Avatar mei zeng

mei zeng

Het verhaal tussen Daniel Carvajal en Real Madrid

Bericht - 31 juli 2021 om 14:45 uur

Nadat Real Madrid meerdere spelers had geruild, kondigde het team de verlenging aan van Daniel Carvajal tot 2025. Als centrale verdediger betaalt Daniel Carvajal stilletjes voor het team. Hoewel de gegevens van Daniel Carvajal middelmatige resultaten lieten zien, hield Real Madrid hem vast. Het vermogen van Real Madrid om bij Daniel Carvajal te blijven tekenen, toont aan dat deze speler een bepaalde kracht heeft. Daniel Carvajal draagt ??sinds 2010 het Real Madrid voetbalshirt en hij houdt vooral van de voetbalgeest van dit team. Toen Real Madrid in 2012 vol talenten zat, wist Daniel Carvajal dat hij niet hergebruikt en overgedragen kon worden aan andere teams. Daniel Carvajal verliet tijdelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De combinatie van Donyell Malen en Erling Braut Håland wordt de nieuwe kracht van Borussia Dortmund

Bericht - 28 juli 2021 om 13:27 uur

Nadat Borussia Dortmund Jadon Sancho had weggestuurd, tekende het team opnieuw Donyell Malen. Donyell Malen droeg een PSV Eindhoven voetbalshirt voordat hij de wedstrijd speelde. Zijn uitstekende prestaties op het veld trokken de aandacht van Borussia Dortmund. De jonge Donyell Malen speelde voor de jeugdteams van Ajax en Arsenal. In 2017 besloot hij terug te keren naar Nederland om voor Philips Sport Vereniging te gaan spelen. Borussia Dortmund zag van Donyell Malen een voetbalgeest van continue verbetering en niet te vergeten de oorspronkelijke bedoeling, dus het team is erg optimistisch over de toekomstige prestaties van de speler. Donyell Malen is erg blij dat hij het Borussia Dortmund voetbalshirt mag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester United hergebruikte Donny van de Beek niet en nodigde uiteindelijk Jadon Sancho uit om mee te doen

Bericht - 24 juli 2021 om 12:13 uur

Manchester United haalde Jadon Sancho binnen en Donny van de Beek werd toch teruggebracht tot een invaller. Donny van de Beek is niet hergebruikt in Manchester United, dus waar gaat zijn volgende stop naartoe? Donny van de Beek draagt ??al sinds de jeugdtraining een AFC Ajax voetbalshirt en dat draagt ??hij al 12 jaar. Donny van de Beek is een zeer vasthoudende speler voor het team. Hij kiest eigenlijk een bepaald team om goed te spelen. Vorig seizoen gaf Manchester United Donny van de Beek heel weinig speelkansen, maar hij koestert nog steeds alle kansen om een ??starter te zijn. In de harten van veel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Paris Saint-Germain wordt de beste keuze van Paul Pogba

Bericht - 22 juli 2021 om 09:39 uur

Nadat Paris Saint-Germain twee jaar op rij de halve finales van de Champions League bereikte, maakte de ploeg deze zomer een grootschalig ondertekeningsplan. Paris Saint-Germain tekende eerst Sergio Ramos om mee te doen, en schakelde toen de uitstekende doelman van AC Milan, Gianluigi Donnarumma, in. Paris Saint-Germain zag de hoop op de Champions League in de Champions League, anders had de ploeg er een paar jaar geleden nooit aan gedacht om de Champions League te winnen. Chelsea won vorig jaar de Champions League na het aantrekken van een aantal spelers, dus Paris Saint-Germain hoopt dit model ook te gebruiken om de eerste Champions League in de teamgeschiedenis te winnen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arjen Robben neemt weer afscheid van het spel en komt nooit meer terug

Bericht - 18 juli 2021 om 11:07 uur

Arjen Robben koos ervoor om weer met pensioen te gaan, hij mag voor altijd afscheid nemen van zijn voetbalcarrière. Fans hopen dat Arjen Robben een gezond lichaam zal behouden om het leven aan te kunnen, en het is niet nodig om zijn lichaam pijn te doen voor het spel. Dit keer is het pensioen van Arjen Robben ook omdat zijn lichaam de intensiteit van de training niet meer aankan, dus het wordt tijd dat hij ervoor kiest om de helper achter de schermen van het voetbal te worden. Arjen Robben heeft in zijn carrière Chelsea voetbalshirt en Real Madrid voetbalshirt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Italië won de finale UEFA European Championship met een ongeslagen resultaat

Bericht - 13 juli 2021 om 04:17 uur

Het UEFA EK van dit seizoen is afgelopen en het Italiaans voetbalelftal heeft met succes de eindoverwinning behaald. Het Italiaans voetbalelftal en het Engelse voetbalelftal trokken binnen de gestelde tijd gelijk en wonnen opnieuw een penalty shootout. Er waren dit seizoen te veel remises in het UEFA EK dit seizoen, en strafschoppen zorgden er direct voor dat veel teams direct werden uitgeschakeld. Het Italiaans voetbalelftal won de strafschoppenserie, maar het Engels voetbalelftal verloor de wedstrijd toen het eerst scoorde. De finale van het UEFA EK werd gehouden in het Wembley Stadium, de thuisbasis van het Engelse nationale voetbalelftal. Veel Britse leiders en gepensioneerde spelers kwamen naar de wedstrijd kijken. Buiten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Die uitstekende spelers zijn niet langer jong met het verstrijken van de tijd

Bericht - 10 juli 2021 om 17:07 uur

Dit jaar hebben er grote veranderingen plaatsgevonden in het voetbal. Sergio Ramos heeft het Paris Saint Germain voetbalshirt aangetrokken en Sergio Agüero heeft het Manchester City voetbalshirt uitgetrokken. Het contract van Lionel Messi is afgelopen en Barcelona heeft nog geen contractverlenging gegeven. Luka Modric blijft spelen voor Real Madrid en hij hoopt tot zijn pensionering in dit team te blijven. Het contract van CRISTIANO RONALDO bij Juventus loopt ook af en het team heeft duidelijk gemaakt dat hij niet wordt verlengd. Deze laatste groep uitstekende spelers zijn niet langer de beste spelers op het veld. Wat gebeurt er met hun volgende carrières? Waar iedereen nu het meest om geeft, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spaans voetbalelftal verloren in halve finales UEFA Europees kampioenschap

Bericht - 07 juli 2021 om 10:02 uur

Het Italiaans voetbalelftal ging door naar de finales van het UEFA EK in 2000 en 2012, maar helaas verloor het team in beide finales van hun tegenstanders. De laatste keer dat het Italiaans voetbalelftal het UEFA Europees kampioenschap won, was in 1968. Het team heeft voor het eerst in 53 jaar de kampioenstrofee niet gewonnen. Dit seizoen is het onmogelijk om de Spanje EURO 2020 voetbalshirt in de finale te verschijnen. Ze verloren van het Italiaans voetbalelftal in een strafschop. In 2012 versloeg de finale van het UEFA EK van Spanje het nationale voetbalelftal van Italië met 4-0. De spelers van het Italiaanse nationale voetbalelftal maakten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie