureur van het Movistar Racing Team, heeft getekend. Jorgenson staat op het punt afscheid te nemen van die Movistar Team fietskleding, de Team Jumbo–Visma fietskleding aan te trekken en zich voor te bereiden op een nieuwe reis in zijn nieuwe huis. De geweldige prestatie van Jorgenson met Movistar dit jaar was moeilijk te negeren. Of het nu gaat om meerdaagse races of klassieke races, hij heeft buitengewone kracht en potentieel getoond. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Top Gun, INEOS Team Pidcock bereikt de top van het mountainbiken

Bericht - 14 augustus 2023 om 09:01 uur


In deze zomer vol passie en competitiegeest kwamen mountainbikers van over de hele wereld samen in de Wereldkampioenschappen Mountainbikewedstrijd Heren 2023. De race trok uitstekende racers met verschillende achtergronden en landen, waaronder sterspelers als Pidcock van Ineos Racing Team, Van der Poel, Nino Schulte en Hartley van European Racing Team hebben veel aandacht getrokken. . Om hun team te vertegenwoordigen en het wielerkleding voor heren, dames en kinds te dragen dat de glorie symboliseert, deden ze hun best en marcheerden ze moedig naar voren, terwijl ze een prachtige wedstrijd opdroegen aan het publiek.
Pidcock is altijd een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Extreme galop, glorieschema, 's werelds mountainbikers strijden om de hoogste eer

Bericht - 10 augustus 2023 om 08:36 uur


Nu de mountainbikewedstrijd van dit jaar nadert, wordt de stemming van wielerliefhebbers over de hele wereld stilletjes aan het opwarmen. Dit spraakmakende evenement zal topracers van over de hele wereld samenbrengen, die zich in de arena zullen verzamelen om te strijden om de titel van kampioen. Onder hen zijn veel bekende namen, zoals Pidcock die de Team INEOS fietskleding draagt, Van der Poel die de Team Katusha Alpecin fietskleding draagt en Peter Sagan die de Goedkope wielerkleding van het Total Energy-team draagt. Het wordt een hoogtepunt van de wedstrijd en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

2023 Wereldkampioenschappen weggroepswedstrijd heren barst van de passie

Bericht - 07 augustus 2023 om 09:32 uur

De wegwedstrijd voor mannen van de Wereldkampioenschappen 2023 is in volle gang in Edinburgh-Glasgow, Engeland. Uitstekende wielrenners van over de hele wereld droegen de Goedkope fietskleding van hun respectievelijke nationale ploegen, en met vol enthousiasme en vertrouwen sprintten ze dapper voor de eer van het moederland en het eindkampioenschap. De golvende baan voegde meer variatie toe aan deze competitie, waardoor de spelers tijdens het programma veel tests konden meemaken. De kracht en het doorzettingsvermogen van de drie favorieten om het kampioenschap te winnen werden echter volledig gedemonstreerd. Van der Poel van het Ou Peiqing Racing Team, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Sivakov voegt zich bij het VAE-team en de race-afgevaardigde verwelkomt sterke steun

Bericht - 03 augustus 2023 om 09:21 uur


Onlangs hebben de teamofficials van de VAE opwindend nieuws aangekondigd: ze zullen Sivakov uit het INEOS-team halen, deze krachtige coureur zal binnenkort afscheid nemen van de Team INEOS fietskleding en de UAE Team Emirates fietskleding aantrekken. De spraakmakende verhuizing zal een sterke toevoeging zijn aan de line-up van klimmende luitenanten van het team van de VAE, en roept de vraag op of Sivakov zal verbeteren in zijn nieuwe arena. Sivakov heeft als uitstekende klimcoureur uitstekende klimvaardigheden en een ontembaar doorzettingsvermogen. In de afgelopen wedstrijden heeft hij vele malen uitstekende resultaten behaald in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Women's Tour de France, de sonore roos van het SD Worx-team bloeit de bloem van de overwinning

Bericht - 31 juli 2023 om 09:39 uur


In deze Tour de France voor dames kwamen uitstekende teams van over de hele wereld samen om een onvergetelijk evenement voor het publiek te presenteren. Elk team heeft zijn eigen uitstekende sonore rozenvrouwen gestuurd, die de wielerkleding voor heren, dames en kinds van hun respectievelijke team dragen, dapper sprinten en hun uitstekende rijvaardigheid en vasthoudendheid tonen. In de laatste etappe van het programma, de achtste etappe, luidde Pau de individuele tijdrit in. Dit is een evenement dat de persoonlijke vaardigheden van de spelers op de proef stelt. De race van 22,6 kilometer vereist dat elke speler (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blooming Glory Dames Tour de France 2023

Bericht - 27 juli 2023 om 09:20 uur


De Tour de France voor heren van 2023 is ten einde en de prestatie van de Deense renner Vingegaard in de Team Jumbo–Visma fietskleding is verbluffend. Met zijn uitstekende prestatie won hij met succes het laatste kampioenschap van de Tour de France en won hij eindeloze glorie voor zichzelf en Jumbo Racing. En net nadat de Tour de France voor heren eindelijk tot een einde is gekomen, zal de Tour de France voor dames van 2023 de een na de ander overnemen, en het is in volle gang.
De Tour de France voor vrouwen, ooit een gemarginaliseerde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jumbo Motorsports creëert weer een schittering, Tour de France 2023 wordt succesvol afgesloten

Bericht - 24 juli 2023 om 10:24 uur


Het topevenement in de wielersport - de Tour de France 2023 is eindelijk tot een goed einde gekomen. Dit een van 's werelds drie grote wielerevenementen heeft opnieuw het enthousiasme en de aandacht getrokken van miljoenen racefans over de hele wereld. Van schreeuwend gejuich voor het tv-scherm tot zwaaien met de Goedkope fietskleding in hun handen, racefans juichten voor hun favoriete teams en helden, waardoor een spectaculaire scène van de wedstrijd ontstond.
Het langverwachte Jumbo Racing Team stuurde een groep uitstekende racers om deel te nemen aan deze prachtige wedstrijd. Onder hen toonde de hoofdrolspeler Vingegaard zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15