Avatar Tom Henckaerts

Tom Henckaerts

So... about this Canyon trip.

Geplaatst op 13 maart 2019 om 19:03 uurAan allen die deze blog lezen, proficiat!
Aan allen die deze blog niet lezen, OOK proficiat!  

Afgelopen zondag was een fantastische dag om nooit te vergeten. Nee, ik heb het niet over Borgloon carnaval #penspony, dat heb ik dit jaar helaas moeten missen. Maar, ik heb mij hier in Spanje op een andere manier geamuseerd en daarover wil ik jullie graag iets vertellen.

Erasmus Barcelona organiseerde een ‘Canyon trip’, een wandeltocht door een ravijn met prachtige uitzichten. Erasmus Barcelona is een organisatie die verschillende activiteiten organiseert om Erasmusstudenten in contact met elkaar te brengen. Ik, die natuurlijk altijd van alles op de hoogte is, wist weer van niks…
Gelukkig was Lotte, medestudent PXL-IT en ook stagiaire bij Lemonade, wel op de hoogte van deze uitstap en heeft ze mij hiervoor uitgenodigd. Shout-out to Lotte!


Zondag ochtend ging de wekker om 5:30, het enige minpuntje aan de dag. Om 6:30 hadden we afgesproken met meer dan 100 Erasmusstudenten aan Plaça Catalunya om aan een 3 uur durende busrit te beginnen richting de Pyreneeën naar Mont-rebei.
Bij aankomst op Mont-rebei was het zonnetje al volop aan het schijnen. Jaja, hier in Spanje is het weer wel goed ;) . Bergop en bergaf op keien en rotsen langs de afgrond, een vermoeiende wandeling, maar echt een prachtig uitzicht op de mooie rivier.
Na 6 uur wandelen in de warme zon, zijn we terug op de bus gestapt om te vertrekken. Eenmaal terug in Barcelona was het tijd om met een pizza, een zak chips en Netflix bij de hand in bed te kruipen.

Om jullie een idee te geven hoe mooi Mont-rebei is, voeg ik ook wat foto’s toe van het uitzicht. Probeer dat maar eens in België te vinden!

Tot zover de korte update die ik jullie wou geven over de ‘Canyon trip’. Op alle andere vlakken gaat ook alles goed, maar daar meer over in een volgende blogpost.

Tot de volgende zitting!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie