Avatar Tom Henckaerts

Tom Henckaerts

Hola, soy yo..

Bericht - 14 mei 2019 om 15:50 uur

Hello.
It’s me.
I was wondering if after all these weeks you’d like to read.
To go over everything…


Want hier op de blog was het weer even stil, maar natuurlijk heb ik hier niet stil gezeten in Barcelona. Het weer is hier sinds afgelopen week enorm goed geworden. Vanaf nu is het praktisch iedere dag zon en minstens 20°C, geweldig toch!

Op het werk verloopt alles goed. De afgelopen weken waren wel een beetje stressvol.. Het contract dat ik aan het schrijven was, was bijna volledig af, tot enkele dagen voor de deadline de klant een wijzing in het project wou doorvoeren. De wijziging had een redelijk grote impact op zowat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

The Borgelona Trilogy: Book 1

Bericht - 10 april 2019 om 17:28 uur

Dag lieve vrienden!
Als sinds enkele weken,
ben ik het een beetje vergeten,
om jullie over mijn stage up te daten..

Daarom deze keer een iets langere tekst, maar oh boy als ik alles zou moeten vertellen wat je hier op een dag mee maakt dan zou ik beter direct een volledige trilogie aan romans schrijven. Toch wil ik enkele dingen van de afgelopen weken met jullie delen.

Twee weken geleden hebben we weer een tripje gedaan met Erasmus Barcelona. Deze keer vertrokken we gelukkig wel op een schappelijk uur, in plaats van 6u ‘s ochtends, maar slimme ik was vergeten een wekker te zetten… Gelukkig ben ik ’s ochtends toevallig (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

When life gives you lemons...

Bericht - 19 maart 2019 om 11:45 uur

Dag vrienden van de poëzie,

Geen gedicht helaas, maar wel een nieuwe update uit Barcelona. Vorige keer heb ik jullie verteld over de uitstap naar Mont-rebei (FYI: er waren enkele probleempjes met het uploaden van de foto’s, hier probeer ik nog een oplossing voor te vinden), deze keer wil ik wat meer focus leggen op mijn stage bij Lemonade.

Op dit moment ben ik bezig met een soort van “Plan van Aanpak” te schrijven voor de uitbreiding van een applicatie. Het effectief schrijven van dit plan is niet bepaald de moeilijkste of grootste taak, maar de moeilijkheid ligt hierbij vooral in het vergaren van de informatie die neergeschreven moet worden. Om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

So... about this Canyon trip.

Bericht - 13 maart 2019 om 19:03 uur

Aan allen die deze blog lezen, proficiat!
Aan allen die deze blog niet lezen, OOK proficiat!  

Afgelopen zondag was een fantastische dag om nooit te vergeten. Nee, ik heb het niet over Borgloon carnaval #penspony, dat heb ik dit jaar helaas moeten missen. Maar, ik heb mij hier in Spanje op een andere manier geamuseerd en daarover wil ik jullie graag iets vertellen.

Erasmus Barcelona organiseerde een ‘Canyon trip’, een wandeltocht door een ravijn met prachtige uitzichten. Erasmus Barcelona is een organisatie die verschillende activiteiten organiseert om Erasmusstudenten in contact met elkaar te brengen. Ik, die natuurlijk altijd van alles op de hoogte is, wist weer van niks…
Gelukkig was Lotte, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

La primera semana

Bericht - 04 maart 2019 om 20:18 uur

Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Eerst en vooral zonnige groetjes uit Barcelona! Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen hier in Barcelona. Wel,… misschien niet ALLE avonturen ;) .

Twaalf weken lang zal ik stage lopen bij het bedrijf Lemonade Software Development in Barcelona om ervaring op te doen in de functie van projectmanager. Lemonade is een bedrijf, actief in vier landen, dat software ontwikkelt gefocust op de sectoren: educatie en douane. Ikzelf werk aan een project voor de Europese Commissie in verband met de nieuwe importwetgeving die 1 januari 2020 van kracht gaat. Het doel van dit gehele project is om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie