Avatar Peter van Bergeijk

Peter van Bergeijk

Momenteel is isony bezig met de reis Bijbelschool. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van isony

Blijf op de hoogte van de reisblog van isony door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Dag 2,3 en 4

Vastgezet bericht Bericht - 12 januari 2019 om uur

Dag 2,3 en 4  

Laten we even naar de avond gaan toen ik in de hostel aankwam. Het was rond 23u en ik had honger, in het vliegtuig krijg je goed eten maar niet genoeg. Dus ik loop de straat een beetje af te struinen op zoek naar eten. Ik kwam een tentje tegen met wraps, doe er mij maar 1. Terwijl ze de wrap aan het klaarmaken was vroeg ze de slip, huh, ik verstond er niks van. Bleek het bonnetje te zijn akward. Maar het was me een wrap, heerlijk.  


Dit was ik jullie nog verschuldigd. Het hostel waar ik sliep leek (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De reis

Bericht - 11 januari 2019 om 12:43 uur

De reis  


Jaa ik ga het proberen om m`n verhalen op papier te krijgen. Zo genieten jullie ook een beetje mee????

Eerst even een uitleg van de naam. ISony is een omschrijving van m`n camera (Sony A7Rii) en m`n telefoon (IphoneXs) door die ogen laat ik jullie meekijken naar de avonturen die ik meemaak.  


De reis, eind september heb ik de reis geboekt via tix.nl lekker goedkoop, blijf een backpacker he, dus ik wist dat de heenreis 25 uur zou duren.

Super lieve mensen hebben me naar het vliegtuig gebracht (credit to Wietske, Jos en moeders) en dat ging allemaal voortreffelijk. Thuis had ik al ingecheckt en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie