Avatar mei zeng

mei zeng

Sébastien Haller scoorde 4 doelpunten in één UEFA Champions League-wedstrijd

Bericht - 17 september 2021 om 15:11 uur

In deze UEFA Champions League maakte Ajacied Sébastien Haller de meest persoonlijke vier goals in deze speelronde. Ajax versloeg Sporting CP met 5-1 en zorgde voor het grootste verschil in deze ronde. Kunnen ze weer op krachten komen en dit seizoen terugkeren naar de halve finales van de Champions League? Sébastien Haller heeft dit jaar net het AFC Ajax voetbalshirt aangetrokken. Iedereen kon zich zijn optreden niet voorstellen. Uitstekend dus. Sébastien Haller heeft in de loop der jaren 5 teams meegemaakt, maar zijn bekwaamheid is niet door het team bevestigd. Tijdens de anderhalf jaar van West Ham United kwam Sébastien Haller slechts tot 48 optredens. Sébastien (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe gaat VfL Wolfsburg veranderen onder leiding van Mark van Bommel

Bericht - 14 september 2021 om 15:15 uur

Na de vier speelrondes van de Bundesliga werd VfL Wolfsburg de enige ploeg die in het nieuwe seizoen alle vier de wedstrijden won. VfL Wolfsburg staat tijdelijk op de eerste plaats in de Bundesliga en Bayern München staat tijdelijk op de tweede plaats. Dit seizoen kan VfL Wolfsburg uitstekende resultaten behalen die onlosmakelijk verbonden zijn met de inzet van trainer Mark van Bommel, ook hij maakte de overstap van een Nederlandse speler naar coach. VfL Wolfsburg heeft in de eerste paar ronden een conservatieve strategie geïmplementeerd, dus het team scoorde 6 doelpunten, maar ze kregen er minstens 1 tegen. Mark van Bommel heeft dit jaar net de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Deze zomer realiseerde Lionel Messi de betekenis van verlies en winst

Bericht - 10 september 2021 om 16:03 uur

In de WK-kwalificaties werd Lionel Messi opnieuw tot tranen geroerd door het publiek. Lionel Messi scoorde drie doelpunten in deze wedstrijd en de fans ter plaatse zwaaiden met hun Argentinië voetbalshirt om hen te feliciteren. Lionel Messi brak opnieuw een historisch record. Zijn 79 goals in het nationale team werden de eerste doelpuntenmaker in Zuid-Amerika. Na de wedstrijd zong en feliciteerde het publiek Lionel Messi, en teamgenoten Yiyi omhelsde Lionel Messi en feliciteerde hem. Nadat Lionel Messi een halve maand geleden de gebeurtenis van het verlaten van Barcelona in tranen meemaakte, was hij dit keer tot tranen toe ontroerd door de eer van het nationale (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Frenkie de Jong mist Lionel Messi in het nummer 10 Barcelona-shirt

Bericht - 06 september 2021 om 12:29 uur

Er is dit seizoen te veel veranderd in Barcelona, ??met spelers met vreemde gezichten in ieders visie. Frenkie de Jong werd de meest bekende speler in dit team en hij moest een verandering accepteren in het Barcelona-tijdperk. Frenkie de Jong stuurde persoonlijk Lionel Messi weg. Zijn idool draagt ??het FC Barcelona voetbalshirt nr. 10 niet meer. Hij was op dat moment diepbedroefd van het huilen. Frenkie de Jong werd de middelste speler van Barcelona's overgang van een tijdperk. Hij heeft te veel vreugde en verdriet doorstaan. Frenkie de Jong herinnert zich nog de opwinding toen hij Lionel Messi voor het eerst zag. Hij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mario Mandžuki? kondigde officieel zijn pensionering aan

Bericht - 04 september 2021 om 13:21 uur

Mario Mandžuki?, een van de voormalige spelers van het ijzeren bloedige korps, kondigde officieel zijn pensionering aan. Hij heeft in zijn carrière voor 9 teams gespeeld. Van deze teams is Mario Mandžuki?'s favoriet het Juventus voetbalshirt. Onder leiding van Massimiliano Allegri won Juventus vijf jaar op rij het Serie A-kampioenschap. Mario Mandžuki? was erg blij om de coach Massimiliano Allegri te ontmoeten, toen hij de meest briljante tijd van zijn carrière speelde. Veel Juventus-fans houden erg van Mario Mandžuki?. Zijn voetbalgeest om niet op te geven en zijn nederlaag niet toe te geven, trok iedereen diep aan. Helaas, nadat Juventus in 2019 CRISTIANO RONALDO en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Antoine Griezmann keert terug bij Atlético Madrid

Bericht - 01 september 2021 om 16:20 uur

Deze zomer heeft Barcelona alle spelers overgedragen die kunnen overstappen naar andere teams, dus waar zullen ze dit seizoen op vertrouwen om de resultaten van de wedstrijd te ondersteunen? Barcelona stuurde in de slottijd van de transfer Antoine Griezmann weg en trok weer de Atlético Madrid voetbalshirt aan. De oorspronkelijke belofte van Barcelona om één persoon achter te laten tussen Lionel Messi en Antoine Griezmann is een leugen geworden en beide zijn door het team opgegeven. Antoine Griezmann kwam oorspronkelijk naar Barcelona vanwege Lionel Messi. Hij had niet verwacht dat zijn komst Lionel Messi onder grote druk zou zetten. Toen Lionel Messi in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dit jaar kozen CRISTIANO RONALDO en Lionel Messi allebei voor een transfer

Bericht - 28 augustus 2021 om 08:41 uur

Er zijn de hele zomer geruchten geweest over de transfer van Lionel Messi en CRISTIANO RONALDO en beiden bepaalden uiteindelijk hun volgende doelpunten. Lionel Messi droeg het Paris Saint Germain voetbalshirt en CRISTIANO RONALDO droeg opnieuw het Manchester United voetbalshirt. CRISTIANO RONALDO is erg blij om na 12 jaar terug te keren naar Manchester United. Manchester United tekende een tweejarig contract bij CRISTIANO RONALDO en hij zou er uiteindelijk voor kunnen kiezen om met dit team te stoppen. Lionel Messi verhuisde naar Paris Saint-Germain en herenigde zich met zijn goede vriend Neymar. Nadat Lionel Messi zich bij Paris Saint-Germain had aangesloten, stond Kylian (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het contract van Joshua Kimmich en FC Bayern München verlengd tot 2025

Bericht - 23 augustus 2021 om 16:05 uur

Ieders favoriete speler Joshua Kimmich heeft vooraf al een contractverlenging gekregen van FC Bayern München en het contract met hem wordt verlengd tot 2025. In 2015 droeg Joshua Kimmich het FC Bayern München voetbalshirt om deel te nemen aan de wedstrijd. Gedurende de 6 jaar speelde hij 261 keer, scoorde 30 goals en gaf 71 assists. Joshua Kimmich is een onmisbare hoofdspeler geworden van FC Bayern München en zijn stabiele prestatie wordt erkend door het team. Veel spelers zullen dol zijn op dit team nadat ze bij FC Bayern München zijn gekomen. Ze voelen zich sterk aangetrokken door de voetbalgeest van het team. Joshua Kimmich (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Duitsland groeide op onder leiding van Hansi Flick

Bericht - 21 augustus 2021 om 16:36 uur

Iedereen vond dat nadat elke middenvelder met pensioen ging, hun coachingsvermogen als coach erg goed was. Middenvelders spelen een zeer belangrijke positie in het team. Spelers in deze positie moeten een zeer stabiele mentaliteit hebben om het hele spel te beheersen. Hansi Flick is een typische middenveldercoach. Zijn succes is onlosmakelijk verbonden met de observatie en bespreking van zijn positie op het middenveld toen hij een speler was. Hansi Flick heeft een zeer stabiele mentaliteit, hij behoudt altijd zijn liefde voor voetbal. Nu Hansi Flick de Duitsland voetbalshirt heeft gepakt en op zijn borst heeft gezet, zal hij de spelers leiden om zich voor te bereiden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Marcos Llorente kreeg een vroege contractverlenging bij Atlético de Madrid

Bericht - 19 augustus 2021 om 09:10 uur

Barcelona en Real Madrid zijn niet langer ieders favoriete wedstrijden in La Liga en de voordelen van deze twee teams zijn er niet meer. De teloorgang van Barcelona en Real Madrid betekende de opkomst van Atlético de Madrid, ze zullen weer een geweldig team worden. Atlético de Madrid won vorig seizoen het La Liga-kampioenschap en dit seizoen zal het team deze spelers blijven behouden zonder ze te vervangen. Atlético de Madrid heeft officieel de verlenging van Marcos Llorente tot 2027 aangekondigd. De ploeg houdt erg van middenvelders die in stilte betalen. Veel spelers van Atlético de Madrid zijn van Barcelona of Real Madrid in de steek gelaten spelers, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3