Avatar mei zeng

mei zeng

De verschillende ervaringen van de carrière van Neymar Júnior

Bericht - 20 maart 2023 om 11:23 uur

De 31-jarige Neymar Júnior kan zijn jeugddromen misschien niet meer waarmaken, en zijn talent is eindelijk in de steek gelaten. Misschien begon de tragische carrière van Neymar Júnior toen hij zijn FC Barcelona voetbalshirt uittrok en vertrok. In het begin was iedereen tegen het vertrek van Neymar Júnior bij FC Barcelona, in de hoop dat hij op tijd kon wachten en langzaamaan de volgende generatie opvolger van het team zou worden. Het is jammer dat Neymar Júnior er uiteindelijk op stond om voor het Paris Saint Germain voetbalshirt te kiezen. Hij wilde niet blijven spelen onder de aureool van anderen. In (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City voltooit opnieuw een contractverlenging met Julián Álvarez

Bericht - 18 maart 2023 om 13:28 uur

Julián Álvarez heeft zijn contractverlenging bij Manchester City met een jaar verlengd en zijn weekloon verdubbeld. Het oorspronkelijke contract tussen Julián Álvarez en Manchester City liep tot 2027, nu lopen ze door tot 2028. Veel mensen denken dat Julián Álvarez de contractverlenging op dit moment niet hoeft af te ronden, het laatste contract loopt immers nog erg lang. Na de ondertekening van deze contractverlenging is het alleen maar gunstig voor Manchester City en heeft het niet veel betekenis voor Julián Álvarez. Julián Álvarez rent graag over het veld in een Manchester City voetbalshirt, maar hij komt niet vaak in actie. De vervroegde verlenging door Manchester City van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De verschillende voetbalfilosofieën van Erling Håland en Kylian Mbappé

Bericht - 16 maart 2023 om 13:04 uur

Nadat Kylian Mbappé hoorde dat Erling Håland vijf doelpunten had gescoord in één wedstrijd in de Champions League, was hij diep in zichzelf gekeerd. Vorig jaar deed Erling Håland het Borussia Dortmund voetbalshirt uit en koos ervoor om opnieuw te beginnen, hij kwam bij Manchester City. Kylian Mbappé gaf uiteindelijk zijn geliefde Real Madrid voetbalshirt op en koos ervoor om in Paris Saint-Germain te blijven spelen. De verschillende keuzes van de twee mensen zijn voorbestemd om verschillende carrièrepaden te hebben. Wie kan uiteindelijk een eervoller leven oogsten? Erling Håland wordt steeds beter onder begeleiding van zijn Manchester City-teamgenoten en coaches. Of het nu (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carlos Casemiro en Neymar hebben dezelfde ervaring

Bericht - 13 maart 2023 om 12:32 uur

Toen iedereen Carlos Casemiro zag huilen, konden ze niet anders dan aan Neymar denken. Zullen de spelers die ook vertrokken zijn in het trio hetzelfde lot ondergaan? In het begin negeerde Neymar het vasthouden van Lionel Messi en Luis Suárez, hij koos er resoluut voor om het FC Barcelona voetbalshirt uit te doen en te vertrekken. Nadat Neymar bij paris saint germain kwam, kreeg hij ook te maken met veel oneerlijke behandeling en werd zijn lichaam op verschillende manieren uitgedaagd. Carlos Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric zijn de drie belangrijkste spelers op het middenveld van Real Madrid en deze combinatie heeft de ontwikkeling van het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Harry Kane zou er deze zomer voor kunnen kiezen om Tottenham Hotspur te verlaten

Bericht - 09 maart 2023 om 15:22 uur

Lionel Messi verliet bedroefd het veld toen Paris Saint Germain werd uitgeschakeld in de UEFA Champions League. Tottenham Hotspur werd uitgeschakeld in de Champions League en Harry Kane was even verdrietig om te vertrekken. Harry Kane is misschien wanhopiger dan het diepbedroefde van Lionel Messi. Tottenham Hotspur kwalificeert zich niet elk seizoen voor de Champions League, en dit keer faalden ze na twee jaar opnieuw in de achtste finales. Harry Kane lag op het veld in zijn Tottenham Hotspur voetbalshirt, met onuitsprekelijk verdriet in zijn hart. Iedereen heeft altijd geloofd dat Harry Kane een zeer capabele speler is, maar het is moeilijk voor hem om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Memphis Depay heeft spijt dat hij in 2021 niet naar Atlético de Madrid is gegaan

Bericht - 06 maart 2023 om 10:58 uur

Het vertrek van João Félix had niet veel impact op Atlético de Madrid en de combinatie van verschillende aanvallers in het team was meer harmonieus. Aanvallers Antoine Griezmann, Memphis Depay en Álvaro Morata scoorden allemaal tegen Atlético de Madrid en Sevilla. Memphis Depay heeft 4 keer gescoord in het Atlético Madrid voetbalshirt en hij voelt zich meer ontspannen in dit team. Afgaande op de competities van de afgelopen jaren hebben veel spelers van FC Barcelona betere prestaties neergezet nadat ze bij Atlético de Madrid kwamen. Wat is de reden hiervoor? Aangezien Álvaro Morata en Antoine Griezmann allebei rond de 30 jaar oud zijn, koos Atlético de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De voetbalgedachte van Kylian Mbappé verandert

Bericht - 02 maart 2023 om 09:48 uur

Lang geleden was de voetbalfilosofie van Kylian Mbappé dat de echte koning sterk was. Omdat het idool van Kylian Mbappé Ronaldo is, lijken de gedachten tussen hen ook erg op elkaar. Onder invloed van Lionel Messi die meer dan een jaar het Paris Saint Germain voetbalshirt droeg, lijkt het denken van Kylian Mbappé sterk te zijn veranderd. Misschien beïnvloed door het dragen van dezelfde voetbalshirts goedkoop als Lionel Messi, ontdekte Kylian Mbappé dat de kracht van teamwerk altijd de individuele capaciteiten zal overtreffen. Vooral in deze WK-finale in Qatar groeide Kylian Mbappé ineens op door dit spel. Toen Kylian Mbappé (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Robert Lewandowski's FC Barcelona Ballon d'Or-dromen gingen in duigen

Bericht - 27 februari 2023 om 10:43 uur

De Ballon d'Or-dromen van Robert Lewandowski werden opnieuw de kop ingedrukt nadat FC Barcelona werd uitgeschakeld door Manchester United in de UEFA Cup. Om de Ballon d'Or te kunnen winnen, trok de 34-jarige Robert Lewandowski het FC Bayern München voetbalshirt uit en integreerde zich in het nieuwe team. Bij FC Bayern München had Robert Lewandowski veel hulp van zijn teamgenoten kunnen krijgen, en hij won gemakkelijk de positie van topscorer van de Bundesliga in de wedstrijd. De Bundesliga heeft niet zoveel invloed als La Liga en de Premier League, maar ook in de Champions League is FC Bayern München een ploeg van vergelijkbare sterkte. Nadat Robert (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De nasleep van de nederlaag van FC Barcelona tegen Manchester United

Bericht - 25 februari 2023 om 06:10 uur

Frenkie de Jong was in gedachten verzonken nadat FC Barcelona door Manchester United werd uitgeschakeld in de UEFA Cup. Vorig jaar nodigde Manchester United Frenkie de Jong meerdere keren uit om mee te doen, maar hij wees ze allemaal met klem af. Frenkie de Jong wilde het FC Barcelona voetbalshirt niet uitdoen en gemakkelijk vertrekken, dit is tenslotte zijn droom van kinds af aan. Hoewel FC Barcelona het Frenkie de Jong overal moeilijk maakte, in de hoop hem in te ruilen voor meer voordelen, wilde de speler toch zijn studie hier voortzetten. Nadat Manchester United vorig jaar onder Erik ten Hag een transformatie onderging, komt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester United onder Erik ten Hag

Bericht - 17 februari 2023 om 13:37 uur

Manchester United heeft onder begeleiding van Erik ten Hag veel veranderingen ondergaan. Ze zijn niet langer een team dat niet capabel is in de ogen van anderen. Manchester United faalde niet in hun Europa League knock-out play-off heenwedstrijd tegen FC Barcelona in Camp Nou. Herinner je je nog wat Marcus Rashford twee jaar geleden zei: elke keer dat hij het Manchester United voetbalshirt aantrekt en concurreert met CRISTIANO RONALDO, verliest hij zichzelf. Weet hij niet hoe hij moet samenwerken met zijn teamgenoten? Door CRISTIANO RONALDO voelde Marcus Rashford veel druk in zijn hart, waardoor hij de afgelopen twee jaar geleidelijk zijn kracht verloor. In 2020 speelde Marcus (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 ... 8