Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Het doelpunt van Diallo deed hem zijn gele kaart vergeten

Bericht - 18 maart 2024 om 07:43 uur

De confrontatie tussen Manchester United en Liverpool heeft nooit aan onderwerpen ontbroken. Liverpool werd uiteindelijk met 3-4 verslagen door Manchester United, dat koud water over Klopp, die aanviel op de derde linie, goot. Na veertig jaar zong Old Trafford weer. Voor Manchester United-fans was deze avond een gelukkige avond.
McTominay, die nieuw voetbalshirt nr. 39 droeg, zette zijn uitstekende vorm dit seizoen voort en opende de score voor de Rode Duivels. Sindsdien hebben doelpunten van Mac Allister en Salah de uitgeputte Liverpool-spelers een valse hint gegeven: Manchester United staat op het punt te sterven. Het prachtige doelpunt van Antony zorgde er (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Allianz Arena veranderde in een zee van vreugde

Bericht - 11 maart 2024 om 03:46 uur

Na Lazio met 3-0 te hebben verslagen om de kwartfinales van de Champions League te bereiken, keerde Bayern met een comfortabele mentaliteit terug naar de Bundesliga. Mainz werd het eerste team dat de efficiëntie van Bayern accepteerde. Mainz moest hardnekkig weerstand bieden en kijken hoe Bayern, in hun thuis goedkope voetbalshirts, scoorde als een regen van doelpunten, en 8 doelpunten braken in hun eigen doel!
Allianz Arena wordt ondergedompeld in een vreugdevolle sfeer en de lang verloren dominantie en het "gevoel van verveling" zijn eindelijk teruggekeerd! Kane scoorde opnieuw een hattrick, waarbij Müller, Musiala en Gnabry scoorden. Goretzka, die nummer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dit is geen gemakkelijke taak

Bericht - 03 maart 2024 om 07:12 uur

Het belang van de Portugese broers João Cancelo en João Félix voor Barcelona spreekt voor zich. Zij zijn dit seizoen belangrijke aanwinsten voor Barcelona. De toekomst van deze uitgeleende broers is echter vol onzekerheid.


Zoals we allemaal weten zijn de huidige fondsen van Barcelona erg krap, en ze willen zelfs de goedkope voetbalshirts-fabrikant veranderen omdat de sponsorvergoeding niet het ideale doel heeft bereikt. Het zou voor Barcelona erg moeilijk zijn om Cancelo en Félix tegelijkertijd te kopen. Cancelo is relatief eenvoudig. Gezien zijn verwikkeling met Blue Moon kan Guardiola Barcelona misschien helpen.


Félix is lastiger. Dit seizoen, nadat hij zijn droom voetbalshirt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Beierse ineenstorting

Bericht - 22 januari 2024 om 04:39 uur

Bayern München verloor in de Allianz Arena onverwacht met 0-1 van Werder Bremen en verloor daarmee voor het eerst sinds 2020 een thuiswedstrijd in de Bundesliga. Door de nederlaag staat Bayern zeven punten achter op koploper Bayer Leverkusen.


Bayern stuurde vier grote aanvallers, Musiala, Coman, Sane en Kane in de basisopstelling, maar ze konden bijna niets doen tegen Bremen, inclusief Tel die in de tweede helft als invaller kwam. Kane was in de eerste helft volledig verdwaald en raakte de bal slechts zeven keer aan. In de 59e minuut drong voormalig Bayern-speler Weiser, gekleed in een opvallende nr. 8 goedkope (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De spits van Manchester United lijkt langzaam zijn vorm terug te krijgen

Bericht - 15 januari 2024 om 09:16 uur

Snookerkampioen Ding Junhui nam een foto van zichzelf met een nr. 7 voetbalshirt Manchester United met "DING JUNHUI" erop gedrukt voor Old Trafford voordat Manchester United tegen Tottenham Hotspur speelde, en voorspelde dat het resultaat van de wedstrijd 3-1 zou zijn.


Helaas voorspelde hij het totaal aantal doelpunten correct, maar niet de score. Bij afwezigheid van Son Heung-min en Maddison speelde Tottenham toch hardnekkig 2-2 gelijk tegen de Rode Duivels en ontsnapte uit Old Trafford. Voor aanvang van de wedstrijd verklaarde Ten Hag vol vertrouwen dat hij van Tottenham moest winnen, maar kreeg opnieuw een klap in zijn gezicht.


Højlund opende de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De 0-2 zet een enorme druk op Arsenal

Bericht - 08 januari 2024 om 08:51 uur

Dit seizoen heeft de sterke opkomst van Liverpool bij veel ploegen paniek veroorzaakt. In het Emirates Stadium wonnen de Reds opnieuw met paarse voetbalshirt Liverpool. Het stadion is te bekend voor Liverpool, dat hier vier van de laatste vijf bezoeken won.


Beide teams staan dit keer in 433-formatie. In de eerste helft miste Nelson in het begin een goede kans en raakten Ødegaard en Arnold achtereenvolgens de lat. In de tweede helft scoorde Jota bijna, maar toen pakte Arnold de penalty en kopte Kiwior de bal om het beleg op te ruimen en een eigen doelpunt te creëren. Het schot (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kane-model wordt elke dag in de kont aangeraakt door fans

Bericht - 30 december 2023 om 09:25 uur

"Bild" organiseerde lezers om te stemmen. Kane werd in 2023 verkozen tot beste speler en beste rookie van Bayern München, terwijl Mane en Sarr gelijk stonden als slechtste speler.


Deze zomer gaf Bayern München 95 miljoen euro uit om Kane te kopen. Sommige mensen vinden de prijs te hoog, maar Kane scoorde 25 doelpunten en 8 assists in 22 wedstrijden met een voetbalshirt FC Bayern München. Zijn uitstekende prestatie bewees dat elke door Bayern uitgegeven cent correct werd besteed.


De fans houden zo veel van Kane dat het Kane-model in de winkel vaak door fans aan zijn kont wordt aangeraakt, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ga na het trouwen naar Barcelona

Bericht - 25 december 2023 om 08:45 uur

De nieuwe Braziliaanse hulp Roque van Barcelona arriveert naar verwachting woensdag in Barcelona en zal vrijdag voor het eerst deelnemen aan de teamtraining. Maar daarvoor had Roque een belangrijke gebeurtenis in zijn leven volbracht!


Eerder deze maand nam Roque afscheid van Athletico Paranaense-fans en beëindigde zijn Paranaense-reis met een goedkope voetbalshirts vol handtekeningen van zijn teamgenoten. In oktober van dit jaar heeft Roque zijn vriendin Dayana Lins met succes ten huwelijk gevraagd, en de twee zijn halverwege deze maand wettelijk getrouwd! Met plezier deelde hij foto's van zijn bruiloft met zijn vrouw op sociale media.


Er is bevestigd dat Roque op 3 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Nerazzurri-strijders zijn hun doel niet vergeten

Bericht - 18 december 2023 om 08:32 uur

Terugkeren naar de eerste plaats in de Serie A is het belangrijkste doel van de Nerazzurri dit seizoen. Inter Milan droeg een oranje goedkope voetbalshirts en ging naar het Stadio Olimpico in Rome om het op te nemen tegen Lazio, en versloeg uiteindelijk de Blue Eagles met 2-0. Lautaro en Thuram scoorden elk één doelpunt.


Nadat Lautaro in de 40e minuut had gescoord, hief hij zijn voetbalshirt Inter Milan op en onthulde het T-shirt eronder, waarop stond: "FUERZA BAHÍA BLANCA". Omdat zijn geboorteplaats Puerto Blanca werd getroffen door een storm, waardoor het dak van het sportcentrum waar de schaatswedstrijd werd gehouden instortte, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Iedereen heeft zijn favoriete "Bergkamp-moment"

Bericht - 12 december 2023 om 10:06 uur

Nederland zal in eigen land een speciaal bankbiljet van 8 euro uitgeven, met daarop Bergkamps ‘beroemde stop’ tegen Argentinië tijdens een voetbalshirt Nederland op het WK 1998 en zijn persoonlijke portret. Hij is de eerste persoon in de Nederlandse sport die deze onderscheiding ontvangt.


De eerste 10 van dit biljet zijn in beperkte oplage, gedrukt op papier gemaakt van 23-karaats goudfolie, en zullen naar verwachting onmiddellijk waardevolle verzamelobjecten worden! Bergkamp wordt erkend als een meester in de kunst in het wereldvoetbal. In Nederland, waar iedereen vrij en ongeremd is, is Bergkamp als de mooiste tulp, die zijn eigen legende begint met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5