Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Hoewel hij verloor, verdient Onana erkenning

Bericht - 30 oktober 2023 om 10:18 uur

In de 191e Manchester Derby ging Manchester City met weinig moeite los op Old Trafford en versloeg Manchester United met 3-0. Onder hen scoorde Haaland tweemaal en Foden was de kers op de taart. En Anthony raakte daadwerkelijk Manchester City-vleugelspeler Doku, waardoor mensen zich afvroegen: wie is de luidruchtige buurman?Is Manchester blauw of rood?


Over deze kwestie wordt al heel lang gedebatteerd. Hoewel Manchester United een glorieuze geschiedenis heeft, heeft Manchester City de afgelopen tien jaar veel meer onderscheidingen en overwinningen behaald dan de Rode Duivels. Voorafgaand aan de wedstrijd besloot Manchester United-vleugelspeler Facundo Pellitri zijn tegenstander te kleineren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mirante redde Milan bijna

Bericht - 23 oktober 2023 om 09:46 uur

Wat betekent het eigenlijk om de derde doelman van een rijke ploeg te zijn? Vraag het maar aan Berni: als derde doelman van Inter Milan sinds vele jaren heeft hij een sterk gevoel deel uit te maken van deze goedkope voetbalshirts en is hij altijd de eerste die reageert als er grootschalige conflicten uitbreken op het veld.


In deze vage rode en zwarte nacht kan Mirante je ook het antwoord vertellen. Het lijkt het lot dat Mirante voor het eerst voor Milan start, tegen zijn oude club Juventus. In het zebratijdperk was hij een opvallende keepersster. Met de voetbalshirt AC Milan is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bijna een hattrick gescoord!

Bericht - 16 oktober 2023 om 10:37 uur

Het Franse team heeft zich gekwalificeerd voor de Europa Cup 2024 in Duitsland, dankzij de hoofdrolspeler in de nummer 10 goedkope voetbalshirts, Mbappe, die nog steeds een van de beste spelers in de geschiedenis van het Franse nationale team is.


Fans kunnen Mbappé verwijten dat hij vier wedstrijden op rij niet heeft gescoord, maar twijfelen aan zijn talent is ongetwijfeld een luchtkasteel. Het is niet makkelijk om thuis twee keer te scoren in oranje voetbalshirt Nederland, maar Mbappé deed het en scoorde uit de volley! De wereldgolf breekt door! Als een sluipschutter die het doel nauwkeurig raakt! Hij kwam zelfs (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Belotti is herrezen, 3 doelpunten in 3 dagen!

Bericht - 09 oktober 2023 om 10:42 uur

Voor deze speelronde waren er geruchten dat Mourinho zou worden ontslagen als Roma opnieuw zou verliezen. Als resultaat versloeg Roma Cagliari en Mourinho slaakte een zucht van verlichting.


4-1, het grootste hoogtepunt kwam van de brace van Lukaku! Hoewel er al veel controverses zijn geweest, is de Belgische ster die eigenaar is van de nieuwe nr. 90 voetbalshirt Roma nu al de topscorer van het team, met zeven doelpunten in acht wedstrijden. De impact van het uitlenen van Lukaku heeft de oorspronkelijke verwachtingen van de fans al overtroffen! Naast Lukaku scoorde ook Belotti 1 doelpunt in dit duel. De Italiaanse spits (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

harde overwinning

Bericht - 05 oktober 2023 om 11:03 uur

Dit is wat de meeste Real Madrid-fans denken: als ze op het spel klikken, is het eerste wat ze moeten zien of Bellingham een doelpunt scoort. Tegen Napels liep Bellingham opnieuw voorop, waarbij elke pass en schot de grootste bijdrage leverde. De fans juichten, ze waren weer gek op nummer 5 voetbalshirt Real Madrid!


Deze overwinning kwam echter buitengewoon zwaar. De algemene tactiek van Napoli was behoorlijk succesvol. Ze kwamen vaker het strafschopgebied binnen dan Real Madrid en hadden meer schoten op doel. Real Madrid kwam echter terug om te winnen toen de verdediging gewelddadig werd verslagen. Het was feitelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern's eerste doelpunt en eerste kopbal!

Bericht - 28 september 2023 om 10:37 uur

In de eerste ronde van de Duitse beker versloeg Bayern München SC Preußen Münster met 4-0. Na deze wedstrijd waren twee jonge spelers die modieuze voetbalshirt FC Bayern München droegen erg opgewonden! Het slechte nieuws is dat Gnabry gewond is en dat maar liefst 5 mensen in het team momenteel gewond zijn!Frans Kraetzig, een jonge speler uit de jeugdopleiding van Bayern München, scoorde zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal, en dit was pas zijn tweede officiële optreden in de officiële wedstrijd van het eerste elftal. In dit duel kwam Kraetzig in het veld als invaller voor de geblesseerde Gnabry. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Beier begint te stralen

Bericht - 21 september 2023 om 05:09 uur

Op 16 september begon het carnaval van het 188e Oktoberfest in Duitsland weer. Op de Maximilian Straße juichten rondzwervende artiesten in traditionele jurken en leren broeken van Freistaat Bayern en een groot aantal toeschouwers aan weerszijden van de straat, waaronder veel fans die de zojuist uitgebrachte speciale Oktoberfest-editie voetbalshirt FC Bayern München droegen. Voetbal smaakt immers beter in combinatie met bier. .Wat ik vandaag echter wil introduceren is niet het Oktoberfest, maar Maximilian Beier. Omdat zijn naam lijkt op Maximilian straße, is het interessant. Hoffenheim won onlangs drie wedstrijden op rij. In deze drie wedstrijden heeft aanvaller Maximilian Beier, die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerbetoon aan Beckenbauer

Bericht - 14 september 2023 om 10:52 uur

Op 11 september verloor het Duitse team onder leiding van Flick met 1-4 van het Japanse team. Wat heeft deze geweldige coach die Bayern ooit leidde om wonderen te creëren verloren in het Duitse team? Veel mensen zeggen dat het de Duitse geest is.


Dus, wat is precies de Duitse geest? Veel mensen geloven dat Franz Beckenbauer de beste vertegenwoordiger is van het Duitse spirituele erfgoed. Beckenbauer veranderde zelfs de hele koers van het Duitse voetbal. De oorsprong was eigenlijk een klap in zijn gezicht toen hij 13 jaar oud was, waardoor Beckenbauer besloot zich bij Bayern aan te sluiten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe voelt het als een droom werkelijkheid wordt?

Bericht - 07 september 2023 om 11:48 uur

Real Madrid's belangrijkste doelman Courtois kreeg vanwege een blessure een vergoeding voor het seizoen, dus leende Real Madrid de Spaanse doelman Kepa van Chelsea.


Kepa kwam op een gegeven moment zelfs dicht bij een vertrek naar München. Het is ook de reden voor de hoofddoelman, want het herstel van Neuer is niet optimistisch, Bayern begrijpt dat de voetbalshirt FC Bayern München van Neuer in de onvoorzienbare toekomst rustig in de kleedkamer zal blijven, dus Bayern staat te popelen om een vervanger te vinden, en Kepa is ook hier op de lijst.


Dankzij de overtuigingskracht van Tuchel verliep alles soepel, maar soms lopen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zal in de toekomst meer steun krijgen

Bericht - 31 augustus 2023 om 11:41 uur

Nadat hij van de bank kwam, scoorde hij twee prachtige doelpunten en leidde hij het Rode Leger om een sterke vijand te verslaan. Darwin Nunes voelde zich eindelijk trots nadat hij een jaar lang in de Premier League was beland. Deze wedstrijd kan een keerpunt worden in de Premier League-carrière van de Uruguayaan.


Met de zegen van zijn voorganger Suarez kwam Nunez naar Merseyside met een recordwaarde voor het Rode Leger, maar voor de eerste keer dat hij de belangrijkste goedkope voetbalshirts droeg om in te loggen in de Premier League, werd hij voor drie wedstrijden verbannen. Het jaar daarop paste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5