Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

eerste plaats van Manchester United

Bericht - 13 juli 2023 om 12:57 uur

"Daily Mail" selecteerde de 20 beste goedkope voetbalshirts in de geschiedenis van de Premier League. De eerste plaats is van het thuisshirt van Manchester United uit 1992-1994. De opstaande kraag van Eric Cantona droeg bij aan de legende, Sir Alex Ferguson leidde het team om dit shirt te dragen en voor de eerste keer de Premier League-titel te winnen! Manchester United heeft ook twee shirts geselecteerd, het derde uitshirt van 1992-94 en het uitshirt toen Ronaldo terugkeerde naar Manchester United.De "Henry Collar"-trui van Newcastle United stond op de tweede plaats in 1995-97, maar de Magpies brachten dat jaar geen geluk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuw seizoen, nummer wijzigen

Bericht - 10 juli 2023 om 15:38 uur

Terwijl de buitenwereld nog wachtte op de officiĆ«le aankondiging van de transfer van Rice, kondigde Arsenal plotseling de verlenging aan van het contract met de belangrijkste centrale verdediger Saliba: het nieuwe contract loopt af in 2027, en ze zullen in het nieuwe seizoen de nr. 2 goedkope voetbalshirts dragen En deze contractverlenging wordt ook beschouwd als het equivalent van een zwaargewicht ondertekening!De 22-jarige Saliba kwam in 2019 bij Arsenal. Na zijn verhuizing naar Arsenal speelde Saliba niet rechtstreeks voor Arsenal, maar werd hij voor drie seizoenen verhuurd. Spelers vinden zo'n ervaring een goede zaak. Ik heb niet alleen veel geleerd, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Na gek kopen komt gek verkopen!

Bericht - 03 juli 2023 om 16:49 uur

The Blues zijn deze zomer begonnen met de 'uitverkoop'-modus. Na de afronding van de transfer van Mount naar Manchester United heeft Chelsea in feite bevestigd dat 8 hoofdspelers of belangrijke wisselspelers deze zomer zullen worden verkocht, met een totale prijs van 240 miljoen pond. Qua aanschaf zijn de Blues relatief stil. Tot nu toe is alleen Nkunku lid geworden en het goedkope voetbalshirts-nummer is nog niet bepaald.Gek verkopen wordt voorafgegaan door gek kopen! In het eerste jaar dat de Amerikaan Boehly het stokje overnam, gaf Chelsea 600 miljoen euro uit om 16 spelers te kopen, terwijl veel oud-spelers voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3