Avatar Tom Henckaerts

Tom Henckaerts

Momenteel is tomhenckaerts bezig met de reis Stage @ Lemonade Barcelona. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van tomhenckaerts

Blijf op de hoogte van de reisblog van tomhenckaerts door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

When life gives you lemons...

Bericht - 19 maart 2019 om 11:45 uur

Dag vrienden van de poëzie,

Geen gedicht helaas, maar wel een nieuwe update uit Barcelona. Vorige keer heb ik jullie verteld over de uitstap naar Mont-rebei (FYI: er waren enkele probleempjes met het uploaden van de foto’s, hier probeer ik nog een oplossing voor te vinden), deze keer wil ik wat meer focus leggen op mijn stage bij Lemonade.

Op dit moment ben ik bezig met een soort van “Plan van Aanpak” te schrijven voor de uitbreiding van een applicatie. Het effectief schrijven van dit plan is niet bepaald de moeilijkste of grootste taak, maar de moeilijkheid ligt hierbij vooral in het vergaren van de informatie die neergeschreven moet worden. Om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

So... about this Canyon trip.

Bericht - 13 maart 2019 om 19:03 uur

Aan allen die deze blog lezen, proficiat!
Aan allen die deze blog niet lezen, OOK proficiat!  

Afgelopen zondag was een fantastische dag om nooit te vergeten. Nee, ik heb het niet over Borgloon carnaval #penspony, dat heb ik dit jaar helaas moeten missen. Maar, ik heb mij hier in Spanje op een andere manier geamuseerd en daarover wil ik jullie graag iets vertellen.

Erasmus Barcelona organiseerde een ‘Canyon trip’, een wandeltocht door een ravijn met prachtige uitzichten. Erasmus Barcelona is een organisatie die verschillende activiteiten organiseert om Erasmusstudenten in contact met elkaar te brengen. Ik, die natuurlijk altijd van alles op de hoogte is, wist weer van niks…
Gelukkig was Lotte, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

La primera semana

Bericht - 04 maart 2019 om 20:18 uur

Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Eerst en vooral zonnige groetjes uit Barcelona! Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen hier in Barcelona. Wel,… misschien niet ALLE avonturen ;) .

Twaalf weken lang zal ik stage lopen bij het bedrijf Lemonade Software Development in Barcelona om ervaring op te doen in de functie van projectmanager. Lemonade is een bedrijf, actief in vier landen, dat software ontwikkelt gefocust op de sectoren: educatie en douane. Ikzelf werk aan een project voor de Europese Commissie in verband met de nieuwe importwetgeving die 1 januari 2020 van kracht gaat. Het doel van dit gehele project is om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie