Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De 0-2 zet een enorme druk op Arsenal

Bericht - 08 januari 2024 om 08:51 uur

Dit seizoen heeft de sterke opkomst van Liverpool bij veel ploegen paniek veroorzaakt. In het Emirates Stadium wonnen de Reds opnieuw met paarse voetbalshirt Liverpool. Het stadion is te bekend voor Liverpool, dat hier vier van de laatste vijf bezoeken won.


Beide teams staan dit keer in 433-formatie. In de eerste helft miste Nelson in het begin een goede kans en raakten Ødegaard en Arnold achtereenvolgens de lat. In de tweede helft scoorde Jota bijna, maar toen pakte Arnold de penalty en kopte Kiwior de bal om het beleg op te ruimen en een eigen doelpunt te creëren. Het schot (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kane-model wordt elke dag in de kont aangeraakt door fans

Bericht - 30 december 2023 om 09:25 uur

"Bild" organiseerde lezers om te stemmen. Kane werd in 2023 verkozen tot beste speler en beste rookie van Bayern München, terwijl Mane en Sarr gelijk stonden als slechtste speler.


Deze zomer gaf Bayern München 95 miljoen euro uit om Kane te kopen. Sommige mensen vinden de prijs te hoog, maar Kane scoorde 25 doelpunten en 8 assists in 22 wedstrijden met een voetbalshirt FC Bayern München. Zijn uitstekende prestatie bewees dat elke door Bayern uitgegeven cent correct werd besteed.


De fans houden zo veel van Kane dat het Kane-model in de winkel vaak door fans aan zijn kont wordt aangeraakt, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ga na het trouwen naar Barcelona

Bericht - 25 december 2023 om 08:45 uur

De nieuwe Braziliaanse hulp Roque van Barcelona arriveert naar verwachting woensdag in Barcelona en zal vrijdag voor het eerst deelnemen aan de teamtraining. Maar daarvoor had Roque een belangrijke gebeurtenis in zijn leven volbracht!


Eerder deze maand nam Roque afscheid van Athletico Paranaense-fans en beëindigde zijn Paranaense-reis met een goedkope voetbalshirts vol handtekeningen van zijn teamgenoten. In oktober van dit jaar heeft Roque zijn vriendin Dayana Lins met succes ten huwelijk gevraagd, en de twee zijn halverwege deze maand wettelijk getrouwd! Met plezier deelde hij foto's van zijn bruiloft met zijn vrouw op sociale media.


Er is bevestigd dat Roque op 3 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Nerazzurri-strijders zijn hun doel niet vergeten

Bericht - 18 december 2023 om 08:32 uur

Terugkeren naar de eerste plaats in de Serie A is het belangrijkste doel van de Nerazzurri dit seizoen. Inter Milan droeg een oranje goedkope voetbalshirts en ging naar het Stadio Olimpico in Rome om het op te nemen tegen Lazio, en versloeg uiteindelijk de Blue Eagles met 2-0. Lautaro en Thuram scoorden elk één doelpunt.


Nadat Lautaro in de 40e minuut had gescoord, hief hij zijn voetbalshirt Inter Milan op en onthulde het T-shirt eronder, waarop stond: "FUERZA BAHÍA BLANCA". Omdat zijn geboorteplaats Puerto Blanca werd getroffen door een storm, waardoor het dak van het sportcentrum waar de schaatswedstrijd werd gehouden instortte, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Iedereen heeft zijn favoriete "Bergkamp-moment"

Bericht - 12 december 2023 om 10:06 uur

Nederland zal in eigen land een speciaal bankbiljet van 8 euro uitgeven, met daarop Bergkamps ‘beroemde stop’ tegen Argentinië tijdens een voetbalshirt Nederland op het WK 1998 en zijn persoonlijke portret. Hij is de eerste persoon in de Nederlandse sport die deze onderscheiding ontvangt.


De eerste 10 van dit biljet zijn in beperkte oplage, gedrukt op papier gemaakt van 23-karaats goudfolie, en zullen naar verwachting onmiddellijk waardevolle verzamelobjecten worden! Bergkamp wordt erkend als een meester in de kunst in het wereldvoetbal. In Nederland, waar iedereen vrij en ongeremd is, is Bergkamp als de mooiste tulp, die zijn eigen legende begint met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Barcelona moet meer geld uitgeven!

Bericht - 04 december 2023 om 09:07 uur

Atletico Madrid verliest elk seizoen punten als ze tegen Barcelona spelen, en tegen Real Madrid zijn ze enthousiast. Ze worden door fans beschouwd als Barcelona's "bloedpakket" in de competitie. Dit keer was geen uitzondering, Atletico verloor opnieuw met 0-1 en het doelpunt kwam van João Félix.


In dit duel heeft Barcelona het voordeel op het veld. Hoewel Lewandowski nog steeds in een trage staat verkeert, zijn Pedri en De Jong terug en beschikt Barcelona al over een middenveldcombinatie van wereldklasse. Opgemerkt moet worden dat dit de 139e keer is dat De Jong in La Liga speelt met een voetbalshirt FC (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het mooiste doelpunt van het jaar!

Bericht - 27 november 2023 om 08:28 uur

Garnacho werd afgelopen nacht de absolute protagonist van Manchester United! Hij scoorde met een omhaal in de 134e seconde van de openingswedstrijd. Dit doelpunt kopieerde het klassieke doelpunt van Rooney 12 jaar geleden. Zolang je het doelpunt van Rooney hebt gezien, is het moeilijk om er niet aan te denken!


Dit doelpunt kwam uit de scène van de 3-0 wedstrijd van Manchester United tegen Everton, toen het winnende team goedkope voetbalshirts aan het uitputten was. Garnacho was erg opgewonden na het doelpunt. De jonge Argentijnse aanvaller snelde naar de hoek en voerde Ronaldo's kenmerkende SIU-feest uit voor tienduizenden fans om hulde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wiens fout is het?

Bericht - 20 november 2023 om 12:51 uur

Er loopt weer een weekend ten einde. Portugal, Spanje, België en andere rijke teams sloten de laatste wedstrijd zoals verwacht allemaal af met de overwinning.


België versloeg Azerbeidzjan met 5-0. Lukaku, die dit seizoen is veranderd in een voetbalshirt Roma, verkeert in uitstekende vorm en scoorde binnen twintig minuten na de eerste helft vier doelpunten. Zijn prestatie in dit spel mag gezien worden als een perfecte score! Tot dusver heeft Lukaku 83 doelpunten gescoord voor België, waarmee hij de topscorerslijst van het team op een klif aanvoert. Fans moeten zuchten dat Lukaku behoorlijk betrouwbaar is in de nationale ploeg, ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het grootste donkere paard in de vijf grote competities?

Bericht - 13 november 2023 om 10:24 uur

De hoofdredacteur van 'AS' is van mening dat Girona dit seizoen de grootste concurrent van Real Madrid is voor de La Liga-titel, en veel mensen beschouwen het als een grap. Maar je moet toegeven dat de prestaties van Girona dit seizoen net zo mooi zijn als hun goedkope voetbalshirts: ze scoorden meer doelpunten dan Real Madrid, en hun teamwerk is mooier dan Barcelona! Zal Girona dit seizoen het grootste donkere paard in de vijf grote competities zijn?


De meest opmerkelijke speler in Girona op dit moment is ongetwijfeld de centrale Dovbyk, die nummer 9 Clubs voetbalshirts draagt. Hij heeft momenteel 7 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De droom van een jongen wordt reëler

Bericht - 06 november 2023 om 10:17 uur

Twee dagen geleden maakte Vinicius bekend dat hij zijn ambtstermijn bij Real Madrid zou verlengen. Nu heeft Rodrygo ook bevestigd dat hij tot 2028 in Real Madrid goedkope voetbalshirts zal blijven spelen, met een nieuwe contractbeëindigingsvergoeding van maximaal 1 miljard euro.


Rodrygo speelt al vijf seizoenen bij Real Madrid en het is een drukke reis geweest. In vijf seizoenen bij Real Madrid speelde hij 179 wedstrijden, scoorde 39 doelpunten en won elke mogelijke titel op clubniveau. Tijdens deze periode liep hij echter ook ernstige blessures op, verloor zijn ritme en werd zijn zelfvertrouwen aangetast.


Hoewel Rodrigo opnieuw met twijfel aan het seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5