Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Beier begint te stralen

Bericht - 21 september 2023 om 05:09 uur

Op 16 september begon het carnaval van het 188e Oktoberfest in Duitsland weer. Op de Maximilian Straße juichten rondzwervende artiesten in traditionele jurken en leren broeken van Freistaat Bayern en een groot aantal toeschouwers aan weerszijden van de straat, waaronder veel fans die de zojuist uitgebrachte speciale Oktoberfest-editie voetbalshirt FC Bayern München droegen. Voetbal smaakt immers beter in combinatie met bier. .Wat ik vandaag echter wil introduceren is niet het Oktoberfest, maar Maximilian Beier. Omdat zijn naam lijkt op Maximilian straße, is het interessant. Hoffenheim won onlangs drie wedstrijden op rij. In deze drie wedstrijden heeft aanvaller Maximilian Beier, die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerbetoon aan Beckenbauer

Bericht - 14 september 2023 om 10:52 uur

Op 11 september verloor het Duitse team onder leiding van Flick met 1-4 van het Japanse team. Wat heeft deze geweldige coach die Bayern ooit leidde om wonderen te creëren verloren in het Duitse team? Veel mensen zeggen dat het de Duitse geest is.


Dus, wat is precies de Duitse geest? Veel mensen geloven dat Franz Beckenbauer de beste vertegenwoordiger is van het Duitse spirituele erfgoed. Beckenbauer veranderde zelfs de hele koers van het Duitse voetbal. De oorsprong was eigenlijk een klap in zijn gezicht toen hij 13 jaar oud was, waardoor Beckenbauer besloot zich bij Bayern aan te sluiten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe voelt het als een droom werkelijkheid wordt?

Bericht - 07 september 2023 om 11:48 uur

Real Madrid's belangrijkste doelman Courtois kreeg vanwege een blessure een vergoeding voor het seizoen, dus leende Real Madrid de Spaanse doelman Kepa van Chelsea.


Kepa kwam op een gegeven moment zelfs dicht bij een vertrek naar München. Het is ook de reden voor de hoofddoelman, want het herstel van Neuer is niet optimistisch, Bayern begrijpt dat de voetbalshirt FC Bayern München van Neuer in de onvoorzienbare toekomst rustig in de kleedkamer zal blijven, dus Bayern staat te popelen om een vervanger te vinden, en Kepa is ook hier op de lijst.


Dankzij de overtuigingskracht van Tuchel verliep alles soepel, maar soms lopen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zal in de toekomst meer steun krijgen

Bericht - 31 augustus 2023 om 11:41 uur

Nadat hij van de bank kwam, scoorde hij twee prachtige doelpunten en leidde hij het Rode Leger om een sterke vijand te verslaan. Darwin Nunes voelde zich eindelijk trots nadat hij een jaar lang in de Premier League was beland. Deze wedstrijd kan een keerpunt worden in de Premier League-carrière van de Uruguayaan.


Met de zegen van zijn voorganger Suarez kwam Nunez naar Merseyside met een recordwaarde voor het Rode Leger, maar voor de eerste keer dat hij de belangrijkste goedkope voetbalshirts droeg om in te loggen in de Premier League, werd hij voor drie wedstrijden verbannen. Het jaar daarop paste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De charme van Pulisic

Bericht - 24 augustus 2023 om 11:05 uur

In de eerste ronde van de Serie A scoorde Pulisic het eerste doelpunt van zijn Milanese carrière. Captain America landde deze zomer in het San Siro en Pulisic is dankbaar voor het enthousiasme van Milan als hij terugkijkt op zijn eerste dag als speler van Milan.


Het contracteren van Pulisic trok niet alleen de aandacht, maar kwam ook Milan ten goede. De verkoop van voetbalshirt AC Milan is aanzienlijk gestegen, alleen al in de Verenigde Staten is de verkoop zeven keer zo groot geworden! Van de jerseyverkopen in Milaan zijn op maat gemaakte jerseys met Pulisic-print op de rug verantwoordelijk voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Behoeften van Bayern

Bericht - 17 augustus 2023 om 14:12 uur

Neuer werkt nog steeds hard aan zijn herstel en traint de laatste tijd alleen, maar de voortgang is niet optimistisch. Afgelopen zaterdag heeft hij ook een geplande kleine operatie ondergaan. Bayern schatte intern in dat Neuer op zijn vroegst 2 maanden nodig zou hebben om terug te komen, en het zou zelfs nog langer duren om goedkope voetbalshirts Manuel Neuer weer voor het doel te zien.


Daarom is de introductie van een doelman van uitstekend niveau, sterker dan Ulreich en bereid om in de toekomst de vervanger van Neuer te zijn, Bayern's harde behoefte geworden deze zomer. Het proces van Bayern om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

zo snel mogelijk willen hebben

Bericht - 10 augustus 2023 om 13:04 uur

Het tweede uittenue van Manchester United FC is uitgebracht! Bij het ontwerpen van de nieuwe goedkope voetbalshirts combineerde Adidas de huidige populaire elementen en de inspiratie uit de truien uit het verleden, door een eenvoudige en opvallende ontwerptaal aan te nemen, met als doel het "Rode Duivels"-logo te benadrukken.


De algehele voetbalshirt Manchester United is eenvoudig en capabel wit, de ronde hals is rood en de nieuwe "Rode Duivels" -badge is ingelegd op de borst. Het is vermeldenswaard dat in de korte film die Manchester United en Adidas gezamenlijk hebben gelanceerd, de voormalige Manchester United-aanvoerder Roy Keane, een van de meest succesvolle (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Heeft iedereen die van voetbal houdt een trui?

Bericht - 30 juli 2023 om 10:16 uur

De goedkope voetbalshirts is geliefd bij iedereen, het vertegenwoordigt een passie, een liefde die veel mensen graag cultiveren. Voor truienverzamelaars maakt het verzamelen van truien hen tevreden.Arjan Wijngaard, die in het noordoosten van Nederland woont, is zo'n truienverzamelaar. Hij heeft een kamer vol met rekken en rekken met truien, wat een spektakel is. Sinds Arjan zijn eerste voetbalshirt Everton ontving in 1997, is hij begonnen aan zijn reis om truien te verzamelen. Door aankopen in de officiële winkel, online aankopen, hulp van fans, enz., heeft Arjan's truiencollectie bijna 3.000 bereikt! Arjan geniet enorm van dit proces: "Zolang ik het leuk vind (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

103 miljoen euro, de moeite waard

Bericht - 25 juli 2023 om 12:06 uur

Gisteren trok de wedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan, de twee reuzen van Europa, in het Rose Bowl Stadium veel bekijks. Real Madrid won met een 3-2 omkering. Sommige fans grapten dat deze wedstrijd vorig seizoen een strijd was om de derde plaats in de Champions League.


Nu Real Madrid deze zomer topscorer Karim Benzema verliest en de transfer van Mbappé twijfelachtig is, lijkt de aanvaller van Ancelotti van onvoldoende kwaliteit. Sterker nog, AC Milan was in de eerste helft dreigender. De jagers die Milan goedkope voetbalshirts droegen, vielen heel soepel aan. Uiteindelijk scoorden Tomori en Luca Romero een doelpunt om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zelfde blessure!

Bericht - 20 juli 2023 om 12:24 uur

Het WK vrouwenvoetbal 2023 is begonnen. Vergeleken met de vorige heeft dit WK veel nieuwe geschiedenis gecreëerd. Eerder hebben landen hun Landen voetbalshirts voor vrouwen uitgebracht. Welke vind je indrukwekkender voor jou?Het was de eerste Women's World Cup met 32 teams, maar aan de andere kant was het een 75% Women's World Cup. De zes woorden "gescheurde kruisband" zijn als een vloek die vrouwelijke voetballers over de hele wereld martelt, en veel oogverblindende namen zullen de wedstrijd moeten missen. Daarnaast zijn de menstruatiecyclus en de hormonale balans van vrouwen ook zaken die genoemd moeten worden.Niettemin, om het team de beste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5