Avatar Dirk Steurs

Dirk Steurs

Dag 21 naar Monterey

Bericht - 17 augustus 2019 om 06:52 uur

Na het ontbijt zijn we naar Monterey gereden. Een mooie kustplaats waar je met een boot excursies hebt om walvissen te bekijken. Daar aangekomen zien we hele pleinen vol met exclusieve auto’s staan. Nu weten we waarom we gisteren zoveel sportauto’s zagen. Er is kennelijk en grote veiling en je zie de prive jets constant overvliegen. Er staan super exclusieve auto's,  zoals een bugattie Veyron, mclaren F1, porche GT, enz. Ook oude auto’s staan er.  Je kan gewoon langs de auto’s lopen en aankomen. Bij sommige staat en richtprijs erbij, zoals bij een RUG Porche die 1,4 miljoen moet (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 20 van LA naar Watsonville

Bericht - 16 augustus 2019 om 07:27 uur

Vanochtend hadden we afgesproken om 7u klaar te zijn voor het ontbijt met ingepakte koffers. De kids waren keurig op tijd, wij bijna.  Eindelijk direct plaats bij het ontbijt,  dat is het voordeel van vroeg opstaan. Voor 8u waren we op erg en we namen niet de snelweg uit LA, want daar stond meer dan een uur vertraging. We volgde de weg die vanaf ons hotel naar de kust ging een daar eigenlijk bleef doorgaan tot in Watsonville. Dit is geen snelweg maar in LA nog steeds 4 rijstroken breed. Het is de Pacific Coast way die zoveel mogelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 20 van Las Vegas naar Watsonville

Bericht - 16 augustus 2019 om 07:17 uur

anochtend hadden we afgesproken om 7u klaar te zijn voor het ontbijt met ingepakte koffers. De kids waren keurig op tijd, wij bijna.  Eindelijk direct plaats bij het ontbijt,  dat is het voordeel van vroeg opstaan. Voor 8u waren we op erg en we namen niet de snelweg uit LA, want daar stond meer dan een uur vertraging. We volgde de weg die vanaf ons hotel naar de kust ging een daar eigenlijk bleef doorgaan tot in Watsonville. Dit is geen snelweg maar in LA nog steeds 4 rijstroken breed. Het is de Pacific Coast way die zoveel mogelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 19 Los Angeles

Bericht - 15 augustus 2019 om 07:59 uur

Vanochtend was het weer lekker druk bij het ontbijt. Er zijn gewoon te weinig tafels voor allebei de hotels. Maar goed,  even wachten  n en weer konden eten. We hadden bedacht naar “Marina del Rey” te gaan. Dit is een grote jachthaven met ook een mooi strand ernaast.  Daar aangekomen bleek dat je eigenlijk natuurlijks langs de haven kon lopen en dus ook niet leuk bootjes kon kijken. Ook de afstand om rond de haven en naar het strand te lopen hadden weer wat verkeerd ingeschat. We hebben dus ruim en uur of 2 gewandeld en kwamen bij een (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 18 Los Angeles

Bericht - 14 augustus 2019 om 08:25 uur

We moeten in het hotel naast ons ontbijten. We waren er pas rond 9u en de kleine ontbijtzaal zat helemaal vol. Even wachten op en plekje. Je hebt ontbijtgranen met melk en anders bagels met wat jam. Op zich prima. Daarna wilden we een foto maken met de hollywood letters, dus ik had op internet gevonden dat dit het beste kon in “Griffith Park”. Dus wij daar naartoe.  De afstanden in LA zijn enorm en het is overal soort druk. Na een 45 min rijden bij Griffith Park een paar mooie foto’s gemaakt met nog een hoop andere toeristen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 17 Naar Los Angeles

Bericht - 13 augustus 2019 om 08:17 uur

Vanochtend op onze kamer ontbijt gehad. Plastic bekertjes met cruesli zonder lepels. Maar nog steeds beter dan onbeperkt pannenkoeken eten. Daarna uitgecheckt en vertrokken richting LA.

Het eerste stuk is lekker rustig door de woestijn met een gangetje van 70mph. Na een paar uur vroeg Wilma of we onderweg nog iets wilden bekijken en zag op internet iets over een spookstadje “Calico”. Net toen ze de naam zei zag ik de afslag “Calico” staan en over het verdrijvingsvak kon ik de afslag nog net nemen. Het stadje was ontstaan toen er zilver gevonden was en in 1887 woonden er 1200 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 16 Las Vegas

Bericht - 12 augustus 2019 om 08:42 uur

Vanochtend gewerkt door een luid alarm van het hotel. Bleef maar duren. Uiteindelijk niks aan de hand gelukkig. Effe naar de kinderen gaan kijken of alles goed ging. Wanneer iedereen aangekleed was op zoek naar een ontbijt. Stijn wou onbeperkt pannenkoeken eten dus bij die tent maar naar binnen gegaan. Dit was ook maar $8 en dus voor hier spot goedkoop. Ik, Stijn, Aukje en Yfke namen allemaal onbeperkt pannenkoeken. Wilma had een gebakken ei met bacon wat bijna dubbel zo duur was. Wij kregen ieders 3 grote pannenkoeken van wel 2cm dik met een bakje boter en een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 15 naar Las Vegas

Bericht - 11 augustus 2019 om 18:08 uur

Vandaag vertrekken we richting Las Vegas. Eerst ontbijten en de auto inpakken.  Het is een uur 4 rijden en we willen onderweg nor stoppen bij de Hoover dam. De weg die we nemen loopt regelmatig langs de oude Route 66. Omdat we daar gisteren niks van gezien hebben besluiten we na en paar uur rijden van de snelweg af te gaan naar de historische Route 66. Het stuk waar wij belanden is commercieel ten top uitgebuit. Overal winkeltjes en één grote kermis. De gebouwen zijn nog wel authentiek denk en ook een oud mannetje met nog 1 tand in (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 14 Fagstaff

Bericht - 10 augustus 2019 om 07:04 uur

Vanochtend rustig aangedaan en om 8:30u gaan ontbijten. Het ontbijt is in het halletje van de receptie, dat doen ze hier wel vaker zo.  Ontbijt is simpel maar goed genoeg.  Er zijn kornflakes, yoghurt en je kan brood roosteren. We weten nog steeds niet wat er gaan doen en terug op de kamer zoek ik even op internet. We hadden met een stoomtrein door de Canyon willen gaan rijden,  maar net vandaag rijdt die niet. Ik zie ergens en beekje waar je kan zwemmen en van de rotsen springen, ongeveer zoals we een paar dagen geleden om hebben gedaan.  (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 13 Grand Canyon

Bericht - 09 augustus 2019 om 06:34 uur

Vanochtend vroeg wakker. Yfke sliep bij ons op de kamer en zij had de wekker gezet om 7u. Dus toen ik de wekker hoorde ben ik direct uit bed gesprongen en mee gewassen en aangekleed. Wilma een Yfke lagen nog in bed en toen ik na 10 min klaar was zag Wilma dat het nog maar 6u was. We zaten weer in een andere tijdzone en Yfke’s telefoon stond dus nog een uur vooruit! Toen heb ik Stijn en Aukje op maar wakker gemaakt zodat we nog vroeger konden vertrekken. We hadden geen ontbijt bij het hotel, en in (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3