Avatar Dixie Duimelaar

Dixie Duimelaar

Weinig nieuws vandaag

Bericht - 23 oktober 2019 om 19:54 uur

Vandaag weinig nieuws, fysio komt elke dag om oefeningen met ma te doen. Daarna is ze wel heel erg moe. Het kost haar veel energie, maar het is wel nodig om aan te sterken.
1 reactiesPlaats een reactie

IJsje gegeten!

Bericht - 22 oktober 2019 om 21:11 uur

Ma heeft gisterenavond wat appelmoes gegeten en vandaag een waterijsje. Ook kan ze alweer door een rietje drinken. We zijn hier echt heel blij mee! Ma zelf ook, ze is heel blij en dankbaar met haar nieuwe lever, maar alles van de afgelopen weken moet ze nog wel verwerken... er is zoveel gebeurd. En is ze er nog lang niet... Vandaag is ook de nierdialyse op proef uit gezet, ze willen kijken wat de nieren gaan doen.
4 reactiesPlaats een reactie

De beademing is eraf

Bericht - 21 oktober 2019 om 21:56 uur

De beademing is vanochtend eraf gegaan en dat gaat tot nu toe wel aardig. Ze heeft nu wel zuurstof via de neus, maar gelukkig is een canule vooralsnog niet nodig. Ze kan het slijm redelijk ophoesten. Ook fijn dat ze nu weer wat kan zeggen, al is het nog wat fluisterend en niet te veel. De fysio heeft vandaag wat ademhalingsoefeningen met haar gedaan.
5 reactiesPlaats een reactie

Dag 23 in het ziekenhuis

Bericht - 20 oktober 2019 om 20:15 uur

Ook vandaag geen veranderingen. Morgen gaat ma van de beademing af. Het is dan afwachten of dit goed gaat, of ze sterk genoeg is om eventueel slijm op te kunnen hoesten. Als dit niet lukt, dan willen ze een canule aanbrengen. Dat is vervelend, maar dan kunnen ze wel makkelijker slijm weg zuigen en kunnen ze ma langzaam aan laten opbouwen met zelfstandig ademen.
2 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 19 oktober 2019 om 19:46 uur

Vandaag een beetje hetzelfde als gisteren. Weinig veranderingen, geen bijzonderheden. Arts is tevreden over de leverfunctie. Maar de rest van het lichaam is nog erg zwak, dus nog steeds beademing en nierdialyse.
1 reactiesPlaats een reactie

Kleine stapjes

Bericht - 18 oktober 2019 om 22:20 uur

Weer een redelijke dag, ze gaat in ieder geval niet achteruit. Ook vandaag geen koorts. Ma doet wat kleine oefeningen van de fysio. Ze kan ook haar armen weer wat bewegen, dat is voor het eerst sinds de operatie. Ze is wel iedere keer heel moe van die oefeningen, alles kost nog heel veel energie. Het is wel duidelijk dat het nog lang gaat duren, maar elk klein stapje is er weer 1!
2 reactiesPlaats een reactie

Gelukkig vandaag geen tegenslag

Bericht - 17 oktober 2019 om 21:03 uur

Vandaag gelukkig geen tegenslag! Ze heeft geen koorts, antibiotica gaat afgebouwd worden. De fysio is geweest en heeft wat oefeningen gedaan om haar spieren weer wat op gang te krijgen.
2 reactiesPlaats een reactie

Weer een stap terug

Bericht - 16 oktober 2019 om 20:29 uur

Helaas weer een stap terug. Ma is vandaag weer aan de nierdialyse gegaan, nieren pakken het nog niet zelf op. De koorts is nu wel onder controle. Verder slaapt ze heel veel.
3 reactiesPlaats een reactie

Lange weg te gaan

Bericht - 15 oktober 2019 om 22:08 uur

Nog steeds wat koorts, ook weer wat benauwd. Dus helaas nog geen verbeteringen vandaag. Het is een hele zware weg voor ma, ze is zo hard ziek en moet hard vechten om te herstellen. Maar ze is een vechter en we hopen dat ze snel weer een paar stapjes in de goede richting maakt!
1 reactiesPlaats een reactie

Paar stapjes terug...

Bericht - 14 oktober 2019 om 21:19 uur

Weer een paar stapjes terug... Gisterenavond is besloten om ma toch weer aan de beademing te doen. Ze had het benauwd en nog niet de kracht om het slijm op te hoesten. Vandaag heeft ze weer koorts gekregen. Hiervoor weer een andere antibiotica gekregen en het een en ander is op kweek gezet. Ze sliep vandaag veel.
0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 5 6 7 8 9