Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Failliet verklaard

Bericht - 26 juli 2024 om 09:48 uur

FC Girondins de Bordeaux, een 143 jaar oude club, heeft aangekondigd dat het faillissement heeft aangevraagd bij de rechtbank. Nadat de rechtbank het relevante proces heeft geopend, verliest de club zijn status als profclub. Zidane, de favoriet om vanavond de Olympische fakkel aan te steken, was ooit een speler die een Bordeaux goedkope voetbalshirts droeg.
Het faillissement van Bordeaux markeert het einde van een tijdperk voor Bordeaux. Ze wachtten niet eens op een hoorzitting bij de rechtbank van koophandel voordat ze besloten hun status als profclub op te geven, wat erg triest klinkt. Bordeaux heeft zes keer het Franse Ligue 1-kampioenschap (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Naar verwachting in augustus weer bij het team!

Bericht - 23 juli 2024 om 08:49 uur

Real Madrid bracht het uitshirt goedkope voetbalshirts uit voor het seizoen 24/25. Dit shirt is voornamelijk oranje, met een bliksemflitsend donker patroon. Het Adidas-logo en het teamlogo zijn beide zwart. Het ontwerp van dit shirt is geïnspireerd op het uitshirt dat het team droeg toen het de tiende Champions League won in het seizoen 13/14.
Mbappé, Bellingham, Vinicius en anderen deden mee aan de promotie van het nieuwe voetbalshirt Real Madrid. Volgens Marca is de verkoop van Mbappé's shirt sinds hij bij het team is gekomen, vijf keer zo hoog als die van Bellingham, wat fans van hem verwachten! Deze spits (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Een onoverkomelijke barrière?

Bericht - 22 juni 2024 om 18:47 uur

In de tweede ronde van de Europacupgroep F speelde Portugal tegen Turkije. Ronaldo bleef de wedstrijd starten in de goedkope voetbalshirts, waarmee hij de eerste speler in de geschiedenis is die 19 opeenvolgende wedstrijden in de Europacup heeft gespeeld.
In deze langverwachte wedstrijd kijken fans uit naar Ronaldo's zesde doelpunt in de Europacup! De talloze voetbalshirt Ronaldo op het toneel weerspiegelen dit. De 39-jarige Ronaldo heeft tot nu toe niet gescoord in deze Europacup. De wedstrijd tegen Turkije is een geweldige kans voor hem om te bewijzen dat hij nog steeds de sleutelspeler is.
Echter, historische gegevens laten zien dat de twee (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Problemen met verlenging zijn ernstig

Bericht - 15 juni 2024 om 16:17 uur

Onlangs heeft de kwestie rond de verlenging van het contract van Manchester City de aandacht van mensen getrokken. De Bruyne, die nummer 17 voetbalshirt Manchester City draagt, stelde de verlenging van zijn contract bij de club uit.
De Bruyne is in negen jaar tijd een legende geworden van Manchester City en de Premier League, en nu besluit hij misschien te vertrekken. Dit is echt onverwacht. De Bruyne gaf in een eerder interview toe dat het enorme salaris dat de Saudi Professional League aan spelers biedt hem zou aantrekken. Dit onthult de echte motivatie van veel spelers om naar de Saudi League (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Welke voetbalsterren zijn het populairst ter wereld?

Bericht - 08 juni 2024 om 11:54 uur

In februari publiceerde Google de top tien van atleten met het hoogste zoekvolume ter wereld in 2023. Voetbal bezet twee plaatsen, de Franse superster Mbappé is nr. 2 en de Engelse spits Kane is nr. 5.
Als productieve en energieke spits overstijgt Mbappé's populariteit de grenzen van het voetbal. In Frankrijk heb je, zelfs als je geen voetbalfan bent, misschien een nationale versie van voetbalshirt Mbappé, terwijl Kane fans heeft geïmponeerd met zijn uitstekende Bundesliga-prestaties en unieke persoonlijkheidscharme.
De opkomst van deze twee voetbalsupersterren markeert de snelle opkomst van nieuwe krachten in de sportwereld, en steeds meer mensen hebben hun goedkope (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De derde jonge Manchester United-speler die schittert in de FA Cup

Bericht - 27 mei 2024 om 08:50 uur

In de FA Cup-finale, waar het lijkt alsof alleen ervaren sterren kunnen schitteren, kwamen twee nieuwe helden naar voren: Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho. Dankzij hun doelpunten kon Manchester United schitteren in de zon van Wembley.
In de 30e minuut opende Garnacho de score voor Manchester United. De jonge Argentijn kon na zijn doelpunt niet anders dan het teamlogo kussen. Hij verfijnt verder zijn vermogen om te schitteren op belangrijke momenten, zowel in een voetbalshirt Manchester United als voor zijn land. Negen minuten later duwde een andere jonge speler, Mainoo, de bal rustig in het doel van Manchester City en hielp (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City wint een ongekende vierde titel op rij

Bericht - 20 mei 2024 om 05:42 uur

Nadat de cirkel rond is, heeft Manchester City weer een Premier League-trofee in de vitrinekast staan. Vier dagen nadat PUMA zijn lichtste prestatie voetbalshirt Manchester City ooit uitbracht, zijn de ongekende vier opeenvolgende kampioenschappen van Manchester City herschreven tot een grote legende, en Arsenal is slechts het nieuwste team dat aan de mythe is bezweken.
Op 19 mei raakte de 3-1 thuiswedstrijd van Manchester City tegen West Ham United de harten van veel mensen. De sfeer vóór de aftrap was er een van vreugde in plaats van gevaar, waarbij City-fans zich niet hoopvol maar vol verwachting verzamelden. Ik kijk uit naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Palmer: We vechten voor de zesde plaats!

Bericht - 14 mei 2024 om 08:56 uur

Met zijn uitstekende prestatie tegen Nottingham Forest werd Cole Palmer officieel de eerste Blues-speler die minstens tien doelpunten en tien assists scoorde in zijn eerste seizoen. Daarom zal hij samen met zijn nummer 20 gloednieuw voetbalshirt de geschiedenisboeken van Chelsea ingaan.
In de 37e ronde van de Premier League assisteerde Palmer het doelpunt van Mudryk om de leiding te nemen, maar Forest scoorde al snel twee doelpunten. Gelukkig corrigeerde Chelsea eindelijk zijn fouten met de doelpunten van Sterling en Jackson, waardoor de wedstrijd met 3-2 eindigde. Wat Palmer betreft, hij werd verkozen tot man van de wedstrijd.
Tegelijkertijd heeft hij 10 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chelsea is niet de kat van Schrödinger

Bericht - 06 mei 2024 om 09:10 uur

De ups en downs van Chelsea zijn terug te vinden in de laatste acht wedstrijden. Echter, na in de afgrond te zijn gevallen na een 0-5-nederlaag bij Arsenal, zorgde 'Schrödinger's Chelsea' er plotseling voor dat mensen het licht weer zagen. Ze speelden twee en een half goede wedstrijd in acht dagen, waaronder een 5-0 overwinning op West Ham United in het weekend.
Palmer, die nummer 20 voetbalshirt Chelsea droeg, opende de score en bleef Haaland achtervolgen. Vervolgens scoorden Gallagher en Madueke, en Jackson scoorde tweemaal! Toegegeven moet worden dat Chelsea veel geluk had in deze campagne. Bowen aan de andere kant (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Om te winnen is een record van 100% vereist

Bericht - 29 april 2024 om 10:51 uur

Kijk niet met oude ogen naar Arsenal. Slechte verdediging van spelhervattingen is jarenlang de nachtmerrie van Arsenal geweest, maar dit seizoen is het het magische wapen van de Gunners geworden. Tegen Tottenham greep Arsenal de hoekschopkans en kwam in slechts 38 minuten op een 3-0-voorsprong.
Saka draagt de nr. 7 voetbalshirt Arsenal en verkeert in uitstekende vorm, en zijn speelstijl lijkt sterk op die van de Nederlandse ster Robben in zijn topperiode. Hoewel de fout van Raya in de tweede helft de Gunners-fans bang maakte, pakten ze gelukkig uiteindelijk drie punten.
Nadat de Noord-Londense derby van Arsenal was afgelopen, begon de wedstrijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5