Avatar Maureen Klein Kranenbarg

Maureen Klein Kranenbarg

Binnenkort is maureenklkranenbarg bezig met de reis Buitenlandstage. Deze is van 01-02-2020 tot 20-06-2020. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van maureenklkranenbarg

Blijf op de hoogte van de reisblog van maureenklkranenbarg door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Mail uit Oostenrijk

Bericht - 25 januari 2020 om 13:20 uur

Mail uit Oostenrijk

Een derde student

Op 14 januari 2019 kregen wij een mail binnen van een docent. Er is nog een student (Leontien, zij doet de verpleegkundige opleiding versneld) die heel graag op buitenland stage wilt gaan naar Oostenrijk. Maaike en ik vinden het heel erg leuk dat er een derde student bijkomt en zijn benieuwd naar haar en haar verhaal. Samen sturen wij Leontien een mailtje voor een eerste kennismaking.
We hebben samen een datum afgesproken en een verzamelpunt. Toen het zo ver was, was het wel even spannend, wij hadden elkaar nog nooit gezien of gesproken. Er kwam een meisje aanlopen en heel voorzichtig vroeg zij: “Zijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Het begin van een groot avontuur!

Bericht - 10 januari 2020 om 16:57 uur

Klein introotje voor de blog start:
Hallo allemaal, ik ben Maureen Klein Kranenbarg, 18 jaar en ga samen met Maaike en Leontien (twee medestudenten) naar Oostenrijk stage lopen in het ziekenhuis in Zams. Ik wil je graag meenemen tijdens mijn avontuur. 479 dagen geleden zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de buitenlandstage en over 3 weken zal ons avontuur echt gaan beginnen. Hier zal ik de komende tijd over gaan schrijven. Je zal blogs lezen vanaf dat wij ons op konden geven voor de buitenlandstage totdat ons grote avontuur stopt. De eerste aantal blogs zullen gaan over de voorbereidingen en in deze blog zal je ook lezen (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie