Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Heeft iedereen die van voetbal houdt een trui?

Bericht - 30 juli 2023 om 10:16 uur

De goedkope voetbalshirts is geliefd bij iedereen, het vertegenwoordigt een passie, een liefde die veel mensen graag cultiveren. Voor truienverzamelaars maakt het verzamelen van truien hen tevreden.Arjan Wijngaard, die in het noordoosten van Nederland woont, is zo'n truienverzamelaar. Hij heeft een kamer vol met rekken en rekken met truien, wat een spektakel is. Sinds Arjan zijn eerste voetbalshirt Everton ontving in 1997, is hij begonnen aan zijn reis om truien te verzamelen. Door aankopen in de officiële winkel, online aankopen, hulp van fans, enz., heeft Arjan's truiencollectie bijna 3.000 bereikt! Arjan geniet enorm van dit proces: "Zolang ik het leuk vind (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

103 miljoen euro, de moeite waard

Bericht - 25 juli 2023 om 12:06 uur

Gisteren trok de wedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan, de twee reuzen van Europa, in het Rose Bowl Stadium veel bekijks. Real Madrid won met een 3-2 omkering. Sommige fans grapten dat deze wedstrijd vorig seizoen een strijd was om de derde plaats in de Champions League.


Nu Real Madrid deze zomer topscorer Karim Benzema verliest en de transfer van Mbappé twijfelachtig is, lijkt de aanvaller van Ancelotti van onvoldoende kwaliteit. Sterker nog, AC Milan was in de eerste helft dreigender. De jagers die Milan goedkope voetbalshirts droegen, vielen heel soepel aan. Uiteindelijk scoorden Tomori en Luca Romero een doelpunt om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zelfde blessure!

Bericht - 20 juli 2023 om 12:24 uur

Het WK vrouwenvoetbal 2023 is begonnen. Vergeleken met de vorige heeft dit WK veel nieuwe geschiedenis gecreëerd. Eerder hebben landen hun Landen voetbalshirts voor vrouwen uitgebracht. Welke vind je indrukwekkender voor jou?Het was de eerste Women's World Cup met 32 teams, maar aan de andere kant was het een 75% Women's World Cup. De zes woorden "gescheurde kruisband" zijn als een vloek die vrouwelijke voetballers over de hele wereld martelt, en veel oogverblindende namen zullen de wedstrijd moeten missen. Daarnaast zijn de menstruatiecyclus en de hormonale balans van vrouwen ook zaken die genoemd moeten worden.Niettemin, om het team de beste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

eerste plaats van Manchester United

Bericht - 13 juli 2023 om 12:57 uur

"Daily Mail" selecteerde de 20 beste goedkope voetbalshirts in de geschiedenis van de Premier League. De eerste plaats is van het thuisshirt van Manchester United uit 1992-1994. De opstaande kraag van Eric Cantona droeg bij aan de legende, Sir Alex Ferguson leidde het team om dit shirt te dragen en voor de eerste keer de Premier League-titel te winnen! Manchester United heeft ook twee shirts geselecteerd, het derde uitshirt van 1992-94 en het uitshirt toen Ronaldo terugkeerde naar Manchester United.De "Henry Collar"-trui van Newcastle United stond op de tweede plaats in 1995-97, maar de Magpies brachten dat jaar geen geluk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuw seizoen, nummer wijzigen

Bericht - 10 juli 2023 om 15:38 uur

Terwijl de buitenwereld nog wachtte op de officiële aankondiging van de transfer van Rice, kondigde Arsenal plotseling de verlenging aan van het contract met de belangrijkste centrale verdediger Saliba: het nieuwe contract loopt af in 2027, en ze zullen in het nieuwe seizoen de nr. 2 goedkope voetbalshirts dragen En deze contractverlenging wordt ook beschouwd als het equivalent van een zwaargewicht ondertekening!De 22-jarige Saliba kwam in 2019 bij Arsenal. Na zijn verhuizing naar Arsenal speelde Saliba niet rechtstreeks voor Arsenal, maar werd hij voor drie seizoenen verhuurd. Spelers vinden zo'n ervaring een goede zaak. Ik heb niet alleen veel geleerd, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Na gek kopen komt gek verkopen!

Bericht - 03 juli 2023 om 16:49 uur

The Blues zijn deze zomer begonnen met de 'uitverkoop'-modus. Na de afronding van de transfer van Mount naar Manchester United heeft Chelsea in feite bevestigd dat 8 hoofdspelers of belangrijke wisselspelers deze zomer zullen worden verkocht, met een totale prijs van 240 miljoen pond. Qua aanschaf zijn de Blues relatief stil. Tot nu toe is alleen Nkunku lid geworden en het goedkope voetbalshirts-nummer is nog niet bepaald.Gek verkopen wordt voorafgegaan door gek kopen! In het eerste jaar dat de Amerikaan Boehly het stokje overnam, gaf Chelsea 600 miljoen euro uit om 16 spelers te kopen, terwijl veel oud-spelers voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5