Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Het mooiste doelpunt van het jaar!

Bericht - 27 november 2023 om 08:28 uur

Garnacho werd afgelopen nacht de absolute protagonist van Manchester United! Hij scoorde met een omhaal in de 134e seconde van de openingswedstrijd. Dit doelpunt kopieerde het klassieke doelpunt van Rooney 12 jaar geleden. Zolang je het doelpunt van Rooney hebt gezien, is het moeilijk om er niet aan te denken!


Dit doelpunt kwam uit de scène van de 3-0 wedstrijd van Manchester United tegen Everton, toen het winnende team goedkope voetbalshirts aan het uitputten was. Garnacho was erg opgewonden na het doelpunt. De jonge Argentijnse aanvaller snelde naar de hoek en voerde Ronaldo's kenmerkende SIU-feest uit voor tienduizenden fans om hulde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wiens fout is het?

Bericht - 20 november 2023 om 12:51 uur

Er loopt weer een weekend ten einde. Portugal, Spanje, België en andere rijke teams sloten de laatste wedstrijd zoals verwacht allemaal af met de overwinning.


België versloeg Azerbeidzjan met 5-0. Lukaku, die dit seizoen is veranderd in een voetbalshirt Roma, verkeert in uitstekende vorm en scoorde binnen twintig minuten na de eerste helft vier doelpunten. Zijn prestatie in dit spel mag gezien worden als een perfecte score! Tot dusver heeft Lukaku 83 doelpunten gescoord voor België, waarmee hij de topscorerslijst van het team op een klif aanvoert. Fans moeten zuchten dat Lukaku behoorlijk betrouwbaar is in de nationale ploeg, ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het grootste donkere paard in de vijf grote competities?

Bericht - 13 november 2023 om 10:24 uur

De hoofdredacteur van 'AS' is van mening dat Girona dit seizoen de grootste concurrent van Real Madrid is voor de La Liga-titel, en veel mensen beschouwen het als een grap. Maar je moet toegeven dat de prestaties van Girona dit seizoen net zo mooi zijn als hun goedkope voetbalshirts: ze scoorden meer doelpunten dan Real Madrid, en hun teamwerk is mooier dan Barcelona! Zal Girona dit seizoen het grootste donkere paard in de vijf grote competities zijn?


De meest opmerkelijke speler in Girona op dit moment is ongetwijfeld de centrale Dovbyk, die nummer 9 Clubs voetbalshirts draagt. Hij heeft momenteel 7 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De droom van een jongen wordt reëler

Bericht - 06 november 2023 om 10:17 uur

Twee dagen geleden maakte Vinicius bekend dat hij zijn ambtstermijn bij Real Madrid zou verlengen. Nu heeft Rodrygo ook bevestigd dat hij tot 2028 in Real Madrid goedkope voetbalshirts zal blijven spelen, met een nieuwe contractbeëindigingsvergoeding van maximaal 1 miljard euro.


Rodrygo speelt al vijf seizoenen bij Real Madrid en het is een drukke reis geweest. In vijf seizoenen bij Real Madrid speelde hij 179 wedstrijden, scoorde 39 doelpunten en won elke mogelijke titel op clubniveau. Tijdens deze periode liep hij echter ook ernstige blessures op, verloor zijn ritme en werd zijn zelfvertrouwen aangetast.


Hoewel Rodrigo opnieuw met twijfel aan het seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoewel hij verloor, verdient Onana erkenning

Bericht - 30 oktober 2023 om 10:18 uur

In de 191e Manchester Derby ging Manchester City met weinig moeite los op Old Trafford en versloeg Manchester United met 3-0. Onder hen scoorde Haaland tweemaal en Foden was de kers op de taart. En Anthony raakte daadwerkelijk Manchester City-vleugelspeler Doku, waardoor mensen zich afvroegen: wie is de luidruchtige buurman?Is Manchester blauw of rood?


Over deze kwestie wordt al heel lang gedebatteerd. Hoewel Manchester United een glorieuze geschiedenis heeft, heeft Manchester City de afgelopen tien jaar veel meer onderscheidingen en overwinningen behaald dan de Rode Duivels. Voorafgaand aan de wedstrijd besloot Manchester United-vleugelspeler Facundo Pellitri zijn tegenstander te kleineren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mirante redde Milan bijna

Bericht - 23 oktober 2023 om 09:46 uur

Wat betekent het eigenlijk om de derde doelman van een rijke ploeg te zijn? Vraag het maar aan Berni: als derde doelman van Inter Milan sinds vele jaren heeft hij een sterk gevoel deel uit te maken van deze goedkope voetbalshirts en is hij altijd de eerste die reageert als er grootschalige conflicten uitbreken op het veld.


In deze vage rode en zwarte nacht kan Mirante je ook het antwoord vertellen. Het lijkt het lot dat Mirante voor het eerst voor Milan start, tegen zijn oude club Juventus. In het zebratijdperk was hij een opvallende keepersster. Met de voetbalshirt AC Milan is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bijna een hattrick gescoord!

Bericht - 16 oktober 2023 om 10:37 uur

Het Franse team heeft zich gekwalificeerd voor de Europa Cup 2024 in Duitsland, dankzij de hoofdrolspeler in de nummer 10 goedkope voetbalshirts, Mbappe, die nog steeds een van de beste spelers in de geschiedenis van het Franse nationale team is.


Fans kunnen Mbappé verwijten dat hij vier wedstrijden op rij niet heeft gescoord, maar twijfelen aan zijn talent is ongetwijfeld een luchtkasteel. Het is niet makkelijk om thuis twee keer te scoren in oranje voetbalshirt Nederland, maar Mbappé deed het en scoorde uit de volley! De wereldgolf breekt door! Als een sluipschutter die het doel nauwkeurig raakt! Hij kwam zelfs (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Belotti is herrezen, 3 doelpunten in 3 dagen!

Bericht - 09 oktober 2023 om 10:42 uur

Voor deze speelronde waren er geruchten dat Mourinho zou worden ontslagen als Roma opnieuw zou verliezen. Als resultaat versloeg Roma Cagliari en Mourinho slaakte een zucht van verlichting.


4-1, het grootste hoogtepunt kwam van de brace van Lukaku! Hoewel er al veel controverses zijn geweest, is de Belgische ster die eigenaar is van de nieuwe nr. 90 voetbalshirt Roma nu al de topscorer van het team, met zeven doelpunten in acht wedstrijden. De impact van het uitlenen van Lukaku heeft de oorspronkelijke verwachtingen van de fans al overtroffen! Naast Lukaku scoorde ook Belotti 1 doelpunt in dit duel. De Italiaanse spits (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

harde overwinning

Bericht - 05 oktober 2023 om 11:03 uur

Dit is wat de meeste Real Madrid-fans denken: als ze op het spel klikken, is het eerste wat ze moeten zien of Bellingham een doelpunt scoort. Tegen Napels liep Bellingham opnieuw voorop, waarbij elke pass en schot de grootste bijdrage leverde. De fans juichten, ze waren weer gek op nummer 5 voetbalshirt Real Madrid!


Deze overwinning kwam echter buitengewoon zwaar. De algemene tactiek van Napoli was behoorlijk succesvol. Ze kwamen vaker het strafschopgebied binnen dan Real Madrid en hadden meer schoten op doel. Real Madrid kwam echter terug om te winnen toen de verdediging gewelddadig werd verslagen. Het was feitelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern's eerste doelpunt en eerste kopbal!

Bericht - 28 september 2023 om 10:37 uur

In de eerste ronde van de Duitse beker versloeg Bayern München SC Preußen Münster met 4-0. Na deze wedstrijd waren twee jonge spelers die modieuze voetbalshirt FC Bayern München droegen erg opgewonden! Het slechte nieuws is dat Gnabry gewond is en dat maar liefst 5 mensen in het team momenteel gewond zijn!Frans Kraetzig, een jonge speler uit de jeugdopleiding van Bayern München, scoorde zijn eerste doelpunt voor het eerste elftal, en dit was pas zijn tweede officiële optreden in de officiële wedstrijd van het eerste elftal. In dit duel kwam Kraetzig in het veld als invaller voor de geblesseerde Gnabry. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5