Avatar Peter van Bergeijk

Peter van Bergeijk

Binnenkort is isony bezig met de reis Mission Training. Deze is van 27-06-2019 tot 09-12-2019. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van isony

Blijf op de hoogte van de reisblog van isony door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Conclusie (Laatste)

Vastgezet bericht Bericht - 09 mei 2019 om uur

Conclusie  

Laatste week. said.. Het is zo snel gegaan, ik herinnerd zelf de eerste week al slecht. Gelukkig hebben we de foto`s en boeken nog.

Deze laatste week ging het over Worldview.

Hoe kijk jij naar God, de mens, natuur enzo... Het is makkelijk in een tekening te laten zien:


Hij staat tussen de foto`s


Waar geloof je in? In God of in de schepping dus op je zelf. Zo vorm je je wereld zicht. Dus kijk eens naar je wordview, en dan komt Romeinen 12 : 1,2 weer terug.

1)    Ik roep u er dan toe op, broeders, door de ontfermingen van God, om uw lichamen aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Weekend (1nalaaste)

Bericht - 29 maart 2019 om 13:43 uur

Weekend 


Vrijdagochtend snel inpakken, ontbijten, bakkie en aanhanger inladen met alle spullen past net. En dan met z`n 7 achterin het bakkie daar gingen we dan. 2 uurtjes rijden naar Klein-WilliamHet laatste weggetje was echt een zand-pand en onze chauffeur jaagde best wel door om niet te veel te stuitteren op de weg, plots hoorde we een harde siss. En ja hoor de band was lek. Gelukkig ligt er onder de auto een reserveband hebben we dat ook meegemaakt. Snel omgewisseld met z`n allen en door. We kwamen op de plek aan, o wat was dat een mooi plekkie. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

School

Bericht - 27 februari 2019 om 17:41 uur

Zaterdagavond hebben we lekker aan de braai gezeten. Doen we ook gewoon binnen in een soort van open haart. En dan begin je met eten rond 10 uur. Grote stukken vlees en een klein beetje groente. Zondags kwam er familie gezellig langs voor een braai, en ze namen een pan met afval mee. Ik moest dat proeven, ze deden er heel vaag over, het was een pan kerrie met vlees. Dus ik proefde wat en Stephan gaf me een stukje vlees en dat was best lekker. Dus schep maar nog een keer op. Toen kwam de aap uit de mouw, ik kreeg een hele tong (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Wosely

Bericht - 02 februari 2019 om 15:55 uur

Wolsely  


Die 2 dames waren Nederlands. Ze zeiden alleen hoi meer niet. Grr. Ga dan niet in een hostel zitten als je aan je zelf genoeg heb. Boek dan een rbnb. Een hostel is voor gezellige mensen. Maarja. S `avonds kwamen er nog 4 dames binnen ze hadden net de wijn toer gedaan, die kwamen lekker gezellig op de bank zitten om te chillen. Leuke gesprekken voeren, strukkels die backpackers hebben bespreken enzo. I love that.  


Volgende ochtend werd ik ook door ze gewekt, we sliepen met z`n 5 op een gemengd slaapzaal, ze gingen vroeg weg omdat ze ergens heen wilden. Dus dan ga je er (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 2,3 en 4

Bericht - 12 januari 2019 om 17:37 uur

Dag 2,3 en 4  

Laten we even naar de avond gaan toen ik in de hostel aankwam. Het was rond 23u en ik had honger, in het vliegtuig krijg je goed eten maar niet genoeg. Dus ik loop de straat een beetje af te struinen op zoek naar eten. Ik kwam een tentje tegen met wraps, doe er mij maar 1. Terwijl ze de wrap aan het klaarmaken was vroeg ze de slip, huh, ik verstond er niks van. Bleek het bonnetje te zijn akward. Maar het was me een wrap, heerlijk.  


Dit was ik jullie nog verschuldigd. Het hostel waar ik sliep leek (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De reis

Bericht - 11 januari 2019 om 12:43 uur

De reis  


Jaa ik ga het proberen om m`n verhalen op papier te krijgen. Zo genieten jullie ook een beetje mee????

Eerst even een uitleg van de naam. ISony is een omschrijving van m`n camera (Sony A7Rii) en m`n telefoon (IphoneXs) door die ogen laat ik jullie meekijken naar de avonturen die ik meemaak.  


De reis, eind september heb ik de reis geboekt via tix.nl lekker goedkoop, blijf een backpacker he, dus ik wist dat de heenreis 25 uur zou duren.

Super lieve mensen hebben me naar het vliegtuig gebracht (credit to Wietske, Jos en moeders) en dat ging allemaal voortreffelijk. Thuis had ik al ingecheckt en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie