Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De overwinning op Coventry wordt het meesterwerk van Ten Hag

Bericht - 22 april 2024 om 08:42 uur

De overwinning van Manchester United in de halve finale van de FA Cup op Coventry wordt het meesterwerk van Ten Hag! Fans die voetbalshirt Manchester United dragen, moeten dankbaar zijn voor hun sterke mentale uithoudingsvermogen.
In deze wedstrijd leidde Manchester United met 3 doelpunten, maar Coventry, dat op de 8e plaats stond in het Britse kampioenschap, achtervolgde 3 doelpunten op rij! Hoewel Manchester United de strafschoppenserie met 4-2 won om door te gaan naar de finale, kan het voor fans moeilijk zijn om tevreden te zijn met een dergelijke winnende methode en proces. De prestaties van Rashford werden ook door fans (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Barcelona scoorde 3 punten tegen zeer kleine kosten

Bericht - 15 april 2024 om 05:50 uur

Barcelona speelde een uitwedstrijd tegen Cadiz. Om hun kracht te behouden voor de wedstrijd tegen PSG werden Lewandowski en Cancelo geschorst. Araújo, Yamal, Koundé en anderen dienden als vervangers. Barcelona, dat zijn grote opstelling wisselde, behaalde bevredigende resultaten. In de 37e minuut doorbrak Félix, met goedkope voetbalshirts nr. 14, de impasse met een omhaal, en Barcelona bleef tot het einde op 1-0 staan.
Misschien omdat de voorsprong van één doelpunt niet veilig was, speelde de 17-jarige Cubarsí de hele wedstrijd en kreeg Faye geen kans om te spelen. Hoewel Cubarsí actief was tijdens de wedstrijd en geen tekenen van vermoeidheid vertoonde, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Europese concurrentiehoop van Ajax vervaagt steeds meer

Bericht - 08 april 2024 om 06:37 uur

Feyenoord luidde met Ajax de Nationale Derby in. Daardoor verloor Ajax met 0-6, wat de grootste nederlaag uit de teamgeschiedenis betekende en dat is jammer. De prestaties van beide ploegen dit seizoen voldeden echter niet aan de verwachtingen en bleven ver achter bij PSV. PSV bleef thuis ongeslagen en hun uitstekende prestatie deed fans besluiten om vooraf voetbalshirt PSV Eindhoven te kopen om het einde te vieren.
In dit duel behield Feyenoord, met hun thuis goedkope voetbalshirts, helemaal geen kracht en was vol vuur en scoorde 6 doelpunten in de eerste 66 minuten! Ajax had geen kracht om terug te vechten. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern verklaart officieel de overgave

Bericht - 01 april 2024 om 04:11 uur

Bayern verloor met 0-2 van Dortmund, waardoor de mogelijkheid om het kampioenschap te winnen volledig werd verslagen. Toen het laatste fluitsignaal klonk, nam de eenzame Kane zijn klassieke houding aan met de armen over elkaar, streek zijn haar glad en keek met lege ogen in de verte. De levensregel is: 'de tijd grijpen en de richting beheersen'. Als je deze twee niet kunt doen, verwacht dan niet dat geluk je zal helpen.
Dit was de eerste keer in de afgelopen tien jaar dat ze verloren van Dortmund in hun thuisshirt voetbalshirt FC Bayern München. De spelers waren in slechte vorm (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe Duitsland in 7 seconden scoorde tegen Frankrijk

Bericht - 25 maart 2024 om 04:47 uur

Ongelooflijk genoeg werd het doelpunt van de tweede plaats op het WK in slechts zeven seconden overschreden en had de Franse doelman geen tijd om te reageren. Het Duitse team, gekleed in de nieuwe goedkope voetbalshirts, kende een geweldige start. Kroos assisteerde Wirtz in de eerste 7 seconden, waardoor het Duitse team een droomstart kreeg.
Havertz, die Füllkrug verving als basiscentrum, scoorde in de tweede helft en hielp het team de 2-0 overwinning te bezegelen. De assist kwam van de jonge Bayern-middenvelder Musiala. Ook Kimmich, die terugkeerde op de rechtsback, voltooide de taak om Mbappé goed te verdedigen. Nagelsmann won (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het doelpunt van Diallo deed hem zijn gele kaart vergeten

Bericht - 18 maart 2024 om 07:43 uur

De confrontatie tussen Manchester United en Liverpool heeft nooit aan onderwerpen ontbroken. Liverpool werd uiteindelijk met 3-4 verslagen door Manchester United, dat koud water over Klopp, die aanviel op de derde linie, goot. Na veertig jaar zong Old Trafford weer. Voor Manchester United-fans was deze avond een gelukkige avond.
McTominay, die nieuw voetbalshirt nr. 39 droeg, zette zijn uitstekende vorm dit seizoen voort en opende de score voor de Rode Duivels. Sindsdien hebben doelpunten van Mac Allister en Salah de uitgeputte Liverpool-spelers een valse hint gegeven: Manchester United staat op het punt te sterven. Het prachtige doelpunt van Antony zorgde er (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Allianz Arena veranderde in een zee van vreugde

Bericht - 11 maart 2024 om 03:46 uur

Na Lazio met 3-0 te hebben verslagen om de kwartfinales van de Champions League te bereiken, keerde Bayern met een comfortabele mentaliteit terug naar de Bundesliga. Mainz werd het eerste team dat de efficiëntie van Bayern accepteerde. Mainz moest hardnekkig weerstand bieden en kijken hoe Bayern, in hun thuis goedkope voetbalshirts, scoorde als een regen van doelpunten, en 8 doelpunten braken in hun eigen doel!
Allianz Arena wordt ondergedompeld in een vreugdevolle sfeer en de lang verloren dominantie en het "gevoel van verveling" zijn eindelijk teruggekeerd! Kane scoorde opnieuw een hattrick, waarbij Müller, Musiala en Gnabry scoorden. Goretzka, die nummer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dit is geen gemakkelijke taak

Bericht - 03 maart 2024 om 07:12 uur

Het belang van de Portugese broers João Cancelo en João Félix voor Barcelona spreekt voor zich. Zij zijn dit seizoen belangrijke aanwinsten voor Barcelona. De toekomst van deze uitgeleende broers is echter vol onzekerheid.


Zoals we allemaal weten zijn de huidige fondsen van Barcelona erg krap, en ze willen zelfs de goedkope voetbalshirts-fabrikant veranderen omdat de sponsorvergoeding niet het ideale doel heeft bereikt. Het zou voor Barcelona erg moeilijk zijn om Cancelo en Félix tegelijkertijd te kopen. Cancelo is relatief eenvoudig. Gezien zijn verwikkeling met Blue Moon kan Guardiola Barcelona misschien helpen.


Félix is lastiger. Dit seizoen, nadat hij zijn droom voetbalshirt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Beierse ineenstorting

Bericht - 22 januari 2024 om 04:39 uur

Bayern München verloor in de Allianz Arena onverwacht met 0-1 van Werder Bremen en verloor daarmee voor het eerst sinds 2020 een thuiswedstrijd in de Bundesliga. Door de nederlaag staat Bayern zeven punten achter op koploper Bayer Leverkusen.


Bayern stuurde vier grote aanvallers, Musiala, Coman, Sane en Kane in de basisopstelling, maar ze konden bijna niets doen tegen Bremen, inclusief Tel die in de tweede helft als invaller kwam. Kane was in de eerste helft volledig verdwaald en raakte de bal slechts zeven keer aan. In de 59e minuut drong voormalig Bayern-speler Weiser, gekleed in een opvallende nr. 8 goedkope (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De spits van Manchester United lijkt langzaam zijn vorm terug te krijgen

Bericht - 15 januari 2024 om 09:16 uur

Snookerkampioen Ding Junhui nam een foto van zichzelf met een nr. 7 voetbalshirt Manchester United met "DING JUNHUI" erop gedrukt voor Old Trafford voordat Manchester United tegen Tottenham Hotspur speelde, en voorspelde dat het resultaat van de wedstrijd 3-1 zou zijn.


Helaas voorspelde hij het totaal aantal doelpunten correct, maar niet de score. Bij afwezigheid van Son Heung-min en Maddison speelde Tottenham toch hardnekkig 2-2 gelijk tegen de Rode Duivels en ontsnapte uit Old Trafford. Voor aanvang van de wedstrijd verklaarde Ten Hag vol vertrouwen dat hij van Tottenham moest winnen, maar kreeg opnieuw een klap in zijn gezicht.


Højlund opende de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4